Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwanesuczyskoOOOOOOOOOOO

Zamiast na aborcje...wydalam na wczzasy w londynie..

Polecane posty

Witam!! Krótko i na temat:) Bylam z facetem pare miesiecy no i zaszlam w ciaze, on wiadomo jak wiekszosc facetow-niechcial dal sianko na aborcje... wzielam.. mam kumpelke w uk zamowilam bilet i postanowilam posiedziec u niej ze dwa trzy tygodnie;) a moze i zostane tutaj na stale???? a ten huj niech sie jebie poprostu..dziecko zatrzymam!!

Jestem w ciąży urojonej :classic_cool:

Gość roczna transza alimentów
juz rozparcelowana -rozumiem ?:D

Komu w tym momencie robisz na zlość? Chyba najbardziej dziecku. Pierdolic sie, zrobic dziecko i skazać je od samego poczatku na wychowywanie bez ojca... dziecko to nie piesek...

Zwiedzając ciapate budki z kebabem w SOHO postanowiłam pomnożyć swoją ciążę z przystojnym Turkiem o imieniu Hasan :classic_cool:

to wyzej to podszyw no tak, ale wpadlismy rozumiesz???istnieje jeszcze cos takiego a ja wole zeby zylo bez ojca niz zeby niezylo wogole jak mozna zabic dziecko??? a tak to przynajmniej odwiedzilamznajoma bilety drogie niebyly, bylam juz w centrum londynu:) tylko strasznie tu pada pogoda jest taka sobie:( zatrzymam to dziecko facet tez powinien myslec

niechodzi mi o alimenty, stac mnie na utrzymacie dziecka jestem odpowiedzialna osobe jak dlamnie facet moze mi sie niepokazywac na oczy...dobrze ze ten zwiazek trwal tylko kilka miesiecy....totalny dupek

Dla mnie to co robisz to czysty egoizm. myślisz o sobie i spełnianiu swoich kaprysów . Przyszlość dziecka wcale sie dla ciebie nie liczy. Aha i w XXIw nie ma takiego czegoś jak wpadka... Jest mnóstwo mozliwości. jak nie masz faceta, nie chcesz zajśc i nie masz ochoty żrec piguł to se wsadx spirale...

Gość kuśwa no żesz ty
no popatrz autorko, niby napisałaś coś za co mozna Cię pochwalić, bo przecieŻ wszyscy przeciwko aborcji, a jednak znowu Cie krytykują... co za świat nieważne co zrobisz, jako kobieta masz przesrane, każdy wlezie na ciebie za wszystko - za tak albo nie, za śmierć i za życie, za szczęście i nieszczęście.

kazdy ma inne zdanie:) egoistka niejestem:) utrzymywalam mlodszego brata przez 5 lat jak rodzice sie rozwiedli bo matka sie rozpila, wiec gowno wiesz i gowno mozesz mnie oceniac

dziecka specjalnie niezrobilam, ale stalo sie wiec biore za to odpowiedzialnosc.Jakbym byla egoistka to bym usunela mialam w dupie i dalej robila co robie

Gość kuśwa no żesz ty
bosska rozalinda, zjeżdżaj młocie, bo jesteś żałosna 🖐️ ps. fajny psikus zrobiłaś temu facetowi. Kretyn chciał pozbyć się "kłopotu", myślał tylko o przyjemnościach, ale za wszystko są konsekwencje. Dał ci kasę na wakacje i da ci jeszcze na dziecko. Ma kretyn pecha.

"utrzymywalam mlodszego brata przez 5 lat jak rodzice sie rozwiedli bo matka sie rozpila, wiec gowno wiesz i gowno mozesz mnie oceniac" To jest najlepszy przykjład na potwierdzenia, ze patologia płodzi patologie :classic_cool:

hehe dobra spierdalajja lece zwiedzac:)

masz racje, popraw dziecku rase :D albo zrób sobie drugie 0 wtedy to dopiero zrobisz na zlość "totalnemu dupkowi" teraz dopiero widze, ze miał rację z ta aborcją. nie chciał żeby dziecko sie wychowywalo z uposledzona matką,

"7 [zgłoś do usunięcia] kuśwa no żesz ty no popatrz autorko, niby napisałaś coś za co mozna Cię pochwalić, bo przecieŻ wszyscy przeciwko aborcji, a jednak znowu Cie krytykują... co za świat nieważne co zrobisz, jako kobieta masz przesrane, każdy wlezie na ciebie za wszystko - za tak albo nie, za śmierć i za życie, za szczęście i nieszczęście." Ale bredzisz:P.Ja popieram skrobanki:P.

Gość dobrze zrobilas autorko
niech ci dupek placi jeszcze alimenty, zwraca polowe kasy za wizyty u lekarza itp, chciał się pozbyc wlasnego dziecka normalnie bym go za to w łyżce wody utopiła gnoja

bosska rozalinda - jesteś jakas poyebana, namawiasz dziewczyne pośrednio do aborcji. Kurwa, wpadki sie zdarzaja i jakoś ludzie żyją, mają sie dobrze i kochają swoje dzieci. Wies stul pysk zyebany kmiocie. :) 🖐️

NieLubieNiedziel ---> nie jestem stara :0 jestem w podobnym wieku jak Ty. A dla ciebie istnieja tylko dwa wyjścia? Albo urodzić albo wyskrobać? Wybacz ale w moich czasach istnieje cos takieko jak antykoncepcja i jest o niej dość głośno :) I nie ma wyjąśnienia, ze stalo się

carrie jakaśtam dla mnie poyebane jest skazywanie dziecka juz od zarodka na zycie w niepełnej rodzinie. Potem wyrastaja takie kwiatki jak autorka. Może w życiu cos sie nie udac i ludzie sie rozstaja ale zaczynac od rozstania jest dla mnie chore :O