Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 biala stokrotka

Musialam usunac ciaze...

Polecane posty

Go艣膰 biala stokrotka

Pewnie zaraz wszyscy tutaj mnie wyzwa od morderczyn, ale to nie jest takie proste jak sie moze wydawac. Od razu zaznacze po co pisze tutaj. Chce sie wygadac, tak po prostu, nie chce zadnych porad, wspolczucia czy tez oceniania mnie. Nie moge o tym nikomu powiedziec wiec pisze tutaj. Kilka dni temu mialam zabieg. Decyzja byla swiadoma. Zostawil mnie moj facet, ale nie to wplynelo na decyzje. Na poczatku mialam zamiar urodzic, postanowilismy tak oboje. Niestety potem zaczely sie klotnie i moj byly powiedzial, ze nie bedzie tak jak to ustalilismy. Mialam juz dosc i wtedy pomyslalam o usunieciu ciazy. Jednak nie zrobilam tego. Niestety ostatnio moj byly przestal sie odzywac, zniknal po prostu. Ja jestem bez pracy, nie mam pieniedzy wiec doszlam do wniosku, ze tak bedzie lepiej, ze skoro on mi nie pomoze, nie chce tego dziecka to ja sama sobie z tym nie poradze. No i zrobilam to, nie czuje wyrzutow sumienia, czuje tylko zal, ze pozwolilam na to wszystko. Wczoraj zadzwonil moj byly, wreszcie po 2 tygodniach. Ale juz bylo za pozno. Sama nie wiem po co opisuje tutaj ta historie, ale musialam po prostu sie wygadac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adfasfsadf
A to w kt贸rym tygodni by艂a艣??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
w 11 tygodniu dlatego musialam miec zabieg, gdybym wczesniej sie zdecydowala to pewnie farmakologicznie by sie dalo usunac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bogusiasiusia
Ci臋偶ka decyzja.By艂o, min臋艂o, teraz patrz w prz贸d. Trzymaj si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
no tak kasa na zabieg... Mialam po prostu niewielkie oszczednosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
oczywiscie, ze nie wroce. Wtedy jak zniknal to ja go szukalam no i dowiedzialam sie kilku rzeczy. Nie chce miec z nim nic wspolnego. Mam 24 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
Moim zdaniem to okrutne. Nie wina tego biednego dziecka, 偶e akurat na Tw贸j brzuch trafi艂o... gdyby mia艂o wyb贸r, to na pewno by艂oby gdzie indziej. A Ty mog艂a艣 je do adopcji odda膰. Ale po co, trzeba my艣le膰 tylko o w艂asnym dupsku, kt贸re i tak znowu komu艣 nadstawisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkkkkkk
Mysle 偶e bedziesz tego 偶a艂owac do ko艅ca 偶ycia i przykro mi ale wyzuty sumienia beda sie juz zawsze odzywac, mysle ze pope艂nilas b艂ad bo z czasem wszystko by sie u艂o偶ylo a milosc jaka sie darzy swoje dziecko warta jest wielu poswiecen, i moze gory przenosic bo daje sile do wszystkiego. Ale jak powiedzia艂as piszesz by sie wygadac, mysle ze to dobry krok po tym wszystkim , bo pewnie cierpisz mimo wszystko. Mysle ze wizyta u psychologa to by byl dobry pomysl . Ale to moja opinia. Pozdrawiam ,powodzenia i sily do dalszego zycia.

Udost臋pnij ten post

Dziewczyna pisze ze nie ma wyrzut贸w sumienia ... pisze za ma zal ale o co, do kogo? Chyba do faceta a nie do siebie. Mysle ze ten fakt zawsze juz zostanie w jej pamieci i na jej sumieniu. Teraz, kilka dni po zabiegu jeszcze tego nie odczuwa ale zatruje jej to zycie. Przynajmniej ma jakies ludzkie odruchy a to rokuje na przyszlosc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
po pierwsze to ja dupska nikomu nie nastawiam wiec nie obrazaj mnie. To nie moja tylko wina, ze zaszlam w ta ciaze. Jesli chodzi o to czy cierpie to raczej nie, teraz zajelam sie poukladaniem sobie zycia. Wyjechalam szukam pracy i mieszkania. Chce po prostu zaczac wszystko od poczatku. Ale jest mi przykro, ze tak to sie skonczylo, nigdy nie spodziewalabym sie czegos takiego p moim bylym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 latynoska25
dla mnie jeste艣 艣cierwem i pisz臋 ci to,mimo,偶e nie chcia艂a艣 by ci臋 os膮dza膰.S艂uchaj zdziro,sama mam dziecko i wiem dok艂adnie jak dzidzia wygl膮da w 11 tygodniu bo chodzi艂am na usg co 3 ,4 tygodnie-ot贸偶 ma ju偶 wszystkie ko艅czyny,ca艂膮 postur臋 i jest normalnym bobaskiem,kt贸ry 偶yje pod pow艂okami twojego brzucha.Ja jak widzia艂am to male艅stwo moje to serce mi ze szcz臋scia chcia艂o wybucjn膮膰!a ty w艂a艣nie takie cudo zabi艂a艣!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
tak mam zal do faceta i nie widze w tym nic dziwnego. Nie masz pojecia co on zrobil i jak to wlasnie wplynelo na taka a nie inna decyzje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkkkkkk
Normalnie p艂akac mi sie chce jak pomysle o tym malenstwie , przypomnialo mi sie jak ja bylam w ciazy miala wtedy 5 cm mam zdjecie juz widac nozki glowke....i teraz jak patrze na mojego aniolka to straszne ze takie rzeczy maja wogole miejsce . ...To naprawde smutne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
wiem jak wyglada usg, sama mialam robiene i tez widzialam swoje dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamciuchna
Mo偶e i 艣wiadoma decyzja, ale kompletnie nieprzemyslana. Za co zyjesz skoro nie masz pracy ani kasy?

Udost臋pnij ten post

Przykro ci z powodu ca艂ej sytuacji ale nie z powodu dziecka? Teraz ukladasz sobie zycie? Chyba jednak za szybko posadzi艂am Cie o ludzkie odruchy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
tak bede ostrozniejsza jesli chodzi o facetow, nigdy juz z nikim sie nie zwiaze. Dostalam nauczke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moononoom
znasz przykazania? Nie zabijaj! ! Masz grzech 艣miertelny- zabi艂a艣. P贸jdziesz do piek艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biala stokrotka
a co mam robic jak nie ukladac sobie zycia? Mam sie ciac, wyc, robic z siebie cierpietnice? Musze jakos zyc dalej. Przykro mi z powodu dziecka, to chyba oczywiste, ale staram sie po prostu jak najmniej o tym myslec.

Udost臋pnij ten post

Dupa tam. Znam niejedn膮 dziewczyne, kt贸ra usune艂a i ka偶da poczu艂a ulg臋 wi臋c przesta艅cie wszystkim wmawiac 偶e beda czu膰 wyrzuty :O Dziecko mozna zrobic drugi raz jak juz b臋dzie sytuacja ku temu.

Udost臋pnij ten post

Nie , to nie Ty dostalas nauczke. To twoje dziecko zaplacilo za b艂臋dy Twoje i tego faceta. To ono nie zyje a ty sobie ukladasz zycie. Widzialas swoje dziecko na USg i co czulas? Kochalas je bo miedzy toba a facetem bylo dobrze a kiedy facet cie zostawil i oszukal to nagle przestalas kochac? I dlatego sie go pozbylas?

Udost臋pnij ten post

moononoom Zeby miec grzechy to najpierw trzeba wierzy膰 w ten 艣wiat fantasy w k贸trym sie morze przed dziadkiem otwiera :D No i 偶eby by膰 satanista tez paradoksalnie trzeba by膰 wierz膮cym bo diabe艂 bez boga ni istnieje ;)

Udost臋pnij ten post

chcia艂a czy musia艂a usun膮膰 to mia艂a do tego prawo, nikt nie b臋dzie za ni膮 decydowa艂, kto艣 tu napisa艂 偶e jest morderczyni膮 to niech sie zastawowi czy sam te偶 codziennie nie przyk艂ada do tego r臋ki, jedz膮c np mi臋so, pewnie pomy艣li 偶e to tylko zwierz臋ta nie ludzie,偶e to co innego, ale ka偶dy z nas ma prawo my艣le膰 inaczej i inaczej post臋powa膰 wedle swojego sumienia, ona to zrobi艂a sobie i dla siebie, ona b臋dzie z tym 偶y艂a i mo偶e jej to wcale nie przeszkadza膰,

Udost臋pnij ten post