Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Karolina 30 lat

RESTRYKCYJNA DIETA + ĆWICZENIA / 35KG DO ZRZUCENIA

Polecane posty

co to lentilki?:) ja tez bym zgrzeszyla ale nic nie mam do jedzenia :P chyba najlepsza dieta jaka jest to po prostu miec pusta torbe :P

a poza tym Ty i grzeszenie?? dziewczyno, masz 10 kg mniej niz ja :P to nie grzech to dopieszczenie

heheh - o to Cie magia swiat dopadla:))) heheh ja swiat nie lubie... ale czekam na karpia i pierogi haha a pewnie pierogi bede znow lepic sama ;] przynajmniej sie najem:P choinek nienawidze ubierac i rozbierac... to dla mnie niczym kara

e tam. obowiazek w pracy ;) ja tez za swietam nie przepadalam ale wiesz co? zmienia sie to gdy sie ma dzieci kiedy widze np radosc mojej corci ktora juz zaczyna pojmowac ze jest swiety mokolaj i prezenty i kiedy oboje mowia 'wooooowwwwww' kiedy widza ozdoby swiateczne i spiewaja piosenki swiateczne wtedy zaczynasz tez cos czuc.. chcesz zeby to bylo magiczne - dla nich bo dzieci wierza

i bedzie kaska :) ja wrocilam z lunchu i popijam goracy kubek wody z cytryna nie najadlam sie tym kurczakiem moj zoladek wola o jeszcze!!! jakis batonik, chipsy czy cos niezdrowego... ale trzeba wytrzymac nie? ehhhhh 87, chyba tylko my zostalysmy na placu boju :(

adziam.. - ja Cie nie zostawie:)))) i licze ze dziewczyny tez zaczna w koncu skrobac:))) no wpadnie 200 zl :D ja wlasnie rpzegladam papiery pod kątem policji i rozmyslam czy nie isc znow na karate :) (na studiach chodzilam pol roku - bo musialam cos miec jako wych.fiz)

Jestem dziewczyny ale nie mam czasu pisac w ciągu dnia. Tak będzie kilka dni, ale będę z wami myślami oraz codziennie czytała co tu naskrobałyście.

ja tez jestem w posranych se stresu portkach :P dzisiaj mam egzamin na prawko pierwszy oblalam... za wymuszanie :P dzisiaj musze zdac, po prostu musze!!! codziennie rano zawoze dzieciaki do przeszkola taxi - co mnie kosztuje fortune!!!!!!!! a najlepsze jest to ze dzisiaj snil mi sie tramwaj o numerze 10 obie rzeczy znacza mniej wiecej to samo - osiagniesz swoj cel :) jakos mnie to pozytywnie nastawilo wiem wiem jestem dziwna ale wierze w swoje sny jakos tak sie zawsze sprawdzaja :P

adziam... - powodzenia! i nie dziekuj:)) wiesz ja mysle ze najwazniejsze ze Ty wierzysz w to:))) hehe mnie sie wczoraj sniły jajka z których wykluwały się male kaczuszki:)))) hihihi :))) takie słodziutkie ze sie budzic nie chcialo:))) ja prawko zdalam za 1 razem.... mialam jakos jazdy od 7 do 9 a po 9 egzamin:D tzn no ostatnie jazdy zaraz przed egzaminem:D wsiadłam na pełnym "luzie"... szczerze mowiac zwisalo mi jaki bedzie wynik bo uznalam ze stres to moze byc nie wskazany wiec lepiej podejsc niczym olewus:D a jakież bylo moje zaskoczenie jak egzaminator powiedzial "zdała pani, jazda dynamiczna, bez blędów".... podziekowalam a za chwile otworzylam drzwi i mowie do niego " a moze teraz mi pan powie co ja mam dalej z tym faktem robic????" koles zaczal sie smiac i uznal ze sam nie wie czy mam do jakiegos urzedu isc czy cos:) ogolnie egzaminatora mialam fajnego. pierwsze pytanie bylo - czemu mam inaczej spiete wlosy niz w dowodzie:D hehe (bo jezdzilam w warkoczu zeby mi bylo wygodniej) no i podejscie tez mialam takie ze jak za 1 razem uwale to za drugim ide w miniowie:D hehe no ale widac spodnie i trampki wystarczyly :))))) zjedz sobie czekolade przed jazda- uspokaja, odstresowuje:))) nie załuj - wciagnij nawet cala tabliczke:)

a w ogole to mam zawalone gardlo i okres ;) kupilam sobie red bulla tez bo bede potrzebowac troche otwartosci umyslu:P po mojej odmozdzajacej pracy :P gratuluje zdania za pierwszym razem dla mnie samym sukcesem jest to ze podchodze do egzaminu jeszcze w sierpniu tego roku odpalic silnik sie balam a jak do ronda podjezdzalam to bylam tak spocona ze strachu ze kapalo ze mnie...

heheh :)) nie sprawdzaja alkomatem :) wiesz ja mysle ze mi sie udalo bo bylam niezestresowana :) hehe ale juz z pol roku w ogole do auta nie wsiadalam, bo takowego nie mam... a pewnie jak juz kiedys nabędę to tez bede srac w gacie;)) hehe no dla mnie ronda to jakas porazka jest:D kto to kurde wymyslil:))) hehe ja sprawdzam ten tekst i tez mnie troche odmóżdzył:) ale no przeczytam raz, drugi i wysyłam:))))