Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz bardziej zawiedziona!

Dlugie , bezowocne starania o dziecko w dojrzalym wieku! Grupa wsparcia!

Polecane posty

Z kafe coś nie tak, czy ze mną..? :O Bo wydaje mi się, że wcześniej więcej postów widziałam.... Bolą mnie oczy, ale gdyby to było przyczyną, to chyba widziałabym za mało a nie za dużo :O

Hmmm, już są :) Zuzka, to najprawdopodobniej za szybko, żeby czuć ruchy. 16 tydzień, liczony od ostatniej @, to tak na prawdę dopiero 14-tygodniowy dziudziulek. Zapytaj lekarza, na pewno Cię uspokoi.

Teoretycznie w 16 tc w kolejnej ciąży można czuć ruchy, w pierwszej czułam od 19 tc. Kafeteria okropnie szwankuje. Ja też raz widzę więcej postów, raz mniej 😠. Pisałyście kiedyś o wiesiołku na śluz - ja go też używałam, ale lepsze efekty miałam po oleju z siemienia lnianego z firmy Solgar (droższy niestety) i po piciu siemienia mielonego. Polecam.

Rachela jak tam przygotowania do randki, kiedy to? Majapapaja ja napisałam, że musiałabym mieć 20 tyś na invitro bo o jednym to nawet nie mam mowy, nie podchodziłabym gdybym miała tylko na jeden zabieg bo gdyby nie wyszło to bym sie zalamala, ze nie moge podejśc jeszcze raz, znam sie nie od dzisiaj i wiem, że musiałbym mieć 3 szanse w zanadrzu. Dużo grałam w pokera w młodości i znam swoje reakcje;) a teraz moja psychika coraz słabsza także jedno podejście to nie dla mnie. Gerwazy jak tam u Ciebie przygotowania...nadal prohibicja;) SM no słów mi już brak do tych chorób córki, kurcze może idź do dobrej homeopatki tylko naprawdę dobrej, bo dziewczyna sie męczy i Ty też. Ivanko no myślałam, że dziewczynka już w domu a tu nie ma poprawy, przykro mi bardzo:( O tym dzieciaczku nawet nie wspominam......:( Ewa no fajnie, że wróciłas do nas:) Izabelka ja na ciąży się znam, może to jeszcze nie poronienie, ale uważam, że powinnas zrobić dokładne badania , jesli to nie możliwe za granica to przyjedź na kilka dni do Polski, idź do endokrynologa i zobaczysz co jest nie tak, przepisze Ci odpowiednie dawki leku, wiem, że dziewczyny, które maja problem z tarczycą nie powinny sie starać o dziecko dopóki nie unormują wyników, bo grozi to własnie poronieniem. Jesli ciąża przetrwa to biegiem na badania, a jesli nie to tez biegiem na badania.

zuzka praktycznie też można czuć w 16 tyg bo ja czułam bo mój maluch był i jest straszny wiercipięta w miejscu nie może usiedzieć :) ale to nie jest reguła i się nie przejmuj

Czekam na M, zaraz chyba przyjedzie. Basiu, Wasz topik opanowały jakieś oszołomy, ale może im się znudzi. Czasami długo jest spokój, a czasem jak się uwezmą... szkoda gadać. Liilly, czyżby Twój M jednak przyjechał i nie masz dzisiaj dla nas czasu? ;)

Samych buziek mi nie pokazuje. Wszystkie byłyby takie :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Witajcie babeczki drogie :) x Ivanko strasznie mi szkoda tej waszej malutkiej wiem jak to jest jak dziecko choruje nie raz ręce opadają a człowiek szuka wszelkich pomocy i wyjścia z sytuacji nie raz w takiej byłam biduleczka kochana ❤️ x co do maleńkiego chłopczyka smutek ogarnia i myśli krążą wokół tego dziecka ...........wiem też bo miałam podobną sytuację jak córka była w klinice 2 lata temu była dziewczynka na oddziele już się z różnych błąkała chyba z kilka lat zanim ją do domu dziecka wzięli miała Dawna i strasznie schorowana była dokarmiana pozajelitowo i miała poważną wadę serca rodzice zaraz po urodzeniu ją porzucili miała już 1,5roczku a wyglądała na 6miesieczne maleństwo czarny łepek śliczne oczka i buziunię nie mogła utrzymać nawet główki sama i jak ja tam byłam prawie zabierali ją do domu dziecka :( rozryczałam się serio córka też, gdyby mnie było stać to nie wiem czy bym o nią wtedy nie zapytała ,co i jak żeby zapewnić odpowiednie warunki ale mnie nie stać niestety :( i nawet nie wiem czy by mi ją dali, mówię wam długo o niej myślałam i do dziś pamiętam jej buziunię taka kochana była słodzinka :) x Karmi wiesz co ja już nie raz mam ochotę ryczeć ze złości i bezsilności co do chorowania mojej córki wiem że ludzie maja o wiele gorzej ale ja nie raz wysiadam ;( ale co zrobić taka już jest ale dziękuję Bogu że ją mam i tylko ją wiec dochodzę do wniosku ze widocznie urodziła się po to żeby żyć ale chorowita bidulka lecz jest ze mną i może właśnie moje życie jest po to ,że będę jej potrzebna i mam się opiekować do końca swoich dni ,a moje późniejsze dzieci widocznie nie mogły się urodzić,żeby z nami być :( x Rachelko ❤️ x Ewaaa ❤️ ;) x dla reszty koleżanek 🌼 😘 pozdrowionka :)

ale to kafe strasznie fiksuje masakra przed chwila znikły mi wpisy tak jak chyba Racheli ???? masakra jakaś ..............

Izabelko strasznie ci współczuję :( i smutno mi nie wiem co powiedzieć ale może znajdziesz jakiegoś gina który jednak się zaopiekuje tobą może faktycznie nie wszytko jeszcze stracone ??? Mimo wszytko przytulam MOCNO 😘 ❤️

Iwanko, zyczenia zdrowka dla malej! To okropne jak dziecko cierpi a lekarze nie wiedza czemu i nie wiadomo jak pomoc :( x Zuzka, Synek gentleman, nie bedzie przeciez mamy kopal :-D x Znacie takie cos co sie nazywa sodbrennen po Niemiecku albo heartburn po Angielsku? Czy to jest odpowiednik naszej zgagi? Strasznie mnie dzisiaj caly dzien meczy :( Szukalam na internecie jakis domowych srodkow ale nic nie pomaga :( Nie wiem od czego to jest ale takie uczucie ktory sie zaczyna jakby z tylu, od strony plecow na wysokosci piersi i idzie w gore do gardla. Nieprzyjemne uczucie i nie moge sie go dzisiaj pozbyc :( x Usciski dla Wszystkich! 🌼

Tak to zgaga... Moj maz z tym ogromne problemy od lat. On przetestowal wiele tabletek dostepnych w aptekach i jedynie co mu pomaga to Antra. Slyszalam tez o migdalach. Moj maz stosuje tez zimne mleko bo to neutralizuje kwas.

Ja jeszcze kusze, ogladalam puki mi sie internet nie spier....japonska wersje Hostela - nawet, nawet. Znalazlam juz liste torture-Folterfilme trzeba je na dniach obejrzec heheh :-P

Chyba fotka w stopce bedzie moja inspiracja na naowy maly tattoo. To bedzie pasowalo na wzgorku lonowym p bokach ale troszke w innej formie...

Gerwazy, ja taki heartburn mam od jakiegoś miesiąca, poza okresem ciąży nie miewam zgagi. Jem migdały, ale nie płatki, tylko całe w skorupce. Biest, tatuaż na wzgórku łonowym? Szalona jesteś :D. Zerknęłam na ten drugi topik i tak sobie myślę, że gdyby żadna ze stałych bywalczyń nie odpisała na ani jeden post złośliwców, to takie przepychanki kończyłyby się, zanim by się jeszcze na dobre rozwinęły. To jedyna metoda, nie odpisywać w ogóle. Co do późnego macierzyństwa, to ja mogę napisać tylko tyle, że moją najukochańszą mamą była moja babcia, dzieliły nas 54 lata, czyli przeszło pół wieku. Moja matka jest ode mnie starsza o 22 lata i nie mam z nią prawie żadnego kontaktu emocjonalnego, ale to inna, długa i smutna bajka. Miłego dnia.

Witam.... W sumie to chce przez biodro lewe tattoo koniecznie ale nie mam sprecyzpwanego motywu.