Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

Margotko napewno tarczycę bo to jest częsta przyczyna nie zachodzenia czyli Tsh , ft3 , ft4 oraz hormonki prolaktyna , lh , fsh, estradiol , testosteron .

tak wszystkie z krwi tak robiłam te tarczycowe , robiłam kiedys dawno prolaktyne , estradio i progesteron alr dawno temu jak mialam problemy z cyklami tzn żadko kiedy miałam okres;(

hehe ja nie liczę już :) kiedys wyczytałam ze mocna chęc posiadania dzidzki działa lepiej niz tabletka anty:)) a owulka u mnie różnie czasem czuje ją mega wyraznie ból jajnika , śluz a czasem tylko sluz albo lekki ból.

U mnie tez chcemy bardzo , ale to wszytsko odemnie wyszło ze zaczelismy sie starac i ja czesciej mówie o bobasku ale wiem ze on tez chce :) tylko on myslal ze to bedzie tak o juz a to juz pól roku:(

Domyślam się co czujesz. Ja po tym pierwszym cyklu czuję się zawiedziona... No nic, staram się nie myśleć negatywnie, nie doszukiwać się chorób i innych przeszkód, bo to przecież nikomu nie pomoże. W tym miesiącu miałam trochę stresów, pewnie też za bardzo się skupiałam, więc teraz po prostu zmieniam podejście. Odnośnie owulacji, pamiętam, że strasznie bolały mnie wtedy jajniki i nie kochaliśmy się w tym czasie. Być może dzisiejsza @ jest tego wynikiem.

No ja tez na luzie podchodze juz pierwsze cykle to podekscytowana taka chodziłam podczas seksu myslałam czy to juz " zachodzi cud" i mysle ze to tez blokowało mi psychike.. dlatego teraz luz seks jak nas najdzie , i ogólnie tak nie myśle już o tym tak ..

no i ide do tego endokrynologa - gin. zeby tez sie tak uspokoic ogólnie poznac jego zdanie , moze przepisze mi jakis wspomagacz:) no zobaczymy napewno zdam relacje jak tam było:) to jest wogóle taka klinika leczenia niepłodnosci cała , robia tam in vitro i inseminacje,

Gość wspomagacz
dobre:D:O

ok ja powoli się zbieram , ide robic kolacyjke i do wanienki:) wpadnę jutro po pracy , milutkiego wieczorku !

heloł ale cisza na tym forum ojoj . Ja dzis byłam w klinice zaczynam od monitoringu cyklu:) dzis mam dzien 14 pecherzyk jest ma 12 mm :) next wizyta 8.11 buziaki co u was Margotka statystyka ?

Hej hej forum umiera smiercią naturalna:) Margotko no bylam , pecherzyk urósl 15mm nie za wiele ale rosna wiec jest ok, endometrium wzorowe , teraz mam wiz. 19.11 aby zobaczyc czzy pecherzyk mi pękł . Zrobiłam w miedzyczasie badanie test pct czyli wrogości śluzu jak i czy plemniki w niego wnikaja ale wynik odbiore przed wizyta, moj maz badnie nasienia i ja krwi tsh , ft4 , prolaktyna ,progesteron , cytomegalia , toksplazmoza i z tymi wynkikam 19,11 ide i zobaczymy co dalej . A co tam u ciebie?

dziewczyny dolaczam sie do was poki topik swierzy :) ja 6 tyg temu poronilam dzis dostalam @ i wiem ze od razu zaczynam sie starac o dzidzie nie czekam zadnych 3-6 miesiecy co ma byc to bedzie..cialo samo bedzie wiedzialo kiedy jest gotowe na przyjecie dzidziusia..po tym co przeszlam mam tylko nadzieje ze nastepnym razem beda to wspaniale 40 tyg i wszystko bedzie dobrze :)

nick.............wiek.......cykl starań ....termin @.....województwo Pistacja87.......24 ..........6................22.11.......... pomorskie Margotka9022..25...........2................30.11........ ...małopolskie Statystyka.......25............1...............13.11........ ...podkarpackie cunamoonka.....26............1............... ... UK