Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Gość rr3232

podaj maila

Gość rr3232
bo chcę napisać?

Gość rr3232
ok, wyczekuj białego króliczka...

Gość rr3232
z białymi myszkami Ci sie pomyliło :) Nie wiem, tak sobie napisałam, ale tłumacząc na język prosty "czekaj na maila"

BSA, nawet nie wiesz że wystąpiłeś w filmie Jerz Jeży :D 🖐️

BSA, hitlerowski gejaszku, o co ci chodzi? :D Nie opowiadam się teraz za nikim. 🖐️

Poglądy polityczne modyfikuję, kiedy zmieniają się moje potrzeby 🖐️ To normalne :P

Ta piosenka byłaby fajna, gdyby koleś umiał śpiewać :O

BSA, od tej pory będę ci mówił Stefan. 🖐️ Wcześniej miałem poglądy lewackie, jednak teraz nie mam żadnych poglądów poliycznych. Wasza ideologia jest oparta na nienawiści i nie gwarantuje niczego ponad samotność a czasem więzienie. Znowu lewacy popierają pedalstwo i feministki, które są rozbuchane do czasy, kiedy trzeba kredens wnieść na któreś tam piętro 🖐️

No tak, ale ja zwykłem nienawidzić jeśli mam do tego powód. Jeśli ktoś zrobi coś co mnie w jakiś sposób ubodzie to wtedy tego kogoś mogę znienawidzić. Ale co by mi mieli przeszkadzać Murzyni, skoro ani jednego z nich nigdy w życiu nie widziałem. Żydzi też mi nic nie zrobili w sensie bezpośrednim. Wiem ze mają wpływ na to co się dzieje w kraju, ale żaden z nich nigdy nie wszedl mi w drogę 🖐️

Aj tam, przesadzasz. Nawet jeśli w przyszłości miała wybuchnąć kolejna wojna na tle rasowym to my tego nie dożyjemy. Lepiej zadbać o swoje interesy.

Gość femin-istka
feministki, które są rozbuchane do czasy, kiedy trzeba kredens wnieść na któreś tam piętro o tak, wtedy wynajmują kolesiów, którzy targają ten kredens (wtf?) na swoich plecach za godziwe pieniązki na piętro i wszyscy są zadowoleni, oczywiście jedna feministka potrzebuej takiej usługi raz w życiu, wiec tym bardziej swojego chłopa nie fatyguje.

Aj tam Stefan, zamiast tłuc Murzynów, bardziej opłaciło by się zatłuc Greków. Te skurrwysyny strajkują a i tak mają lepsze warunki do życia i zarobki niż my. Nie wiadomo czego oczekują. My mamy płacić za to żeby oni mieli jeszcze lepiej?

Na feministki jestem zły, wiec jednak do lewicy nie pasuję.

Gość femin-istka
bo nie rozumiesz , co to feminizm, znasz tylko wypaczone rozumienia feminizmu, jakie propagują reakcyjni katole

feministka Nie chce mi się rozpoczynać kolejnej bezsensownej dyskusji 🖐️

Grecje można by było najechać, fajne tereny na wakacje by były. 🖐️

Gość femin-istka
Nieprawda, kocham facetów, zycie bez męzczyuzn było by bez sensu ,a baby na łeb by dostały, kobiety i meżczyźni nie mogą być traktowani gorzej z samego faktu urodzenia sie jako mężczyzna czy kobieta, czyli zarówno meżczyzna jak i kobieta mają te same prawa.

BSA, nie można kochać kobiet i jednocześnie być miziogenistą. Albo to albo to. Heteroseksualny miziogenista to taki koleś, którego pociągają kobiety, jednak nie znaczą dla niego nic ponad szparę. 🖐️ Miziogenistami przeważnie są pedały.

BSA, ja uważam, że pomarańczowa femina ma rację. Nigdy jakoś specjalnie nie interesowałam się feminizmem, ani go nie propagowałam, bo jakoś mnie to nie obchodziło, ale kobieta i mężczyzna to istoty sobie równe i tak powinny być traktowane- z tym się zgadzam. :P Zresztą to marne porównanie z tym węglem, bo każda płeć ma swoją rolę w społeczeństwie, a poza tym kobieta jest inaczej zbudowana. To tak jakby kobity patrzyły na Ciebie z góry, bo nie wiesz co to ból porodu i trud wychowywania dzieci. Po prostu mamy inne "przeznaczenie". :classic_cool:

Gość femin-istka
Ja nie twierdzę, że kobieta i mężczyzna są równi- są różni choćby pod względem siły fizycznej lub zdolności rodzenia, ale mają takie same prawa. i tyle, jest to idea, którą każdy tak naprawdę podziela (prócz mizoginistów) ale opinia publiczna nawet nie wie, co oznacza feminizm i robi z feministek rogate diabły, to propaganda mizoginistów, którzy nie chcą puścić z łap patriarchatu, w którym rządzili kobietami i uznawali je za niższy gatunek od mężczyzn.

Gość femin-istka
BSA jesli jestes mizoginista, to nie tyle kochasz kobiety- co czujesz poped heteroseksualny

Gość femin-istka
homoseksualist amoże być mizoginistą, kobiet amoże być mizoginistką, każdy kto nienawidzi kobiet, z faktu że są kobietami to mizogin

No to o to mi chodziło Femino. :classic_cool: No właśnie zauważyłam pewną tendencję w niektórych środowiskach męskich- traktowanie feminizmu jako wywyższanie się kobiet i manifestowanie ich nienawiści do płci przeciwnej. A przecież w swoim pierwotnym założeniu jest to idea równości (w sensie praw, tak jak piszesz). Pomijam jakieś wypaczone, poboczne nurty, które nic wspólnego z "właściwym feminizmem" nie mają, bo pewnie się znajdą i takie osoby, co rzeczywiście energię na jakąś niechęć niezdrową tracą. :P

,, A one to będą leżeć i pachnieć(spermą sąsiada)" Stefan, dobre, dooobre :D:D

"...bo każda płeć ma swoją rolę w społeczeństwie, a poza tym kobieta jest inaczej zbudowana." Właśnie BSA, sam byś targał 8 ton węgla. :D

"ja też kocham kobiety, co nie zmienia faktu że jestem mizoginistą." Co to za bzdury są, sam sobie przeczysz, reszta dobrze pisze, że to niemożliwe. Mizoginista nie oznacza geja, BSA znowu udowadniasz jak wąskie masz myślenie.

BSA, nosz kurcze, ty masz chyba fetysz ekstremalnych poglądów. Feminy chcą po prostu równouprawnienia. Żadne tam leżenie, pachnienie i przerzucanie kobiecych spraw na faceta. Takie tam podstawowe prawa człowieka, jak bycie równym, możliwość głosowania, podjęcia pracy. To chyba takie naturalne. :P