Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

Gość ...Margotka 9022...
Ja tez czekam na dwie kreseczki. Wczoraj rano robiłam test, bo powinnam dostać okres, ale niestety wyszedł negatywny. Staram się pierwszy cykl i chyba po prostu przestanę się starać, może powinnam o tym nie myśleć i kochać się z mężem kiedy mamy ochotę a nie, kiedy potencjalnie mogę zajść w ciąże.

Margotka moze zaczernij sobie nika w senscie zaloguj sie :) kochana ja sie staram juz pól roku byłam pewna ze po pierwszym razie bez zabezpieczen zajde nawet sie czułam jak w ciazy i nic , potem obserwacje nastapiły dni płodne , śluz itp itd teraz dałam na luz ;)

Gość ...Margotka 9022...
Daliśmy sobie czas do świąt wielkanocnych. Jeśli do tego czasu nic nie wyjdzie, pójdziemy do lekarza zrobić badania, póki co, nie zrażamy się :) Biorę tylko kwas foliowy, mam 25 lat i to będzie pierwsza ciąża. Miło Was poznać dziewczyny!

im bardziej czlowiek sie stara i mysli o tym kiedy powinien się kochac, to seks zamienia się w czynność w celu uzyskania dziecka a nie czysta przyjemnosc

Margotka najwazniejsze to sie nie zrażać po nieudanych cyklach i nie robic ciagle testów :) wiem jak to ciezko ja zamawiałam zapasy z alegro po 10 sztuk:) i wszystkie negatywy były . A ile po ślubie jestes?

u nas mój mąż w tym cylku sam wyliczył :) powoli zacząl jajko na drugie dziecko znosic:) ale to dlatego, że jest jedynakiem i że ostanio mieliśmy bardzo ciężkie chcwile w naszym małżenstwie i stwierdziliśmy jednoglosnie, że corka nas powstrzymala przed najgorszym a druga dzidzia nas zjednoczy i umocni to co moglismy stracic

no to juz:P Pistacja87..... 24lat......6 cykl......... 22.11...........pomorskie statystyka......25lat......1 cykl..........13.11...........podkarpackie

nick.............wiek.....cykl starań ...termin @......województwo Pistacja87..... 24lat......6 cykl......... 22.11...........pomorskie statystyka......25lat......1 cykl..........13.11...........podkarpackie

nick.............wiek.......cykl starań ...........termin @.....województwo Pistacja87......24 ...........6...................... 22.11.......... pomorskie Margotka9022..25...........1.......................28.10..........małopolskie

nick.............wiek.......cykl starań ...........termin @.....województwo Pistacja87......24 ...........6...................... 22.11.......... pomorskie statystyka......25...........1.......................13.11...........podkarpackie Margotka9022..25...........1.......................28.10. .........małopolskie

dokładnie :P nick.............wiek.......cykl starań ....termin @.....województwo Pistacja87.......24 ..........6................22.11.......... pomorskie Margotka9022..25...........1................28.10...........małopolskie Statystyka.......25............1...............13.11...........podkarpackie

statystyka najważniejsze że juz jest hehe ;) mam nadzieje ze sie powięszy nam ;) a potem przejdzie w fazę ciężarówek jak najprędzej:)

kurcze siedze na studiach i mysle co by zjesc;( nie wiem na co mam ochote, do sklepu nie chce mi sie leciec, brat pojechal do domu po wyzerke tak wiec w lodowce pusto, doradzcie:) bo musze sie zebrac w sobie:)