Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Ty już z zawiścią musiałeś spłodzić tekst dotyczący mojej skromnej osoby." Spłodzić? Drabino - nie używaj tego słowa, bo znów dostaniesz depresji, a zegar nadal będzie tykać. :P A co do "Twojej skromnej osoby" to się zgodzę, ale tylko 'miejscami'. ;)

Gość Zuzanna Amelia !!!
BSA - dostales jakiegos maila ?

Stefan, właśnie wiem jak ubiegać się o pozwolenie na broń i jest z tym bardzo ciężko bo byle komu, z byle powodu nie dadzą takich uprawnień. Chyba że prowadzisz działalność związaną z jakimś zagrożeniem, np kantor. W ogóle spinasz się a pojęcia nie masz o niczym :D

Gość IMO13858
BSA "Beliar-A na dorosłego niedźwiedzia też byś się rzucił?" Pewnie by się nie rzucił - wszakże niedźwiedź to cwana bestia. :classic_cool: Kocico - jak myślisz, czy Krasnal na wklejonym przez Ciebie zdjęciu ma bogatą osobowość i charakter, czy nie bardzo? :classic_cool:

Stefek, ja się na nikogo nie rzucam. Ja robię tak że jak ktoś się rzuci na mnie to dziwnym trafem odnosi rany cięte. I to takie jak to się mówi ,,pozbawiające pary". A tak w ogóle to kończmy Stefan ten temat bo to nie miejsce i czas na coś takiego. Chcesz to cie oskalpuje, nie ma problemu, ale nie róbmy z siebie gorszych poyebów na babskim forum niż naprawdę jesteśmy :classic_cool:

Stefek, pojęcia nie masz o czym piszesz jeszcze raz ci mówię :D Twoją starą za to przeleciał frytz żydowskiego pochodzenia, więc się nie podniecaj :classic_cool:

IMO13858 "Spłodzić? Drabino - nie używaj tego słowa, bo znów dostaniesz depresji, a zegar nadal będzie tykać." No widzisz ja nie z tych, mimo fantastycznych Aryjskich genów zdecydowałam się na nieprzekazywanie ich dalej. :) "A co do "Twojej skromnej osoby" to się zgodzę, ale tylko 'miejscami'." Masz rację- miejscami, wszak mimo mojego wieku, nadal mam tyłek jak u 16-nastki. :D Za to Ty IMO wszędzie masz braki...

Zagadałem się z kolegą faszolem tak strasznie że nie wiem już o czym jest temat. Jest w stanie mi ktoś go streścić? :P

Gość Zuzanna Amelia !!!
Beliar - miales napisac co jest zle u Ciebie w domu ze tak Cie ciagnie zeby z niego jak najszybciej wyjechac.

Zuza, aj tam, nie ważne. Poprostu chcę się usamodzielnić i tyle :P

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Masz rację- miejscami, wszak mimo mojego wieku, nadal mam tyłek jak u 16-nastki." I piersi. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !!!
Beliar - to nie lepiej poczekac jeszcze troche, zrobic jakas szkole/zawod i dopiero wtedy sie usamodzielnic? Z zawodem masz wieksze szanse.

Gość IMO13858
Pink_Panther "Apeluję o zmianę płyty." Apel odnotowany. :classic_cool: I ciesz się, że tylko ogona. ;)

Nie lepiej. Jakąś zdezelowaną kawalerkę za psie pieniądze zawsze da sie wynająć. Jakaś prawca przy której da siejakoś przeżyć sie też powinna znaleść. Potem zobaczymy.

Stefan, to już lepsza przyczepa kempingowa. Wiem że pare osób żyło w taki sposób, gdy stawiali dom. Jak sie chce to się da.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Beliar - czasami trzeba zrobic krok do tylu zeby potem moc zrobic krok do przodu:

No IMO, nareszcie. :P Cieszę się, że odnotowany, co prawda z refleksem szachisty, ale zawsze to lepiej późno niż później. ;) Nie sądzisz, że warto by to teraz narysować? Wiesz, że lubię Twoje dzieła. :classic_cool:

IMO13858 "I piersi." Pomijając Twoją zawiść... Ty za to masz niektóre części ciała tak małe, że nie sposób ich zestawić z jakimkolwiek nastolatkiem tylko z noworodkiem. :)

Gość IMO13858
Pink_Panther "Nie sądzisz, że warto by to teraz narysować? Wiesz, że lubię Twoje dzieła." Czemu. Czyżbyś odkryła patent na ocenę charakteru człowieka (faceta) nawet po obrazkach, które tworzy? :classic_cool: Bielyje Rozy "Ty za to masz niektóre części ciała tak małe, że nie sposób ich zestawić z jakimkolwiek nastolatkiem tylko z noworodkiem." Skąd ta wnikliwa analiza? Czyżbyś kierowała się swym "bogatym doświadczeniem"? No w sumie nie bardzo, bo noworodki są za małe na posiadanie wiadra...acz wystarczające na zmieszczenie się w owym wiadrze. Ach te możliwości! Ma taka wiadro, a korzystać z niego nie chce. :classic_cool:

Stefek, zawsze mogę się wyprowadzić do pierdla jak cie spotkam :D 🖐️ Zuza, ja już nie mam jak robić kroku do tyłu.

Niby odnotował apel, a dalej jak tonący brzytwy się jednego wątku chwyta. :classic_cool: Imadło zmień płytę! 💤-> po stokroć. Ciekawam była, jak to zobrazujesz. Może jakiś zaspany, uśmiechnięty złośliwie Krasnal pochylony nad szachami? Musiałby być do tego bardzo stary, no bo przecież ma sklerozę odnośnie odnotowywania apeli. :classic_cool:

Krasnal, albo nie zrozumiałeś, albo nieudolnie próbowałeś postawić na swoim. :) No ale czego tu się spodziewać po kimś kto ma nie tylko deficyt cennych centymetrów ale również i szarych komórek. :(

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "No ale czego tu się spodziewać po kimś kto ma nie tylko deficyt cennych centymetrów ale również i szarych komórek." Powiedziane jak na rasową Blondi przystało. :classic_cool:

Gość co za baby na tym forum
IMO13858--aneta vel bielyje rozy tez ma waidro? jak ike? skad wiesz chlopie?

Gość co za baby na tym forum
wiadro*

Gość IMO13858
Pink_Panther "Ciekawam była, jak to zobrazujesz. Może jakiś zaspany, uśmiechnięty złośliwie Krasnal pochylony nad szachami?" Z kotem (a raczej Kocicą) na kolanach. ;)