Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkaaaaaa

Wyjazd Narzeczonego....:(

Polecane posty

Gość Julkaaaaaa

Hej:) Jestem Gosia mam narzeczonego który właśnie... Od przyszłego miesiąca rusza na TIRY:( Będzie w trasie dwa dni i po tych dwóch dniach będzie spowrotem w domu również dwa dni... Co o tym myślicie?:( Do tej pory byliśmy nie rozłączni:(

Gość Dr. Halina Lejzi-Arbeit
TIR'ówki będzie ruchał i HIV do domu przyniesie!

No ale co my mamy o tym myśleć? 2 dni nie wytrzymasz bez niego? Masz jakieś inne życie poza facetem? Hobby?

No i teraz przyda Wam się te 2 dni oddechu. Zobaczysz jaki stęskniony będzie wracał do domu :)

Gość treleulele
omg powaznie nigdy wczesniej nie mieliscie przerwy kilkudniowej? jestescie uposledzeni :|

No właśnie, nie jest tak najgorzej. Kierowcy tirów zazwyczaj wyjeżdżają na dłuższe trasy. Także w tym czasie możesz np nadrobić spotkania z koleżankami ;) Lub znaleźć jakieś interesujące zajęcie. I nie daj się zwariować, 2 dni to nie jest wieczność... choć pewnie będą Ci się na początku dłużyły ;)

Gość o kurde jaka wiocha
przeklinać trzeba umieć - nie pisze sie "po h.... " tylko "po ch..." a autorka jest jakąś frustratka skoro dwa dni bez faceta do dla niej taka rozpaacz. Wariatka jakaś.

kochana nie dramatyzuj , moj mąż pracuje za granicą i 2 tygodnie go nie ma , a jak wraca to tylko na sobote i niedziele. wiec wcale nie masz najgorzej, pozatym nie masz innego zajecia poza swoim narzeczonym hihi ? :P

Mam mam;) Ale jak napisałam tutaj to jakoś lżej mi się zrobiło a te fałszywe komentarze w ogóle nie biorę pod uwage bo nie sa tego warte!:P

Gość o kurde jaka wiocha
ale wariatka. Fałszywe??? Czyli nie po twojej myśli = fałszywe???? Ile ty masz dzieciaku lat??

Gość Paula 24
Nie rozumiem problemu. Dwa dni i taka histeria? Mojego całymi dniami nie ma, a jak przychodzi, to ja czesto śpię. I ani mi do głowy nie przyszło tak panikować. Czy ty całymi dniami na nim wisisz, że tak Ci to doskwiera? Jesli tak, to wcale się mu nie dziwię, że jedzie:) Też bym spieprzała od takiego powoju.

Gość sama mieszkam nad jeziorem i
ty jakaś dziecinna jesteś, nie umiesz żyć normalnie jak chłopa nie ma koło ciebie? ciesz sie dwoma dniami spokoju i nie zachowuj sie jak dziecko!

A ja Cię rozumiem :) Od 8 lat jestem codziennie z moim mężem. Przed ślubem zawsze widywaliśmy się codziennie, po ślubie to już w ogóle, bo mamy razem firmę :D W ciągu tych 8 lat tylko raz rozstaliśmy się na tydzień ! To była masakra. Tak strasznie oboje tęskniliśmy :D Mam swoje życie, mam znajomych, mam dziecko, mam hobby, no on z resztą ma te same :D A bez siebie żyć nie potrafimy. No ale skoro życie Was postawiło przed takim faktem, to musicie spróbować jak się tak żyje.... może się szybko przyzwyczaisz i te dni bez niego będą mijać jakoś szybko.....

Paula 24 nie nie wiszę cały dzien na nim bo pracuje! A po drugie nie spieprza tak dla twojej wiadomosci;] Tamiła prawie tak samo jest u mnie:) Dzięki za komentarze wiecej tu sie nie pojawie.... A i te pomarańczki mnie nie interesuja ze swoimi fałszywymi komentarzami,A i mam 21 lat!

Paula 24 nie nie wiszę cały dzien na nim bo pracuje! A po drugie nie spieprza tak dla twojej wiadomosci;] Tamiła prawie tak samo jest u mnie:) Dzięki za komentarze wiecej tu sie nie pojawie.... A i te pomarańczki mnie nie interesuja ze swoimi fałszywymi komentarzami,A i mam 21 lat!