Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuubbbbbz

JAK SCHUDNĄĆ W TYDZIEŃ?

Polecane posty

Mylicie głodówke z pseudogłodówką. Na prawdziwej głodówce wykonuje się lewatywy i przyjmuje jedynie wode. Wtedy można oczyścić organizm, a w samej głodówce nie chodzi o schudniecie, a właśnie o oczyszczenie z toksyn, bo taka pseudogłodówka w celu schudnięcia to maksymalnie popierdolony pomysł, na który mogą wpaść jedynie gimgówna. :O 🖐️

Kalinka, dziekuje Ci bardzo. Po kilku dniach glowowania *chyba juz na trzeci dzien o ile pamietam) duzo osob stwierdzilo, ze mam ladna cere. Teraz po 7-u dniach moje cialo bardziej mi sie podoba, jestem szczuplejsza, a co najwazniejsze, dobrze sie czuje, i nie moge sie doczekac kiedy zmienie moje nawyki zywieniowe i zaczne jesc w koncu jak zdrowy czlowiek a nie jak wieprz. :D

Gość buuuubbbbbz
Mayor of London, Możesz mi trochę dokładniej przybliżyć jak przeszłaś przez ten cały tydzień? Jak to wszystko wyglądało, co piłaś, jeśli się na jakieś jedzonko skusiłaś, to na co dokładnie. A co robiłaś jeśli przyszły jakieś chwile zwątpienia, kiedy bardzo chciało Ci się jeść? Jak 'zwalczałaś' apetyt? Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś podpowiedziała :) :*

A wydaje ci się że będzie widać to co stracisz w tydzień ? Nie dość, że nie będzie widać, to jedyne co będzie można dostrzec to zwiotczałą skórę. Nie da się w ciągu tygodnia stracić 6 kg tłuszczu. Poczytaj trochę. Przez pierwsze tygodnie odchudzanie spalasz ale mięśnie, a przede wszystkim nadmiar wody. Ażeby było widać utratę 6 kg i mieć ładną sylwetkę trzeba przy tym ćwiczyć. Mayor to co najwyżej oczyściła organizm :D, a tłuszczu nie ubyło :D

Gość Gwiazda prawde Ci powie
schudniesz na chwile potem ci wroci;p

Najlepiej to nic nie jeść :P ale niestety tak się nie da. Jeśli zadajesz pytanie jak schudnąć w tydzień to na prawdę to musisz również wiedzieć, że nie jest to takie proste. Jak się zaczniesz głodzić to odbije się na Twoim zdrowiu. Lepiej pójdź do dietetyka.

Gość DA SIĘ
ja schudłam ok. 4-5kg w tydzień, jedząc: śniadanie: kefir z bułką 2 śniadanie(jeśli jesz): jakiś owoc obiad: normalny, czyli to co będzie przygotowane kolacja: sucharki z dżemem albo z czym wolisz, nawet same mogą być i herbata ziołowa Oczywiście musisz jeszcze robić jakieś ćwiczenia, bo jak będziesz się tylko odchudzała, to skóra może zrobić ci się obwisła ;D

Gość melania34
Racja, ruch przy odchudzaniu to podstawa! Może być jazda na rowerze nawet stacjonarnym,. Taki trening aerobowy cieszy się coraz większą popularnością. Dlaczego więc z niego nie skorzystać ! Taki systematyczny trening pozwala pozbyć się zbędnych kilogramów dużo szybciej, aniżeli w przypadku innych ćwiczeń. Ponad to błonnik bardzo wspomaga odchudzanie, ja stosuje Jeliton i czuje się dużo lżej, kiedyś każdy wyjazd kojarzył mi się z męczarnią bo nie mogłam się wypróżnić kilka dni, dziś problemu nie ma :)

Gość gość
schudlam w tygodniu 8 kg na maslance kurkuna i platkach vusty i czuje sie swietnie

Gość Dzagalr67
Jest sporo preparatów na odchudzanie, ale które działają? Nieliczne z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/

Gość gość
Mi zrzucenie 16kg zajelo 3 miesiace, stosujac diete zalaczona do tabletek be slim 3 i cwiczac codziennie

Gość gorskaania
W tydzień udało mi się schudnąć 5 kg. Dieta, 4 razy w tygodniu ćwiczenia, be slim3 codziennie. I tak zamierzam jeszcze dwa miesiące. Mam nadzieję, że już niedługo osiągnę zamierzony efekt i 15 kg będę chudsza!

Gość gość
drogi jest ten suplement be slim 3?

Gość gość
Jak się odchudzasz tak jak ja to proponuje włączyć do kuracji figurena slim, po tym jak włączyłam ten preparat moje odchudzanie znacznie przyśpieszyło

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość jolanta167
To prosta sprawa! Wystarczy tylko trzymać się odpowiedniej diety i ćwiczyć a już po tygodniu będzie widać pierwsze efekty. Więcej informcji na ten temat znajdziecie tutaj : https://www.10mniej.pl/jak-schudnac-w-tydzien/ :)

Gość gość
na stronie talieos masz rozpisany cały plan dietetyczny na kilka tygodni; ja w pierwszym 4,5kg tyle, że włączyłam jeszcze ćwiczenia. W drugim już tylko 2kg i w zasadzie nie wiem z czego to wynika. Ale trzymam się

Moja dieta oparta jest na tej stronie: https://dieta-personalna.pl/e01a274b W ciągu miesiąca schudłem 10 kilo ! :) Pracuje na niej sztab bardzo dobrych fachowców. Nie musisz rezygnować ze swoich ulubionych dań, nawet nie potrzebna jest siłownia :) Wejdź i sprawdź ;)

w tydzień raczej nie schudniesz efektownie, ale jak będziesz przestrzegała diety, ćwiczyła systematycznie i brała jakiś spalacz, to na pewno osiągniesz cel w jakimś zadowalającym czasie :) 'testowałem' wiele spalaczy i zostałem do dzisiaj z Burn4all z Allnutrition. Myślę, że mogę polecić spokojnie, bo jest to dla mnie zaufany produkt, jeśli byłabyś zainteresowana, to podeślę ci linka ;D https://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Burn4All-opis34715.html

Gość AnnaKamyk
W tydzień to raczej nie schudniesz, potrzebujesz minimum miesiąc. Spróbuj https://www.chcemyschudnac.pl/acai-berry-900/, to dobry suplement który przyśpiesza przemianę materii i wiele moich koleżanek go stosowało. Ja sama również polecam.