Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanta w puszce

Przyjaciolka chciala mnie wyswatac, poradzcie

Polecane posty

Gość fanta w puszce

hej wam. Tak sie wlasnie zastanawiam nad istota przyjazni i dochodze do wniosku, ze cos takiego miedzy kobietami nie istnieje. Od kilku lat mam tzw. przyjacilke, ktora jak mi sie dotad wydawalo byla lojalna i szczera wobec mnie. Ona jest mezatka i ma dziecko, ja jestem single i na razie nie planuje zakladac rodziny. Niedawno skonczylam studia i chce troche popracowac. Moja kumpela uwaza jednak, ze powinnam wreszcie sie "ustatkowac", zalozyc rodzine itp. I wlasnie, niedawno probowala wyswatac mnie ze znajomym jej meza, co mnie zupelnie zaskoczylo, bo ten facet okazal sie rozwodnikiem z dwojgiem dzieci, bez zawodu i stalej pracy. Ona uwaza, ze powinnam go blizej poznac, bo ona go tak lubi. Ja uwazam, ze przyjaciolka tak nie postepuje, starajac sie wyswatac kolezanke z bezrobotnym rozwodnikiem. Dodam jeszcze, ze z tym facetem nawet nie mozna na jakic ciekawy tema porozmawiac. Nie chce nikogo krytykowac, ale on wydaje mi sie troche ograniczony. A jak ja jej daje delikatnie do zrozumienia, ze nie wyobrazam sobie spotykac sie z facetem z dzieckiem i jeszcze bez stalych dochodow i ze chcialabym, zeby moj facet mial porzadny zawod i prace i jakies tam dochody to ona daje mi do zrozumienia, ze jestem materialistka. Co o tym sadzicie, czy tak postepuje przyjaciolka?

Gość fanta w puszce
nikt sie nie wypowie?

Gość bo jak powiedział Jacek Kurski
poderwij bardzo przyjemnego prezesa na K.

Gość Top***Secret
Twoja koleżanka to bez obrazy, ale jakaś kretynka.

Gość kielbasa z cebula
Skoro on ci nie pasuje to dlaczego masz znim spotykac? bo ona go lubi? Nie sluchaj kolezanki.

Gość bulwerrsowa
Ona po prostu jest zazdrosna, że Ty jesteś wolna, nic i nikt Cię nie ogranicza a ona musi siedzieć w domu z dzieciakiem i jeszcze ma na głowie męża. Ciebie też chce wrobić w małżeństwo. Nie przejmuj się nią i jak Ci facet nie odpowiada to go spław, przecież my kobiety mamy na to swoje sposoby ;)

Gość fanta w puszce
wlasnie nie planuje sie z nim spotykac, ale zauwazylam, ze podczas kazdej wspolnej rozmowy z moja kumpela, ona wychwala go pod niebiosa. A jak ja jej mowie, ze raczej nic z tego nie wyjdzie, bo nie wyobrazam sobie spotykac sie z rozwodnikiem to ona na to, a dlaczego, a co dzieci przeszkadzaja. No nie wiem, ale wydaje mi sie, ze przyjaciolka powinna chciec dla drugiej wszystkiego najlepszego, a nie takiego ukladu

Gość fanta w puszce
wlasnie tez tak sobie mysle, ze moze chodzi tutaj troche o zazdrosc...