Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

tez lubie pizze:) i o diete nie dbam, bo chcac nie chciac nie potrafie schudnac, jak przytylam po ciazy a nie w ciazy tak zejsc to nie chce, maz kocha mnie taka jaka jetstem:) a najgorszy problem w tym ze nawet dobrze nie weim jaki jest adres brata stancji:)

mgr ekonomia/zarzadzanie firma, niestety nie jest to to co chcialabym ale zostal mi ostatni rok wiem nie bede narzekac, pozniej moze zrobie mgr z socjologii tak jak tego chce, ale to zobaczymy w zależnośći jak dzieci pozwola:) bo juz powoli musze myslec o mojej malej uczennicy- jej kolej na nauke:)

dobra zbieram posladki i smigam do sklepu, moze by tak popcorn zjesc:p pewnie najdzie mnie w sklepie, az boje sie o zachcianki w ciazy- mam taka slaba wole:)

brat własnie studiuje biotechnologie, moze pozniej cos z farmacja zrobi:), a ja pracuje w szpitalu, w statystyce:) stad nick

taaa nie ja nie pije za dużo :) okej ja będę pomału uciekać pewnie pojawię sie dopiero jutro :) także nie zapomnijcie poprzestawiac zegarków dziś ;) buziaki!

:) teraz tylko mysle co na moja ciaze powie kierowniczka:), bo kolezanka wlasnie jest na l4w ciazy, porod w kwietniu, ja mialabym w lipcu, ale co sie bede szczypac, rodzina najwazniejsza!!!

Ja jak już będę w ciąży i wszytsko będzie pomyślnie szło to nie idę na l4 bo ja lubię być w pracy a w domu bym ocipiała :) zwłaszcza że mój mąż jest noooon stop w pracy takze sama bym siedziała jak ten kołek :) chyba ze cos by by było nie tak to odpukać leżę i biorę l4;) zmyakm już buziolki udanego wieczoru!

Gość dwudziestocztero
Mam 24 lata. narzeczonego.rozwijajaca prace. mam wreszcie czas dla siebie.mam wreszcie pieniadze... jak 24 latka moze swiadomie dazyc do macierzysnstwa?... chyba nie dorosłam do bycia matką :)

sama sobie musisz odpowiedziec na to pytanie bo to jest sprawa indywidualna . Ja czuję ze to własnie jest ten czas Ty ze nie . Każdy ma swój czas i tyle.

Gość dwudziestocztero
:) Tak czy owak życzę Wam spokojnej wspaniałej ciąży i spokojnych zdrowych pociech;)

witam z rana :) widzę że ciszaaaa narazie na forum mam nadzieję ze sie rozkręci :) Dopiero wstałam niedawno , piję herbatkę imprezka udana chodz faceci niezle popili:P Mój dogorywa teraz hehe :) miłej niedzieli życzę ;)

Gość ...Margotka9022...
U mnie okresu dalej brak, to juz 3 dzień spóźnienia...

Margotka może jeszcze cos z tego będzie wiesz testy sie mylą i to jest prawda . moze zrób betę w pon:) może mamuśka będziesz!

HEj Margotka z tego co wiem jest mleczny i jest go niby dużo , ale nie wiem czy to jest jakas norma ze kazda tak ma :) No nic ja mykam robic porządki na cmentarzach dziś:)

cześć dziewczynki :) ja wczoraj imprezka uroddzinowa córki, dzis powtorka, w pracy dluzej niz zwykle bo kazdy chce czegos wrecz na wczoraj, normalnie oszalec idzie, moj maż chodzi i tylko pyta .... mozemy juz robic test? normalnie chlopak mi oszalal:)

Hej Statystyka oho to sie napalił :) mój natomiast nie wierzy testom i zawsze krzyczy jak mam zapasowe nakupwane hehe , a u mnie nuda siedze przed tv i ogladam :)

A więc, dostałam dzisiaj @. Czyli juz mam pewność. W sumie lepsze to to, niż niewiadoma, dlaczego go nie dostaję. Zatem rozpoczynam cykl 2 i zero usilnego starania się o dziecko. Seks wtedy, kiedy będziemy miec ochote a o to akurat się nie martwie. Zatem @ powinnam dostać ok 30.11/1.12. Jeśli nie dostanę do 6 grudnia, wtedy zrobię test i mój mąż może będzie miał fajny prezent na mikołajki :) Dziewczyny, co u was? Co taka cisza?

Hej Margolka a no cisza jak nic .. No to przynajmiej rozpoczniesz nowy cykl oby owocny :) a podejscie prawidłowe tak trzymaj kochana . U mnie bez zmian wczoraj seksik był 2 razy tak nas wzieło:))) Jutro do pracki wiec dzis juz tak sie nastawiam ze jutro na 7 budzik trzeba ehhh , a w piątek mam wizyte u ginekologa - endokrynologa tak profilaktycznie che by on ocenil sytuacje itp itd .. najlepszy spec w okolicy prywatnie czekałam ponad miesiac na wizyte :)

nick.............wiek.......cykl starań ....termin @.....województwo Pistacja87.......24 ..........6................22.11.......... pomorskie Margotka9022..25...........2................30.11........ ...małopolskie Statystyka.......25............1...............13.11........ ...podkarpackie