Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebiesssska 21

Praca chłopaka

Polecane posty

Gość Niebiesssska 21

Przeszkadzałoby wam gdyby wasz chłopak/mąz miał prace polegajacą na ciągłych kilkudniowych wyjazdach po całej Polsce? Pytanie kieruje raczej do par ktore mieszkają razem. Moj narzeczony byl dzis na rozmowie rekrutacyjnej w sprawie takiej pracy. Byłby przedstawicielem handlowym pewnej firmy i z trasy wracałby w zasadzie tylko na weekendy. Wiem ze zarobiał by bardzo duzo, sluzbowy samochod, laptop, telefon, wszystko fajnie ale jakos mnie to martwi i gnebi. Gdyby zobaczył ze tak mnie to gryzie pewnie nie przyjal by tej oferty ale ja nie chce go ograniczac. Tymbardziej ze wiem ze do tej pracy nadaje sie w 100% ze wzgledu na doskonałą znajomość branży i cechy osobowsci. Jestem kobietą bluszczem?;)

Gość Obersturmbannfhrer
Nie znamy Twojego chłopaka za dobrze i nie wiemy czy będzie wsadzał obcym dziewczynom, tudzież dziwkom.

Gość Niebiesssska 21
nikt sie nie wypowie?

Gość masakratorka
Mój młodszy brat ma taką pracę,Jego żona traktuje to zwyczajnie:)ale On jest faktycznie o.k(wiadomo...moja krew)ręcze na Niego....no i Ona też wie,że można Mu zaufać.... A jaki jest Twój facet?Tego nikt z nas nie wie....

Gość masakratorka
Dochodzą jeszcze wyjazdy integracyjne,prawda?

Gość Niebiesssska 21
kurcze ale to juz nawet nie chodzi o zdrady, z kurwiarzem bym nie mieszkała:) ale fakt faktem glupie mysli kraza mi po glowie On na te wyjazdy jezdzilby sam, wiec wszelkie imprezy integracyjne odpadaja

Gość jeśli to dobra praca
to czemu miałby nie przyjąć :) Tyle, że jak pojawi się np dziecko, to już taki tata weekendowy to nie za ciekawe... Mój kuzyn ma tak, że pracuje daleko od domu i jest tylko na weekendy. I da się tak żyć, czemu nie. Chociaż on sam twierdzi, że gdyby miał inną możliwość, to by wolał być jednak w domu.

Gość tez mam tak czasami
hej moj chlopak ma podobna prace,jezdzi po calej polsce i malo przebywa w domu ale razem jeszcze nie mieszkamy,mi to nie pzeszkadza ze ma taka prace lecz np chcialabym zeby w przyszlosci mial inna bo jak pomysle maz tylko na weekendy to kiepsko. doskonale cie rozumie ze masz takie odczucia co do jego pracy

Gość Niebiesssska 21
dziecka przez najblizsze 5-7 lat nie planujemy wiec o to sie nie martwie:) ale nie wyobrazam sobie mieszkania samej wiekszosc tygodnia:( Lubie zycie jakie prowadzilismy do tej pory ale przeciez w imie swoich humorow i przemyslen nie bede ograniczac chlopaka. No nic dzieki za wypowiedzi:)