Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak3134

jestem facetem i nienawidze piłki noznej

Polecane posty

Gość przystojniak3134

ma ktos podobnie ??

Gość chiqitaah
moj facet nie nienawidzi- to zbyt mocno powiedziane, po prostu jego zainteresowanie tym tematem jest zerowe.

Gość przystojniak3134
jestem wyjatkiem :) he he zreszta mnie nie interesuje zaden sport

Też tak mam, zresztą mogę popatrzeć tylko na boks, formułę i skoki narciarskie. Generalnie wolę sporty indywidualne. Ale nie mam przymusu oglądania, patrzę czasem jak trafię.

Nie nawidzę piłki nożnej, tylko pedały to lubią. Sporty samochodowe to jest męski sport!

Gość Anna Grodzka Biedroń
piłka nożna jest dla gejów

ja tez nie lubie kidys ogladal ale dalczego pedaly bo co sami faceci a baby co graja w pilke to same LEZBY hmmmmm

Kobieta gejką a facet lesbijkiem, pewnie może ale że przez oglądanie piłki nożnej? Szybciej przez zapasy tam się przytulają :)

Gość Lilly Evangeline**
będę niepopularna, ale też nie lubię piłki nożnej jak będzie Euro 2012 to chyba się wyprowadzę na ten czas 😭 Osobiście nie znam żadnego faceta, który nie lubi piłki:P Natomiast ja, lubię sporty zimowe oraz tenis i pływanie, czasami oglądam snookera :)

Gość oj tam oj tam 222
Podobno prawdziwym facetem nie jest ten, kto się nie interesuje piłką. Niegdyś na Facebooku było "Facet, który się nie interesuje piłką jest dziwny" ;)

Gość mireczkaa
moj facet tez nie cierpi :) Dlatego raz na dwa lata praktycznie wyprowadza sie z domu, ja spraszam kolegów, chlejemy piwo i oglądamy:)

Gość nieprawdziwy facet
Podobno prawdziwym facetem nie jest ten, kto się nie interesuje piłką. Niegdyś na Facebooku było "Facet, który się nie interesuje piłką jest dziwny" Prawdziwy facet chla piwo oglądając mecze piłki nożnej, beka tak głośno, że cały blok słyszy, drze japę jak jaskiniowiec kiedy strzelą bramkę, a w swoim kontenerze na budowie (gdzie pracuje) ma wszędzie kalendarze z nagimi panienkami. Cała reszta "mężczyzn" to banda wydelikaconych pedałów z kremikiem pod oczami.

Gość nieprawdziwy facet
A, i jeszcze jedno. Prawdziwy facet co 2 tygodnie biegnie na mecz "swojej" drużyny i przez 90 minut drze japę jak jaskiniowiec dopingując do wygranej drużynę, która sprzedała mecz 3 miesiące wcześniej, o czym wie cała galaktyka i okolice. Poza kibicami.

Gość nieprawdziwy facet
Lepiej żeby darł japę na meczach niż na swoją babę w domu. Prawdziwy facet nie musi drzeć japy na swoją babę w domu, bo jego baba śmiga jak w zegarku od samego surowego wzroku swojego prawdziwego faceta.

Gość srt4564
Ja też się nie interesuję kompletnie piłką nożną, nie wiem na ten temat kompletnie nic :) Tak samo nie interesuje mnie formuła, boks i tak dalej.Jedynym sportem jaki lubię czasem pooglądać to siatkówka.

Gość Rafał29
Ja mam tak samo...Nienawidzę piłki nożnej i bandy debili ekscytujących się gdy piłka wpadnie do siatki...Piłka to rozrywka dla plebsu i stworzeń o płytkich rozumkach.

Gość hons
co w tym jest zabawnego jak 20 idiotow gania sie za 1 pilka nienawidze sportu

Gość Anty Sport
Też tak mam dla mnie to głupota latać za piłką 90 min i podniecać się kiedy piłka wpadnie do bramki. Wolę jechać na strzelnicę i tam sobie trochę postrzelać :P

Gość gość
Nie nawidzę piłki nożnej.... Mamy ciapy piłki nożnej, które nic nie potrafią. Pzpn dostaje 600 mln, z kasy naszej i mamy kryzys ciekawe dlaczego...Tenis, gdzie mamy Radwańską, Janowicza, Kubiaka dostaje 5 mln zł. Siatka gdzie mamy: Bartman, bartka, winiarskiego itd. Też dużo nie zarabijają a jesteśmy mistrzami świata.... Ile osób chodzi na te mecze, bije się a później więzienie-wieźniów utrzymuje kraj, więc kolejne tracenie pieniędzy.... A później dziwimy się skąd kryzys. Gdyby nasi debile(rzad) nie wydawali tyle na piłke nożna, to moglibyśmy byc tak pogadci jak ameryka, niemcy, anglia.... I to wszystki przez głupi sport...... Koniec ! ... I jak zachwile ktoś mi coś napisze to niech pomyśli...

Na spokojnie, na spokojnie!!! Nie Ty jeden!!! Dlaczego? No jak dlaczego? 1. Dwudziestu facetów lata za? ... no za jedną piłką!!! 2. Po trawniku cholera latają i trawnik depczą!!! 3. Dwóch innych stoi w bramkach i robi wszystko aby tą piłkę złapać!!! Ja rozumiem złapać sprzedać potem mieć na flaszkę ale skąd tam!!! No jak złapie zaraz odda chory czy co??? 4. Ciekawych jest takich paru magików co to z gwizdkami po tym trawniku śmigają. Piłki nie kopią a gwiżdżą!!! A niektórzy to jeszcze z chorągiewkami jak na jakimś odpuście. 5. No i ten najważniejszy od gwizdka jak zobaczy że któryś z tych dwudziestu drugiego po kończynach za brzydko kopie to zagwizda i mu żółty lub czerwony kartonik pokazuje zamiast wziąć i łobuzowi przy...lić za takie kopanie!!! 6. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi potrafi wokół takiego trawnika siedzieć i drzeć ryja gdy taki w bramce piłki nie złapie i tak samo się drzeć jak złapie. No nie mogą się zdecydować no!!! 7. Najciekawsze jest to ze piłki w łapy brać nie mogą. Zaraz ten ważny od gwizdka mordę drze i tego w bramce do nerwów silnych doprowadza. A ten w bramce ma jakieś chody bo jemu to w łapska wolno!!! 8. Naród na widowni przez to skołowaciały to i się nie dziwić że po takiej imprezie raz dwa rozpierduchę robi!!! Tak ze nie to ze piłki nie nienawidzę tylko mi nie pasi. O co innego takie lodowisko proszę ja kogo!!! Panienka skąpo ubrana, na taki lód wychodzi. A od lodu wiadomo zimnem ciągnie!!! No i bidulka takie cyrki na tych łyżwach wyczynia że głowa mała!!! Weźmie tak podskoczy skubana pirueta wykręci na lodzie wyląduje i się nie wywróci, no!!! A ile to musi myśleć??? Czy jej proszę ja kogo ta kiecka na jakim szwie nie puści, orła na lodzie nie wywinie a i zagrożenie jakie lód to lód. I jakby co to przerębel by wywaliła w takim lodzie, a ja tam ratowników nie widziałem i to jest coś!!!

Gość czarny i bialy
nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej nienawidze pilki noznej

Gość czarny i bialy
Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie Nienawidzę piłki nożnej i jest fajnie