Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

no chyba same faktycznie , ja tez za często nie zaglądam bo praca ,dom i tak czasu mało ale ja będę się odzywać napewno! ty też kochana dawaj znać co i jak :) Jestem w lekkim szoku szczerzze...

Pistacja gratuluje :) :) ja sie staram ale poki co jeszcze owoulacji nie mialam :) dzisiiaj mam 13tc wiec przy moim cyklu to za wczesnie..obserwuje sluz i za pare dni zaczne robic testy owu zobaczymy czy tym cos zdzialam :)

cinamoonka, u mnie już po owulacji, kochaliśmy się mniej więcej co drugi dzień, czasem odzień i nawet teraz, kiedy teoretycznie mam dni niepłodne. Nie nastawiam się zupełnie, wręcz moja intuicja krzyczy, że to jeszcze nie czas. Okres powinnam dostać w środę, ale nie zamierzam do robić wcześniej niż ok 3-5 grudnia dopiero, czyli te 3-5 dni po czasie spodziewanej @.

Dziś miałam wiz. u ginka 6 tydz. jest było już widac pilsujace serce. ciąża dobrze umiejscowiona jest , ma prawie 5 mm Ogólne samopoczucie fatalne , straszne wymioty , apetytu zero smęczona i senna ale to normalka podobno Nast . wiz. mam w grudniu już 19. Złożono kartę ciaży czego się nie spodziewałam nawet , no i badania mam , na nast wiz. porobić . Moze na nastepna wizyte wezme męza a tymczasem jestem słomiana wdowa znów mąż wyjechal Ok zmykam myju myju jutro do pracki bo na l4 nie muszę iść cała jestem happy

No więc @ nie dostałam. źle się ostatnio czuję, mam bóle brzucha, trochę mnie odrzuca od jedzenia i mdli. Nie zrobię testu wcześniej niż w poniedziałek. Ale nie łudzę się, bo nie mam dobrych przeczuć. Pistacja, jak tam? Wszystko dobrze? cinamoonka, jak staranka? Owulacja już była?

Margotka od dwoch dni dopiero mam sluz plodny takze juz dzis zaczynam sie intensywnie "przytulac" chociaz chcialabym na jakis czas wylaczyc myslenie o plodzeniu to moze wtedy zaskoczylabym szybciej :) Po poronieniu cykl mi sie najprawdopodobniej wydluzyl Dzis mam 22dc a dopiero sluz plodny..zobaczymy co z tego wyjdzie :D jak nie dostane @ do 22go to sprezentuje sobie test na swieta ;)

Margotka i trzymam kciuki aby Ci sie udalo ... przeogromnie mocno trzymam bo wiem jakie to szczescie zobaczyc dwie kreseczki xx

nick.............wiek.......cykl starań ....termin @.....województwo Margotka9022..25...........2................30.11??........ ...małopolskie Statystyka.......25............1.................?........ ...podkarpackie cinamoonka.....26............1............... 17.12.............uk Przyszłe mamusie: termin porodu Pistacja87.......24 ..........6.............30.07.2012.......... ....pomorskie

nick.............wiek.......cykl starań ....termin @.....województwo Margotka9022..25...........2................30.11??...... .. ...małopolskie Statystyka.......25............1.................?........ ...podkarpackie cinamoonka.....26............1............... 17.12.............uk Przyszłe mamusie: .......................termin porodu Pistacja87.......24 ..........6.............30.07.2012.......... ....pomorskie

cinamoonka, na pewno dam znać :) Ale nie robię sobie nadziei. Myślę, że po prostu @ mi się spóźnia... Bo oprócz lekkich mdłości i bólu brzucha nic mi nie jest...

GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I sciskam mocno :) :D super to bedziesz sierpniowa mamusia :) trzymaj sie cieplutko i duuuuuzo witaminek xx pozdrawiam

Usmiechnelam sie jak powiedzialas ze zatestujesz w poniedzialek bo ja to niecierpliwa i ja bym nie wytrzymala ale patrze ze Ty tez :D jeszcze raz kochana gratuluje !!

Dziękuję!! Miałam zrobić test jutro, ale jutro idę do pracy, musiałabym wstać po 5, więc trochę mnie to zniechęciło, a dziś wstałam wypoczęta i stwierdziłam, że będzie lepiej :) Jutro idę zrobić betę, nie trzeba być na czczo? Sierpień mi pasuje, 21.08 mamy drugą rocznicę ślubu :) cinamoonka, czekamy teraz na Ciebie :)

ja jak juz pisalam jeszcze ze zrobieniem testu poczekam...wszystko mi sie poprzestawialo po pazdzierniku..ale poki co wrzucilam na luz i mam nadzieje ze to bedzie bardziej pomocne dla mnie niz ciagle myslenie o dzidzi..a co do bety to nie wiem ale nie sadze ze trzeba byc na czczo