Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

Witam wiem , że istnieją już podobne tematy ale na nich w większości dziewczyny się już znają i ciężo jest się gdzieś " wkręcić" dlatego postanowiłam założyć nowy temat. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam , mam nadzieję że temat się rozwinie i będziemy mogły porozmawiac i podzielic sie swoimi doświadczeniami itp.

Gość A ILE MASZ LAT ttt
i jak dlugo sie starasz?

Gość statystyka
też właśnie rozpoczęłam z mężem starania o dziecko:) Mamy już 6ltenią córkę i chyba przyszedł najwyższy czas na rodzeństwo dla niej:)

Gość statystyka
jak na razie nie dziękuję, ale mam cichą nadzieję, że uda się za pierwszym razem:)

nasza córcia była "wpadką" i może przez to nie mogliśmy się szybko zdecydować na drugie, ale czas przyszedł:) a dodatkowo ładnie się złożylo, bo 1listopada mamy 9rocznicę związku, a akurat wtedy wypada jajeczkowanie, no a z tego co mąż wyliczył to poród w okolicach 24lipca, a 16 mamy 6 rocznicę ślubu, tak więc wszystko idealnie się zgadza:)

panterka znam osoby które też przechodziły przez klinikę i wiem że to nie jest wszystko łatwe ale wierzyć trzeba , na przykładzie mojej znajomej której się udało po 10 latach urodzić blizniaki:)

Panterka nic się nie stresuj ile to kobiet teraz rodzi po 35 roku życia, widzisz ile jeszcze masz czasu na próby(oczywiście obyś nie musiała czekać aż tak długo na swoje małe słoneczko)

statystyka ale wyliczenia :) fajnie , ja troche dałam na luz tzn. nie wyliczam dni płodnych już nie mierzę temp. bo tak robiłam ciągle ale to mi tylko szkodziło podchodze teraz na luzie:)

panterka oczywiście , że nie zawsze, ale nie powiem ze nie chciałabym zeby tak własnie się udało, nie mierzyłam temp. kompletnie nic, podchodze na luzie, co ma byc to będzie:)

no niby rodza po 35 roku zycia ale wszystko ma swoje granice i cierpliwosc sie kiedys konczy w teori jest inaczje a w praKtyce to jest zupelnie inaczej POWODZIENIA W STARANIACH

panterka ja wierzę że każdy ma swój czas i jak będę musiała poczekać nawet 10 lat to poczekam ;) Tobie tez powodzenia życzę :)

żadnych hormonów:) sprawdziłam krew i mocz, odwiedziłam dentystę i biorę kwas foliowy od początku cyklu na tym przygotowania kończą się.przy córce nie wiedziałam nawet że jestem w ciąży i nie uwierzycie ale dowiedziałam się o tym dopiero w 21 tygodniu!!! miałam krwawienie okazało się ze z nadzerki, cwiczyłam zawziecie, plywalam i nic nie bylo po mnie widac, żadnych mdłości kompletnie nic, tak wiec stweirdziłam, że w drugiej tez nie bede sie stresowac, jak nie wyjdzie za pierwszym razem, bede probowac dalej, jak dalej nie wyjdzie to pomysle o badaniu hormonow

Gość ...Margotka 9022...
Witajcie, mogę się dołączyć?

w 21 tygodmiu ! o rany niezle :) ja robiłam tsh , raz mi wyszło podwyzszone a 2 razy w normie wiec olałam temat , mam nadzieje ze nic z tarczyca nie mam:(