Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ufalafa

Samodzielna kobieta a DŻENTELMENI !! Konflikt?

Polecane posty

Gość Ufalafa

Ostatnio weszłam do grupy, w której są prawie sami faceci. Mam problem z tym, że nie chcą pozwolić mi płacić za siebie, nalegają na to, że mnie odprowadzą po imprezie pod dom, chociaż to całkiem spora droga. A ja nie jestem księżniczką, nie mam postawy roszczeniowej i bardzo dobrze umiem sobie sama poradzić. Myślałam że to jest zaleta i zapierałam się rękami i nogami przed takimi przywilejami. Ale teraz się zastanawiam czy dobrze robię? Bo przecież zachowują się w sposób wyjątkowy, jak najbardziej pozytywny, troskliwie, każdej dziewczynie by to schlebiało, a ja walczę z tym, jakby to była jakaś ich wada. I postawiłąm się w ich sytuacji z tymi powrotami. Do tej pory patrzyłam na to, że niepotrzebnie robią kilometry i tracą czas, bo mieszkamy w dość spokojnym miejscu. Ale gdyby coś mi się jednak stało, to mieliby z pewnością olbrzymie wyrzuty sumienia. Nie wiem, jak mam się zachowywać, ostatnio się niemalże z nimi pokłóciłam, ale głupio mi tak nadużywać ich życzliwości. Co myślicie o tej sprawie?

Gość jhbj
chwalisz sie czy zalisz?

Gość skąpy jak szkot
Ufunduj im w formie zaproszenia imiennego wizytę w klubie nocnym z paniami, striptiz drinki itp. i tyle

Gość WOW!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmądrzyj paniusio dobrze radzę.Słuchaj tych Gentelmenów.:classic_cool:

Gość Ufalafa
@ jhbj ani jedno ani drugie. Zobaczcie, zawsze jest najazd na laski,które oczekują, że facet na randkach będzie za nie płacił, że będzie zapewniał dojazd i powrót. A my jesteśmy na warunkach kumpelskich, więc tymbardziej powinnam sama o siebie zadbać. Ale teraz zastanawiam się czy na pewno to ja mam rację, bo trochę w to zwątpiłam.

Gość Ufalafa
Przykłądowa sytuacja, która jest dla mnie niezręczna. Chcę wyjść już do domu, a impreza jeszcze trwa. Z tego powodu dwóch czy trzech albo wszyscy przerywają sobie, chociaż dobrze się bawią, idą mnie odprowadzić(a droga pochłania ok. 40 min).

Gość widac im to sprawia
przyjemnosc, wiec nie widza problemu. Za 30 lat nie bedzisz miala takich rozterek, wiec korzystaj teraz:)

Gość Ufalafa
Serio sądzicie, że mogę tak z czystym sumieniem pozwolić sobie na takie rozpieszczanie? :D Jestem zaskoczona :) a tak niezręcznie się z tym czuję.

Gość skąpy jak szkot
Uważaj by z tej grupy nie wynikł seks grupowy :classic_cool:

Gość Ufalafa
I żadnego sprzeciwu nie usłyszę? :D Ktoś może ma tu inne zdanie?