Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podbite oko

narobiłam mojemu fecetowi wstydu na weselu w sobotę

Polecane posty

Gość Inna?
do Inna? i znów sobie dopowiedziałaś co chciałaś usłyszeć a czego nie napisałem, statystyki takie robi policja w oparciu o zgłaszane przestępstwa. Najbardziej niebezpieczna jest grupa mężczyzn w wieku 20-25 lat pijana" Zatem ten przedział wiekowy mężczyzn nie powinien być zapraszany na wesela? Aby cała reszta mogła przeżyć? :D Często w tym przedziale wiekowym są także państwo młodzi. Może zatem panna młoda znająca statystyki jest przygotowana na wpierdol? :D W końcu powinna.. hahaha.. Żenada!

Gość podbite oko
wiecie co jest mi źle okropnie :( zaczyna mi go brakować, dlaczego?:( mam ochotę napisać że tęsknię że mi go brak co robi ale wiem ze jak to zrobię to jest już po mnie :(

Gość fantazja cię poniosła autorko
trochę za bardzo,bo tak byłoby to nawet w miarę wiarygodne.....

Gość podbite oko
po rzeczy pojadę może z kumplem bo policja chyba nie może? rodziców nie bede tam ciągnąc bo nie chce się kłócić albo szwagra wezmę albo napisze zeby mi moje rzezy przywiozł nie wiem jak to załatwić najlepiej, nie mam żalu do jego rodziny bo oni nie zrobili mi nic ale jego to autentycznie sie boję teraz

Dziwie się ze jeszcze nazywasz go swoim facetem. I nie moge zrozumieć jak mozesz pisać ze narobilas mu wstydu na weselu :|Jesli nie chcesz w przyszlosci wejsc w jakąś patologiczną rodzinę, a niestety juz zaczela sie przemoc więc moge Ci zagwarantowac ze bedzie tylko gorzej to zrezygnuj z tego. do agresji, niebezpieczny. Z daleka od takich.

Gość podbite oko
to nie prowo :(

Gość podbite oko
tak stwierdziła jego rodzina ze narobiłam mu wstydu ale nikt nie spojrzał na sprawe z mojego punktu widzenia (jednym okiem)

Gość ciekawosta zaiste
gimgówno się wyraźnie nudzi Nie. To jest koleś który cierpi jak mało kto. A że jest piekielnie inteligentny to zagnie każdego logiką i nie da do siebie dotrzeć. Teraz skończyły się żarty, bo chodzi o dziecko. JEGO DZIECKO! Dostałam w prezencie od rodziców matryce nad którymi pracuje do tej pory bo nie były idealne. Ale moi rodzice zrobili to nieświadomie, dali to co mieli po prostu. Ale on wpierdzieli w swojego dzieciaka gówno tylko dlatego że musi mieć rację :O

Gość gimgówno się wyraźnie nudzi
ciekawosta - ja tu intelektu nie stwierdzam ;) Inteligentny człowiek rozumie podstawowe normy współżycia społecznego. Oraz prawne.

Gość podbite oko
a jak z tą policją ? tak o jak poproszę by pojechali to pojedzie ze mna jakiś policjant?

Gość gimgówno się wyraźnie nudzi
O ile wiem, policja z Tobą pojedzie, jeśli zgłosisz, że nie chce Ci wydać Twojej własności, w innej sytuacji - nie wiem, dzwoń na infolinię i spytaj.

A wiesz, ja nie wiem. No ale jak zadzwonisz do choćby straży miejskiej, powiesz, że zostałaś pobita przez niego, boisz się go, ale musisz tam wejść po rzeczy to powinni Ci pomóc.

Gość podbite oko
moze faktycznie policja lepiej bo po co ma byc jakas chora akcja

Gość podbite oko
normalnie jakos tak mi wstyd za to oko :( jakoś tak mi przykro ze mnie tak potraktowano :(

Gość podbite oko
dzięki za rozmowe ide się położyć bo mnie az głowa rozbolała będę wieczorem dzięki za słowa otuchy

Gość ciekawosta zaiste
gimgówno się wyraźnie nudzi bywa. ale cierpiący człowiek za to zrozumie łzy...Baw sie dalej idioto to zrozumiesz dopiero łzy swojej córki. Nie dociera do ciebie, że dziś kładzie się przed tobą dwie mozliwości: szczęście dziecka lub jego skrzywiona matryca? Wybór masz tylko raz, bo potem dzieciak straci lata na odkręcanie tej matrycy? To chyba nie jest dużo do zrobienia dla własnego dziecka - pogrzebać we własnych bolaczkach, co? Stanąć przed sobą w lustrze?

Gość podbite oko
jak mam zasiać, powiedz bo naprawde nie wiem jak go znienawidziec jestem w wielkim szoku

Na pewno się wstydzisz, że tak się pokazałaś cała we krwi przed tymi ludźmi, wszyscy to widzieli, on Cię uderzył. Zamień ten wstyd na nienawiść, ciesz się z tego, że to Ty go upokorzyłaś, że wszyscy słyszeli to, co powiedziałaś w takim stanie, każdy to będzie pamiętał, zniszczyłaś mu opinię, ciesz się z tego. Wszyscy teraz mówią o nim, Ty jesteś tą skrzywdzoną, a on jest katem, jesteś na lepszej pozycji. Bądź z tego dumna i nie czuj się źle, naprawdę świetnie postąpiłaś :)

Gość podbite oko
teraz pewnie każdy plotkuje ... i przeżywa mój występ nie spodziewałam się po nim naprawdę że jest ktoś w stanie coś takiego zrobić ja sama sobie też się dziwię że w tym całym szoku otumaniona wyszłam tam na środek ... boże ciekawe co ludzie sobie pomyśleli :(

Gość ciekawosta zaiste
Pancerna kołdora, ważniejsze jest co kto sobie pomysli niż czyjeś zdrowie? No to ja ci gratuluję hierarchii wartości :P

Gość ciekawosta zaiste
To nie jest gra w upokorzonych i wygranych. To jest układ toksyczny dla obu stron i obie strony muszą zdać sobie sprawę co każe im tak się zachowywać. Autorka- co widzi w człowieku który może ją sponiewierać za sam fakt istnienia. I jej facet, który ma ewidentny problem z agresją.

Gość To jest prowo na bank
Dobrze sie stalo jak sie stalo. Tearz idz za ciosem i wez policje i jak nahszybciej odbierz rzeczy zanim ta rodzina spakuje je i wystawi za furtke zrby psychola na podworko nie wpuszczac. Bo znowu zrobi cyrk. Sprawa jest zamknieta - mam nadzieje ze facet ma na tyle honoru zeby z pustakiem wiecej sie nie zadawac. Zreszta to niebezpieczne , znowu zrobi cyrk i powie ze ja chcial zamordowac. Panienki bierzcie przyklad i zachowujcie sie tak samo. Niech facet wie na co trafia zanim sie ozeni. Ten mial szczescie. Niektorze wdeptuja w takie gowno na cale zycie.

Gość ciekawosta zaiste
To jest prowo na bank cos ci przysłania oczy. Otwórz te kaprawe slepka szerzej

Gość podbite oko
rzeczy odbiorę ale nie teraz muszę się ogarnąć jakoś te oko chociaż trochę zamaskować jakoś, zapytam policje czy jest opcja by ktos ze mna pojechał jak nie to pojade z kims co ja mam powiedziec, dzien dobry przyjechalam po rzeczy czy dac znac wczesniej?

Gość ciekawosta zaiste
wyślij kogoś po rzeczy. Matkę, ojca lub sąsiada ale sama nie jedź