Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek100%

Ne podniecają mnie kobietym, bo...

Polecane posty

Gość Prawiczek100%

- mają obleśne ciała; faceci mają zgrabne - na klacie są naładowane tłuszczem; facecie mają normalne ładne torsy - mają śliską, gładką, cienką i tym samym delikatną skórę, w którą wcierają tony kremów i maseczek; mężczyzna ma 2-3 razy grubszą skórę, co wychodzi im na korzyść - żeby wyglądać jak człowiek potrzebują tony makijażu; mężczyzna nie potrzebuje makijażu żeby wyglądać przyzwoicie - są słabe fizycznie; mężczyźni dysponują kilkukrotnie większą siłą - przeważnie mają więcej tłuszczu niż mięśni; u mężczyzna jest odwrotnie - mają wąskie stopy przez co chodzą jak pokraki; mężczyzna przemieszcza się jak na człowieka przystało - z reguły w biodrach są szersze niż w ramionach, co wygląda komicznie; mężczyzna posiada normalny stosunek między szerokością ramion a bioder - odkłada się im cellulit z powody niekompletnej budowy skóry; mężczyźni nie mają takich problemów - emitują wysokie częstotliwości, nierzadko nieprzyjemne dla ucha ludzkiego; mężczyźni z reguły dysponują ciepłym, odpowiednio grubym głosem - z reguły kobiety mają dziwaczne wcięcie w talii, które sprawia, że kołyszą biodrami podczas chodzenia, co wygląda komicznie; mężczyźni poruszają się zgrabnym krokiem bez głupiego machania biodrami

Gość Prawiczek100%
jednym słowem M Ę Ż C Z Y Z N A jest lepszy od kobiety !!!

Gość Koli...
Tak jak ma brzuch jak balon po piwsku i na dodatek misi szukac swojego siusiaka lupa ,bo tak mu zwisa bebech :D:P

Gość DJADAM0S
Prawiczku mój ty cieplaczku ja mam takie samo zdanie jak ty, jesteś biernym czy czynnym pedziem?;)

Gość Prawiczek100%
nie rozumiem pytania

Gość DJADAM0S
No czy ciotką jesteś jak ja, bo z wypowiedzi twojej wynika że nieuświadomionym gejem jesteś:P

Gość Koli....
Dido ... masz racje żeby nie my to swiat by nie istniał. Chyba że klonowalibyście wszystko

Gość Prawiczek100%
i właśnie przez was świat istnieje, miliony ludzi cierpi a wy głupie dalej rodzicie dzieci, które doświadczają tyle zła na świecie, Ponosicie odpowiedzialność za cały rodzaj ludzki, który przetrwał do dziś dzięki wam Gratuluję

Gość Koli....
Prawiczek ./.. OK , gadaj sobie ile chcesz . Chyba naprawde nie miałes nigdy dziewczyny ani kobiety jakiejś i nie wiesz co mówisz , bo nie wszystkie sa takie jak opisałeś

Gość Koli....
A co ty sie tak wyzywasz na kobietach?

Gość DJADAM0S
Bo jest nieuświadomionym homoseksem, ja zanim mnie uświadomił młody wikary też nie trawiłem kobiet, teraz mam je gdzieś:P

Gość Justynaa19nastka
Bo jest nas miliony, a zadna nie chce przed nim rozłożyc nóg- to sie wyzywa ;)

Gość Prawiczek100%
kobiety są wstrętne, gdyby nie tona makijażu i pudru, wyglądałyby jak maszkary, po drugie seks z kobietą musi być okropny! W pochwie mają śluz, na klacie garści tłuszczu, i do tego obleśne wielki tyłek z cellulitem. Masakra !!!

Gość Koli....
Dj .... masz racje chyba , na to wszystko wskazuje

Gość Koli....
Tak prawiczek , a czym tym się pochwalisz wielkim bebechem napewno

Gość Prawiczek100%
Wkurzają mnie zwłaszcza nastolatki, to jak rechoczą swoimi kaczymi głosami i nieustannie paplają jak papugi. Chętnie bym taką nastkę rzucił o trawnik.

Gość Marilenka
Ty mi się na gaya bardziej niż na prawiczka nadajesz.

Gość Prawiczek100%
Na klatę wycisnę z 10 razy więcej od was, nie dorastacie mi do pięt.

Gość Koli....
tak , chyba odwaznikami 5 lilowymi :D

Gość Prawiczek100%
Jak idę ulicą, to każda z was powinna padać mi do stóp i całować buty. A jak podniosę rękę to powinniście błagać o litość. Ja jestem mężczyzną i ja wami dyryguję, bo taką pierwotnie dostałem władzę.

Gość Koli....
To po co w ogóle rozmawiasz ? Poszukaj sobie takiegoi drugiego fagasa jak ty i gadaj o pierdołach

Gość Prawiczek100%
Powiedzieć, że kobiety są żałosne, to zdecydowanie za mało powiedziane. Kobiety są beznadziejne i do niczego się nie nadają, stanowią zdegenerowany obraz człowieka. Ktoś kiedyś powiedział, że kobieta to druga połowa mężczyzny, nie do końca jest to prawda moim zdaniem. Kobieta to rzeczywiście połowa, ale nie druga tylko co najwyżej pierwsza, ponieważ mężczyzna to całość człowieka, a kobieta to połowa człowieka. HA HA HA HA HA

Gość hetero 100%
Kobiety są piękne a makijaż tylko podkreśla ich urodę Jak ich biust dla ciebie jest zwałem tłuszczu to współczuje bo dla mnie to najbardziej podniecająca część ich ciała Faceci się nie malują bo i tak już im nic nie pomoże ;) jesteś gejem dziwne że tego nie zauważyłeś

Gość Prawiczek100%
nie jestem gejem, po prostu nie lubię dziewczyn

Gość Koli....
A to pierwsz oznaka do tego

denerwuje mnie w kobietach to, że nigdy nie precyzują swych pytań, a zawsze chcę precyzyjnych odpowiedzi.