Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegancka kobieta z biura

wlasnie siedze sobie w cieplutkim pokoiku - biurze

Polecane posty

rozmawiam przez telefon za ktory nic nie place i czasem zerkam na robotnikow ukladajacych kostke przed moim ministerstwem. maja przegrane robole , samotna jestem ale nie wyobrazam by6m np. mogla sie umowic z takim , brzydzilabym sie

Gość Zimna nóżka
No i co w związku z tym? Jusz wyleczyłaś swoje kompleksy. NIe ważne jakie masz biurko i tak cię nikt nie szanuje, skoro pogardzasz ludźmi. Faceci szybko się na takich poznają. Przelecą cię parę razy i zostawią.

hahaha kochana mam takich adoratorow , prawnikow , inzynierow , ktorzy sobie malo jader nie urwa by mnie miec a robole ich szacunek do mnie jest i tak mimo , ze ja nimi brudnymi gardze , marza o tym bym sie do nich usmiechnela a zaden nawet nie ma odwagi chyba marzyc o seksie ze mna

Gość uhauha
Sama jesteś robolem, pani z biura, mogłabyś mi dom zamiatać :D i pewnie zapłaciłabym Ci więcej niż teraz zarabiasz.

Gość okrutnica ze mnie
stara biurwa jest jak ***** :D

Wypchaj się, JA to mam dobrze: mąż nie chce mi dać rozwodu, bo mówi że jestem dobra w wielu dziedzinach... kochanek umawia randkę na piątek, koleżanka mnie uwodzi ostro a jutro mam spotkanie z kolegą w celu wypróbowania jego nowej terenówki. To jest dopiero ciekawe życie, a nie bezczynne gapienie się jak inni pracują.

z mopem mi do twarzy

Gość mikaMo
głupie prowo, głupiutkie

Gość uhauha
a zaden nawet nie ma odwagi chyba marzyc o seksie ze mna Stara a naiwna. Już ty się nie bój, jak tak się na nich gapisz przez to okno, to nie raz pewnie między sobą opowiadali jak to cię przelecieli i teraz skamlesz przy oknie jak pies o poprawkę :D

Gość Zimna nóżka
elegancka kobieta z biura hahaha kochana mam takich adoratorow , prawnikow , inzynierow , ktorzy sobie malo jader nie urwa by mnie miec - Właśnie by cię mieć (przelecieć), a nie by z tobą być :O🖐️

Głupia torbo, niesłusznie pogardzasz robotnikami fizycznymi. TAcy czasami mają wiecej fantazji od inżynierka.... A jak cie taki weźmie w swoje silne ręce to odlatujesz na samym początku :P

fantazja z robolem? po palcowce jego szorskimi rekoma tylko nadzerka jest

Gość uhauha
fantazja z robolem? po palcowce jego szorskimi rekoma tylko nadzerka jest o, widać wiesz z doświadczenia :P

Gość robotnik z kostką
świetnie że rozmawiasz przez telefon za który nie płacisz, ale chyba wolał bym nie być po drugiej stronie - pustaki są do układania, a nie do gadania. __ http://www.tanie-latanie.net/

Gość mikaMo
Dziewczyny, dajcie spokój, bo nam się nasza biurowa laska ucieszy, że jej się udało to nieco głupkowate prowo. Ani nie pracuje w biurze, ani laska - znudzona studentka, ot co!

przyznaję się dwa razy obciągnęłam tym robolom z połykiem strasznie byłam wtedy napalona jak ostatnia sucz