Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Pink_Panther "A gdzie się podziały Twoje sprzeczki z Krasnalem, tak na marginesie? Fajnie się było pośmiać czasem, a tu już zanikły te wasze dogryzki." Oczywiście wciąż są, no np. taki pierwszy z brzegu temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5005559&start=210 Trzeba dbać o to, aby Krasnale wiedziały gdzie jest ich naturalne miejsce. :)

Tak BSA, wiem, że wiesz lepiej ode mnie jak wygląda kraj w kto rym mieszkam od podstawówki. Już raz się ośmieszyłeś, starczy ;)

Beliar "To co Stefan? Jak jakaś czarnoskóra kobieta zechce otworzyć bar w Polsce to my pierwsi składamy podania na kelnerów na wrotkach, okej?" I w skąpych, opiętych spodenkach. :)

Moorland "On nie wyjdzie ze swojej wsi, musiałby się zmierzyć ze światem i przekonać, że nic tak naprawdę nie wie" Oj tak, to byłaby dla niego straszliwa trauma, nagle okazałoby się, że ludzi nie wartościuje się po kolorze oczu.

No, ale przecież on BYŁ w świecie...na ŚLĄSKU! I widział Londyński zmywak! To są niesamowite doznania kulturowe!

Moorland, to rozkręcaj biznes, mogę nakoorwiać na wrotkach z zamówieniami :D

A wiesz, że w gruncie rzeczy mam taki plan, co prawda ma to być biznes na boku i nic dużego, ale kiedyś będę miała pub, o! :D

Chociaż od wrotek dużo fajniejsze byłby heelys, czyli butorolki :P

"Jak pracowałem u szefa, to jego żona mnie tak rozpieszczała że maskara.." No tak, dlatego użyłeś czasu przeszłego 'pracowałem'. :)

Beliar "No to Moorland, trzymam kciuki" Oczywiście ja też trzymam kciuki, chętnie chadzałabym do takiego lokalu, aby w sposób wulgarni i seksistowski komentować pośladki Twoich pracowników. :)

Po raz kolejny wychodzi Twoja zaściankowość. Wyobraź sobie BSA, że jeżeli ktoś się spije to ochrona go wyprowadza (i uprzedzam Twój seksizm - tak, znam kobiety ochroniarzy :) ) Poza tym bandy skinów twojego pokroju nawet bym nie wpuściła :)

Stefan, tylko pamiętaj, jak wejdą Afroamerykanie to też musisz zapytać ,,w czym mogę SŁUŻYĆ?" i z gracją odjechać na odrzutowych wrotkach :D

Z wyprowadzaniem z lokalu kolesi pokroju Stefana jest łatwo. Podbiegasz do niego i mówisz; ,,jejku jejku dwa pedały się całują, jeden to murzyn a drugi to żyd, niech ktoś coś zrobi!!!" i wtedy Stefan niczym rozjuszony byk rusza do walki, wybiega z lokalu z agresywnie lśniącą wygoloną glacą... a drzwi do lokalu się zamykają :D 🖐️

Tacy ludzie jak BSA będą pierwsi bronić Waszej d..y jak będzie wojna, albo jak Arabaowie będą keidyś robić to co we FRancji, czy Anglii.

BSA - wiem, że nie potrafisz innych argumentów wysuwać, w końcu braki umysłowe nadrabia się fizycznymi ;)

Looos, Stefan będzie bronił tylko bardzo szybko zginie, w pierwszysch minutach obrony. Wyleci z okopu ,,hej kto Polak na bagnety" albo coś pod ten deseń, a przecież czasy się zmnieniają :P

Beliar - dobre, dobre :D Swoją drogą jak była mowa o wrotkach i obcisłych spodenkach to był ktoś na halloween party? :)