Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^^^melka^^

Fotoepilacja...Yasumi i inne gabinety

Polecane posty

Gość ściema!!!!!
dwa lata zabiegów...wydawało się że będzie super. Zaprzestałam w maju bo gorąco było...i co??? mc upłyną a kłaki odrastają jakie były

jedno potrzebują więcej zabiegów, inni mniej. rodzaj lasera też ma spore znaczenie, jeśli chodzi o skuteczność, poczytaj sobie na stronie studio laser, wszystko ładnie wyjaśniają.

Gość ^^^melka^^
w yasumi reklamują że mają najlepsze lasery...IPL +RF , na chwilę obecną uważam ze nic to nie jest warte. Poprzestałam po kilkunastu zabiegach w yasumi, wcześniej robiłam w innych gabinetach. WSZYSTKO" PIĘKNIE" ODRASTA!!!!! Popieram....wszystko to jedna wielka ściema!

Gość Martynusia87
Niestety i ja muszę dołączyc się do negatywnych opinii na temat tej formy depilacji. Poddałam się 6 zabiegom na strefie bikini. Po każdym zabiegu włosy owszem wypadły, po czym po upływie ok. 2 tygodni zaczynały uparcie odrastac. Za namową pań poddawałam się kolejnym zabiegom w nadziei, że z czasem na pewno zaczną pojawiac się rezultaty, bo w końcu u każdej innej klientki efekty są wyraźnie zauważalne już po pierwszych zabiegach... I tak wydałam 600 zł, nie zauważając NAJMNIEJSZEGO efektu. Włosy odrosły w takiej samej ilości, o takiej samej strzukturze: są równie mocne i grube. Już nigdy nie zaufam takim 'rewolucyjnym' zabiegom. Więc osobiście, z własnego przykrego doświadczenia nie polecam, aczkolwiek może po prostu nie miałam szczęścia... Pozdrawiam:)

Gość okkraglinkaa
bo laser ipl jest skuteczny, ale raczej nie w przypadku depilacji... z tego co się orientuję, to do usuwania zbędnego owłosienia lepiej sprawdza się laser diodowy, w tym studio laser o nim piszą, to zupełnie inna bajka jest jesli chodzi o skuteczność.

Gość halinka z kominka
a wymieńcie lasery diodowe??? ja miałam depilacje laserem ELOS, włoski grubsze i ciemniejsze wypadły po 1 depilacji... co do efektów to nie wiem, minął zaledwie miesiąc... jutro mam drugi zabieg

Gość hygygd
A ja miałam depilację pach i bikini IPL i jestem bardzo zadowolona, piszecie, że to ściema, wcale nie, zależy to po prostu od skóry, rodzaju włosa, czy hormonów. Pachy robiłam jakieś 5-6 razy a bikini może 6, bo nie pamiętam dokładnie.Efekty są, zero włosów! Byłam w salonie na Mokotowie, ale nie w Yasumi.

Gość ludzie myślcie
przyznam szczerze, że się dziwię, że wierzycie w te taniutkie zabiegi taniutkimi chińskimi podróbkami, niestety aby zabieg był skuteczny musi kosztować, bo sprzęt nie jest tani, po drugi taki drogi sprzęt przechodziu szereg testów, badań, które potwierdzają jego skuteczność. Ja chodziłam na zabiegi laserem diodowym elos i jestem bardzo zadowolona z efektów. I jeszcze jedno pytajcie o certyfikaty na sprzęt i certyfikaty przeszkolenia pracowników do pracy na danym sprzęcie - podstawa dbania w własny interes. Szkoda pieniędzy na tanie zabiegi! szkoda na to czasu i nerwów drogie Panie. Pozdrawiam

Gość Karin_Karin
Ja byłam w Yasumi Epil i jestem bardzo zadowolona z efektów. Efekt depilacji jest naprawdę zadowalający, pozbyłam się włosków z nóg i pach. Od dawna chciałam to zrobić, ale słyszałam że boli bardzo. zdecydowałam się i w sumie cieszę się, bo naprawdę nie było tak strasznie. Może to dlatego, że wszystko zależy od tego kto wykonuje ten zabieg. Nie mniej jednak polecam.

Gość IPL te słabe do dooopy, pytaćP
lepsze są lasery, ewentualniue PYTAJCIE tylko o IPLe z certyfiktem MEDYCZNYM ! niech wam pokażą tabliczkę znamionową urządzenia z tyłu, tam powinien być symbol CE i cztery cyfry !!! w tym obok CE cyfra 42 która oznacza zgodność z normą medyczną... IPL bez cyferek przy znaczku CE, zwłaszcz te tanie , po prostu mogą być za słabe, a jeżeli ma słabą moc, to nie zadziała nawet na ciemne włosy ! może być parę tygodni lepiej, po czym odrastają, tam gdzie były i tyle samo :( Najlepsze są lasery nie starsze niż 3-4 letnie .. A z tego co słuchy chodzą na mieście, to ta depilacja za 99 zł ma po prostu zastąpić woskowanie, czyli pewnie jest chwilowa

Gość polecam elosa
tak jak moje poprzedniczki proszę o sprawdzanie gabinetów czy posiadają certyfikaty, czy jest przeszkolony personel, który dokładnie wie jak wykonać zabieg bezpiecznie i skutecznie. Ja byłam na elosie i efekt nadal jest b. dobry a minęło juz oloło 15 miesięcy. Ja jestem zadowolona ale zanim się zdecydowałam poszukałam opinii o gabinecie i jego urządzeniach.

Gość ^^^melka^^
na chwilę obecną szczerze przyznaję że na łydkach włosów nie mam...bikini...zdecydowanie wolniej odrasta, mniej włosów ale jednak odrastają.. z łydek jestem bardzo zadowolona...chyba jednak coś dają te lasery:) piszcie, polecajcie...doradzajcie..:)

Gość migdałki
ja byłam na depilacji laserowej w Studio Laser kilka lat temu i jestem szczerze zachwycona efektami, w dalszym ciągu nie muszę się marwtić włosami jednak dobry sprzęt i gabinet dużo daje.

Gość Magda_p
Ja mam porównanie, bo korzystałam z laserowej depilacji i IPL-a. Na laser wydałam ok. 5 tys zł. Robiłam z 7 lat temu, na studiach, miałam 10 zabiegów, bo taki sobie dałam limit. Jestem zadowolona, chociaż włoski odrastają już tak od 2 lat... nie przeszkadzają tak bardzo i nie są grube i czarne jak kiedyś, ale wracają. Teraz chodzę na IPL do yasumi, bo akurat ktoś przewiną wcześniej tą sieć. Robię nogi i pachy, bo cena skłoniła mnie do zrobienia więcej stref ;) nie wiem jak to będzie po 7 latach, bo jestem po 4 zabiegach i nie chodzę równo co 5 tyg, tylko już jak widzę, że włoski szybciej rosną (tak tez mi doradziła kobieta, z tym że nei zapominam na 3 miesiace tylko w miarę regularnie chodzę). Jestem zadowolona, niekiedy nawet zapominam golić nogi przez 3-4 tyg i łapię się na fitnessie, że mam pojedyncze dłuższe włosy hehe Pani w salonie powiedziała mi żebym też nastawiła się na +/- 8 zabiegów. Zobaczymy przynajmniej nie wtykała mi jak to miało miejsce z laserem, że 3-5 zabiegów i koniec - a po kieszeni bolało ;/

Gość ka_s_ia
Ja polecam... jestem po 2 zabiegach, bo zaczęłam w lipcu, stwierdziłam, że pach i tak się na słońce nei wystawia. wolę się rozczarować wydając na zabieg 99 zł za pachy, niż 300 zł. Moja koleżanka jest po serii zabiegów w yasumi i sobie chwali, zabiegi skończyła w maju, miała 8 zabiegów. Także już chwila minęła.

Gość dora_83
ja do yasumi chodze i jak narazie fajnie ;) miałam 5 zabiegow, wloski na lydkach o 50-60 % mniej, a te pozostale to takie rzadkie, cienkie i jasne, że mało uciązliwe. Cieszę się, bo golę się raz na 3 tygodnie ;D

Gość marzena_11
Ja robiłam łydki ipl-em i też jestem zadowolona. Naczytałam się na forach dużo opinii, jednak cena mnie nakłoniła do yasumi. Zrobiłam sobie narazie 3 zabiegi i teraz mam przerwe. Bo naczytałam się, że włoski wracają, więc stwierdziłam, że te ktore byly już usunięte nei powinny wrócić (mimo przerwy). Mam puste placki bez włosów, niektóre są takie jaśniutkie, że widoczne pod światło... Ogólnie jestem zadowolona. Przed wakacjami zrobie sobie jeszcze z 2 zabiegi.

Gość gość
Również korzystam z oferty Yasumi, jestem bardzo zadowolona, bardzo sprawnie kosmetyczni pracujące w salonie wykonują zabieg. Bardzo przeszkadzało mi moje nadmierne owłosienie na łydkach dlatego spostanowiłam skorzystać z oferty salonu.Jestem po 4 zabiegach i w końcu jestem zadowolona z efektów fotodepilacji, włoski które teraz mi odrastają są dużo jaśniejsze i cieńsze, mam nadzieję że jeszcze kilka razy powtórzę zabieg i pozbęde się mojego problemu

Gość gość
czytajac na tym forum ze IPL to sciema i dojenie kasy, nie wierze wlasnym oczom :/ na IPL bylam ok 8 razy, przeprowadzilam sie do innego miasta i pani w nowym gabinecie namowila mnie na zabieg laserem diodowym (bylam juz na 2 zabiegach) i mimo iz wiem ze IPL nie jest depilacja na stale (trzeba to bardziej traktowac jak wosk) bylam z niego o wiele bardziej zadowolona niz z diodowego ... po IPLu juz po pierwszym zabiegu wlosy (bikini) zrobily sie cienkie i delikatne, po 6-7 zabiegach nie mialam praktycznie nic, golilam sie raz na 3 tygodnie... natomiast po diodowym wlosy sa sztywne i grube i bardzo kluja przy odrastaniu, owszem gdzieniegdzie sa zupelnie lyse miejsca, na ktorych nawet widac ze wlosy juz nie odrosna ale cala reszta kluje drapie jest nie przyjemna i nie oslabiona jak to jest w przypadku IPL najwidoczniej jak to ze wszystkim w zyciu bywa dla kazdego cos dobrego, natomiast polecalabym najpierw sprobowac**PL bo jest tani (teraz w kazdym gabinecie kosztuje max 99zl, a w niektorych pierwszy zabieg 49zl) lepiej wywalic w bloto (jesli nie zadziala) 50 zl niz prawie 200, czyz nie?

Gość gość
Hej, odsprzedam 'Zaproszenie na zabieg przy użyciu IPL+RF do gabinetu Yasumi epil w Rzeszowie o wartości 99zł' za 80zł !!!! Jest ono ważne do 31.08, a ja wyjeżdżam za kilka dni za granicę, więc i tak już nie skorzystam. Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: krawiec.dominika@gmail.com

Gość gość
ja nie miałam przyjemności korzystać z fotodepilacji, ale czytałam, że to też jest bardzo dobry sposób, ja się poddałam depilacji laserowej w SL i bardzo jestem z efektów zadowolona. Bo dla mnie najważniejsze jest to, żeby efekty się bardzo długo

Gość Nina1444
W Yasumi byłam na pachach i bikini już 8 razy. Mam ciemne włosy, więc niby powinno szybko łapać. NIC nie wypada! Ubyło mi może jakieś 20%?! Za takie pieniądze, KOSZMAR! Gdzybym wiedziałą, to bym chodziła na wosk, bo przynajmniej dużo taniej, a i włosów nie ma. A tak płacę, a żadnej różnicy nie ma. Jedyne co się zmieniło, to na bikini włosy są cieńsze, ale nadal SĄ! Nie polecam. Obiecałam sobie, że do 10 razy sztuka, potem się okaże, że 2 tysiące w błoto wyrzucone...

Gość gość
Ja też korzystałam w Yasumi w Legnicy i jestem zadowolona. Ceny mają na pewno najniższe na rynku. No i jako dobra marka nie pozwolą sobie na jakiś brak profesjonalizmu

Gość Anita1988
Witam, niedawno zaczęłam serie zabiegów laserem diodowym, jest to dość kosztowna inwestycja, ale moim zdaniem bardzo skuteczna (wcześniej miałam okazji spróbować depilacji IPL, różnica jest wręcz nie do opisania, ponieważ IPL w ogóle u mnie był nieskuteczny). W salonie, w którym wykonuję zabiegi jest możliwość skorzystania z promocji 50% dla mnie oraz dla nowej klientki salonu również, czyli korzystają dwie osoby. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt, 510-372-358 lub mail: dziewczyna1810@wp.pl, pozdrawiam Anita.

Gość kk114
Cześć, polecam depilacje laserowa w gabinecie DEPILART w Olsztynie - http://www.depilart.pl/depilacja-laserowa/. Mila i profesjonalna obsluga. Zabieg wykonywany przy użyciu lasera diodowego Light Sheer® Desire™. Jeśli chcesz uzyskać zniżkę 50% na pierwszy zabieg proszę o kontakt na kk114@wp.pl. pozdrawiam

Gość gość
Ja byłam w salonie DepilArt w Olsztynie. Powiem jedno: REWELACJA. Wypróbowałam w życiu wiele urządzeń i metod usuwania obrzydliwego owłosienia. IPLe itp. Wiele salonów sprawdziłam i wydałam fortunę, ale w DepilArt przeżyłam pozytywny szok. Zero bólu ( w porównaniu z IPLem czy depilatorem). Tylko bikini trochę bolało, ale Pani schładzała mi to okładem i też nie było źle. Cena to też był pozytywny szok. Mają promocję, jeżeli podasz imię osoby, która była już tam na zabiegu to płacisz 50% niezależnie ile partii ciała robisz! Zrobiłam głębokie bikini (do zera), pachy, piersi, łydki z kolanami i zapłaciłam za wszystko tylko 500 zł. A efekt jest taki, że po 2 tygodniach wypadły mi wszystkie włosy. Zostały tylko pojedyncze, ale o wiele cieńsze. Po pierwszym zabiegu maszynkę do golenia wyrzuciłam do kosza. Pani mówiła że trzeba wykonać minimum 3 zabiegi, ale nie wiem po co aż tyle. Ja po jednym jestem mega zadowolona. Jeśli chcesz skorzystać z 50% zniżki to podaj moje imię i nazwisko przy pierwszej wizycie. Kaja Nowoduńska (788-122-010)

Gość Megi

Polecam DEPILART w Olsztynie 
- www.depilart.pl/mega-rabat-50/. Zabieg wykonywany jest najnowszym laserem diodowym Light Sheer. W salonie spotkałam sie z bardzo miłą i profesjonalna obsługą, już po pierwszym zabiegu widać efekty 🙂 W salonie można skorzystać z 50% zniżki na depilacje dla siebie i dla poleconego przez siebie nowego klienta. Jeśli jesteś zainteresowana, proszę kontaktować się przez sms lub telefonicznie tel. 784 371 323.

Gość ...

Jestem z wykształcenia technikiem kosmetologii. W Yasumi i Chimera derm miałam praktyki. Trochę wiem na temat depilacji laserowej. Obecnie najnowszą technologią jest laser light-scheer. Sama korzystałam z zabiegów w salonie Depilart w WarmiaTower na ulicy Barczewskiego 1. Korzystałam, bo są to zabiegi TRWAŁEJ depilacji. Robisz 3-4 zabiegi i zapominasz o goleniu 🙂 Yasumi jest fajnym salonem, ale nie mają takiego lasera. U nich jest IPL który nie gwarantuje trwałego efektu. Chimera z kolei jest bardzo drogim salonem a personel nie zawsze potrafi dobrze dobrać parametry.

Polecam Depilart. Posiadam zniżkę 50% na pierwszy zabieg (bez względu na ilość depilowanych partii-mozesz zrobić na raz całe ciało i płacisz tylko połowę) chętne osoby zapraszam telefon: 788 122 010

Witajcie, ja byłam z polecenia w Depilarcie w Olsztynie, bardzo profesjonalna Pani robi depilację bardzo dokładnie. Ja zrobiłam nogi bikini i pachy. Jestem zadowolona. Jeśli ty chcesz skorzytać z depilacji - to powołując się na mnie skorzystasz z 50% obniżki. Ja też bedę miała obniżkę na następne wejście. Opłaca się bardzo. Mają dobry laser light sheer. 
Daj mi znac, podaję swój nr tel. 885 515 141. Powiem ci co i jak. 

Postanowiłam nieco odnowić pytanie na forum. Mianowicie zastanawiam sie nad depilacją laserową. Poczatkowo brałam pod uwagę ipl, bo akurat napotkałam na promocyjnego grupona w moim mieście (mieszkam w Gdańsku). Ale im bardziej się wczytuję w temat to tym bardziej zaczynam zastanawiać się czy jest to dobre rozwiązanie? No i już sama nie wiem. Mianowicie zależy mi na dobrej cenie zabiegu, chciałabym wydepilowac sobie nie tylko okolice bikini ale zrobić sobie bikini pełne. Jednocześnie chcialabym aby rezultat był trwały. Dodam, ze owłosienie ma podloże hormonalne, ale już doleczone. Jakie lasery polecicie?