Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturalna19283746

SĄDOWE WEZWANIE - JAK TO MOŻLIWE? CO ROBIĆ?

Polecane posty

"modernizacją infrastruktury w naszym cudownym państwie, gdzie ludzie jeżdzą pociągami jak bydło w urągających warunkach lub takimi "wyedukowanymi" specjalistami... " to może mieć też związek z ludźmi, którzy nie raczą zapłacić za bilet temat mojej ortografii był już poruszany

Gość Vampire Blood
nie wiem jak Wy, ale ja akurat znalazłam dobrze płatną pracę i w dodatku jestem lekarzem weterynarii!!!!! :):) śmiać mi się z was chce, jak ktoś chce to potrafi :) trzeba tylko mieć mózg :)

Gość fajnie że zamknęłaś im gębę
Vampire, a teraz obudź się, to był tylko sen, mała ;) Kończę dyskusję z tobą, bo mam wrażenie, że dyskutuje z - za przeproszeniem - pierdolniętą :D dogadałabyś się z "coś tam w kropeczki" ;)

vampire, oczywiście, chcieć to móc. Znam wiele dziewczyn, które kiedyś klepały biedę, poszły na studia, które same musiały sobie opłacić, a teraz zarabiają całkiem niezłe. Chyba że ktoś prezentuje postawę "należy mi się od państwa"

Gość kulturalna19283746
V.B - "Każdy ponad każdym, innego traktuje jakby był niczym, wszyscy j**ani, myślą chyba, że są wybrańcami." Śmiej się, śmiej - Twój śmiech urwie się jak hejnał, a ja kiedyś, gdy już coś osiągnę w życiu i będe dumna z siebie, że nie poszłam drogą na skróty, będę śmiać się z takich zgorzkniałych ludzi. Współczuję, a tym czasem temat uważam za zamknięty. Wszystkiego się już dowiedziałam, a życzliwym osobom dziękuję za słowo otuchu i zrozumienia.

Gość Vampire Blood
a gucio wiedziałam, że autorka kłamie po 16:00 do sądu by sie nie dodzwoniła a zobaczcie tylko o której napisała z tekstem "właśnie zadzwoniłam" ale wtopa!!!!!!!!!!! hahaahahaahahahaahahahahahaahahahaahahahahaahahaha trzeba było inaczej naściemniać :) sąd pracuje do 15 ewentualnie do 16 :) i wszystkie instytucje windykacyjne

Gość Vampire Blood
ten kawałek chyba zna każdy nic lepszego wymysleć nie mogłaś ale to zrozumiałe :)

Vampire Blood - w którym miejscu ona napisałam, że konsultowała się z sądem? :) Jak na lekarza weterynarii ciężko u ciebie z dedukcją ;)

Poza tym nie pracuję w sądownictwie, ale w obszarze pokrewnym i też mi się wydawało, że nie mogą ścigać osoby, która w momencie popełnienia tego przekroczenia nie była zdolna do czynności prawnych i w pełni za nią odpowiadali rodzice (także finansowo). Więc nawet na zdrowy rozum pasuje takie rozwiązanie. Ośmieszacie się, kobiety :)

Gość kulturalna19283746
http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/Show/6.html Informacja Kolejowa, czynna od godz. 7.00 do 19.00 . Ta w Radomiu nawet do 22.00. Ograniczone idiotki... I to mają być lekarki? :) Gdyby przeszły studia medyczne i zrozumiały, co to znaczy walczyć o ludzkie życie to odechciałoby się im takich głupot i siedzenia na forach, wypisując głupoty i psując ludziom krew. Ale najwyraźniej nawet na tyle nie było je stać, skoro wybrały najłatwiejsze specjalizacje... Żegnam, śmiejąc się z Was :)

Gość Szczecinianka789
Autorko weź się opanuj? Informacja kolejowa? buahahahahaha :D co ta babinka tam siedząca, dorabiajaca na emeryturze może wiedziec o tym co ci grozi za bezmyslność :o Musiałabyś zadzwonić do biura a nie a informację ha ha ha ha ubawiłaś mnie dziewczynko 🖐️ Ty tam broniący autorki, weź kodeks karny w łapę i poczytaj o odpowiedzialności nieletnich a potem piernicz głupoty na forum Mandat i tak zapłaci skoro już przyszło powiadomienie z sądu. Wiedzcie sobie, że nawet listy polecone czasem giną, a kto wie czy starzy autorki nie zlekcewazyli wezwań I zapamiętajcie sobie, że jak dwa razy zignoruje sie bądź nie odbierze wezwania to sąd i tak traktuje , że strony zostały powiadomione/ Ale co tu mozna tłumaczyć, jak ona i tak dalej swoje, głuptaska :o Żal mi takich ludzi.... Żeganam ozieble, zycze rozumu i rozwagi przy następnej jeździe na gapę :D

Gość VampireBlood
do autorki i broniącego... to chyba wy edukacji potrzebujecie, ajk nie znacie się na prawie INFORMACJA KOLEJOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAH TAM RACZEJ JEST INFORMACJA O ROZKŁADACH I RELACJACH POCIĄGÓW KURDE SKAD TY JESTES DURNA BABO ŻE TAKIE GŁUPOTY OPOWIADASZ ??? :) i znowu zagadka rozwiązana :) autorka założyła drugiego nick i się bronić próbuje, ale jej nie wychodzi :)

Gość VampireBlood
jak spotkam autorke w autobusie to sprzedam ją za darmo, dla samej satysfakcji kanarowi, że bez biletu jeździ!!!!

Gość VampireBlood
podszyw, pewnie autorka poczuła się zjechana i nie wie co ma zrobić :)

Gość miojvvv
Autorka (która przez ROK) nie reagowała na pisma z sądu, nagle podczas jednej rozmowy telefonicznej dowiaduje się, że można to wszystko załatwic bezstresowo i sorry, pomyłeczka... Baju baju. Po pierwsze, takiej sprawy nikt nie załatwi na telefon. Po drugie, autorka wygadała się wcześniej odbyła się już sprawa sądowa - odkręcenie wymagałoby odrębnej sprawy sądowej, czegoś takiego nie załatwi się w ciągu chwili - a już na pewno nie na telefon. Po trzecie - mityczny telefon autorka odpracowała rzekomo w godzinach, w których biura i sądy po prostu sa już nieczynne... Albo konfabuluje, biedactwo, albo rozmawiała ... z cieciem. Powodzenia w zbieraniu pieniążków na dodatkowe koszta i odsetki (przypominam - komornik słono liczy).

Gość miojvvv
Ha ha - doczytałam, IDIOTKA ZADZWONIŁA DO INFORMACJI KOLEJOWEJ! Do panienek które nie potrafią podać prawdziwej informacji dot. rozkładu jazdy dzwoniła zeby spytać o sprawę która trafiła do sądu i doczekała się orzeczenia! Jest naprawdę głupsza niz ustawa przewiduje! :)

Gość zegda
ludziki tu piszące czy naprawdę tak błaha sprawa wzbudza w was takie emocje? macie prawdziwe życie, czy tylko to tutaj?

Gość VampireBlood
No ja to mówiłam od samego początku!!!! Ale nie... że niby to Vampirek racji nie miała... :( ale znaleźli się Ci, którzy uwierzyli :) buuuziaki zembaki :_*

Gość VampireBlood
zegda... ale po to jest to forum chyba nie? Żeby ludzie sobie pogadali :)

Gość miojvvv
Zagda - owszem. Bo jednak osoba która pyta a potem jak odpowiedź jej nie pasuje zaczyna ludzi obrzucać błotem - to jednak budzi emocje. Mnie na przykład wściekło to, że panienka zwala wszystko na matkę - to ona jest winna, ona powinna zapłacić, ona ona ona... Matka jeżdziła na gąpę? Panienka nazywająca wszystkoich wokół idiotami dzwoni do informacji kolejowej żeby wypowiedziano się w sprawie orzeczenia sądu...

Gość zegda
a wy dalej poszczekujecie...ooo mamo...:)

Gość miojvvv
Dlaczego mówisz o poszczekiwaniu ? To śmiech pełnym głosem! Możesz być pewna, że tym wpisem o dzwonieniu do informacji kolejowej autorka wpisała się na bardzo wysokie miejsce na naszej liscie DEBILI ROKU... I jaka zadowolona z siebie, jak świetnie to wszystko załatwiła... I jak to fajnie pisze że w przyszłości "będzie dumna z siebie ze nie wybrała drogi na skróty" - faktycznie, działąjąc z takim sensem, do ginekologa będzie chodzić po płyn na odciski, a zęby myć szczotką do kibla: droga na skróty nie dla niej!

Gość jnxfv
SUper sprawa z tym dzwonieniem do informacji kolejowej! U nas w firmie prowadzę czasem szkolenia dla pracowników dot. spraw kadrowych, również o prawach i obowiązkach które znać trzeba - ta historyjka będzie przebojem! Zilustruje ślicznie temat "jak sobie narobić kłopotów na własne zyczenie".