Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsadsdaasdasd

pizama damska- co to za dziwadlo?

Polecane posty

Gość tsadsdaasdasd

hej poznalem fajna laske i mielismy spac razem u mnie pierwszy raz. przyjechala i na wieczor spodziewalem sie jakiejs sexy pizamki a tu zobaczylem ja we flanelowej dwuczesciowej pizamie- koszula na duze guzik i spodnie. super :-O cala ochota mi przeszla, nawet zasugerowalem jej, ze moze sexy pizamka, ze kupie cos ladnego a ona mi wyparowalo, ze (cytuje) nie bedzie sobie tylka odmrazac w jakis stringach i zebym sam se paradowal w meskich stringusiach bo bokserki w paski tez zbyt sexy nie sa. znamy sie 2 miesiace- nie za wczesnie na takie sytuacje i rozmowy??!

Gość tsadsdaasdasd
bo ja jestem romantykiem, spodziewalem sie czegos fajnego. straszna kicha. teraz jest obrazona. czuje sie jak w malzenstwie z 20letnim stazem. szkoda, ze walkow na glowie se nie zakrecila

Gość thomassss
PODNOSZE, PISAC!

Ja też nie mam ani jednej "seksownej" piżamki. Milion razy wolę ciepłe spodnie i podkoszulek męski. Ale ja jestem skrajnie nieromantyczna.

Gość dla mnie to właśnie romantyczn
dziewczyna w takiej ciepłej piżamce w skarpetkach wygląda romantycznie :) i chłopak który przychodzi do łóżka z dwoma kubkami gorącej czekolady :) to jest romantyzm 🖐️

Gość tsadsdaasdasd
nocowac=kochac się w meskim slowniku ;) swiezy zwiazek, spodziewalem sie jakis fajerwerkow. przed chwila dostalem smsa: "nie oddam mojej flanelowej cieplutkiej pizamki" haha no ja nie wiem cos jej sie dzieje

ona chce romantyzmu, przytulenia, nie potrzebuje być na siłę seksowna, nei chce cię uwieśc tylko chce byś ją pokochał :)

Gość tsadsdaasdasd
a moze i racja. no coz nie pozostaje mi nic innego jak kupic jej cieple welniane skarpety ;)

Gość orzeszkur
to dziwadło było w kolorze różowym z zapinaną klapą na zadzie ?

Gość dla mnie to właśnie romantyczn
czyli zamierzasz się z nią spotykać i tolerować jej flanelowe pidżamy? i przynosić jej ciepłe skarpety i gorącą czekoladę do łóżka? ah jak ja bym chciała takiego faceta...

zima idzie, chlodno to trza flanele zalozyc, normalne :) poszukaj na allegro welnianych stringow :D a tak powaznie to - kobiety juz tak maja, ze na zime przywdziewaja grubsze rzeczy i nie ma w tym nic dziwnego, poczekaj az przyjdzie wiosna to sie okaze, ze nagle wszystkie pizamy gdzies zniknely :D :D :D

a co ty myślałeś, zimno jest. ja w lato śpie w sexownych koszulkach mam takich 5, w tym jedna to prezent od mojego narzeczonego. a jak kończy się lato to wyciągam cieple piżamy, mam jedą w kratkę a drugą z kubusiem puchatkiem i 2 bawełniane koszule z rękawem. moze sexi nie sa ale cieplutkie i mojemu N nie przeszkadzają

Gość arek 79
Ja bylem kiedys zmuszony spac w takiej pizamie ale tragedji nie bylo moj numer 788460673

Gość lalale
Jak dla mnie to mało romantyczne z jej strony!! Może kup jej sam coś ładnego ? pod tą ciepłą nawierzchnią może śliczne czrne z koronki majteczki nie koniecznie stringi - ja ich też nie lubie! a seksi koszul mam z 4 ! moj mąż jednak uwielbia same śliczne majteczki

Gość gość
Ja ją rozumiem. Zawsze śpię w dwuczęściowej bawelnianej pizamie i uważam to za normalne.

Gość gość
a ja nie znoszę piżam, a zwłaszcza dolnych części :o plącze się to-to, przeszkadza. tragedia. śpię tylko w t-shircie (muszę mieć okryte ramiona, bo marznę) i z gołym dołem. Latem całkiem saute

Gość gość
A kogo to obchodzi gupia trollico? Z gołym czy ubranym dołem i tak nie będziesz miała z kim spać.

Gość Kasia 55
Uwielbiam piżamki ale zimą, w lecie tylko koszulka typu tshirt , w koszulach nie sypiam tylko takich sexy w zależności od okazji hehe.