Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala stokrotka

Musialam usunac ciaze...

Polecane posty

Gość zegda
ależ jesteście tu zakręceni ludzie to tylko aborcja, nie morderstwo

rozalinda Do domów dziecka trafiają dzieci które maja rodziców a z jakiś powodów im je odebrano np. alkoholikom ,nierobom, W domu dziecka czekaja na lepsze czasy ze tak powiem albo na adopcje w ostatecznosci Normalnie przeciez jezdza do rodzin na wakacje Nowonarodzone dzieciaczki nie trafiaja do domów dziecka Tylko do domów małego dziecka i bezposrednio do domów adopcyjnych skąd niemal od razu są zabierane do rodzin zastepczych czy adopcyjnych TAkie malenstwo bardzo krotko jest samo bo nie masz nawet pojecia ilu ludzi oczekuje na adopcje

zegda ABORCJA =MORDERSTWO morderstwo to dobrowolne przerwanie czyjegos zycia Aborcja tez

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
bosa rozalinda.. masz racje ze mnostwo jes dzieci do adopcji i ludzie jak nie moga to adoptuja ale to nie zmienia faktu ze jak ktos nie moze to oddal by wszystko by byc na miejscu takiej osoby co jest w ciazy . Mogla urodzic i oddac do adopcji badz adopcji ze wskazaniem, jest mnostwo malzenstw co chce takie malenstwo. Chyba malo znasz zycie skoro tak piszesz ...to swiadczy o niedojzalosci twojej skoro zadajesz takie glupie pytania. szkoda czasu na to by ci to wyjasniac

rozalinda widac jest bardzo nie dojrzała Nie posiada podstawowych uczuc ktore odrozniaja nas od zwierzat Dla nie aborcja to nie jest nic złego Ot taki kaprys Jak usuniecie zęba Współczuje takiej prostoty

adalis86 - hehehe. Dziwny tok myślenia. Do domów dziecka trafiają dzieci, których rodzice okazali się zerową odpowiedzialnością. W domu dziecka złudnie marzą o ciepłym domu, miłości i rodzinie, ale mają bardzo małe prawdopodobieństwo na adopcje - z wiekiem jest coraz gorzej i coraz mniejsze szanse.

bosska rozalinda Tu nie chodzi o nasze zadowolenie nie rozumiesz???Tu chodzi o zycie malego dziecka Dlaczego ona zadecydowala za niego Gdyby urodzila to mógł miec kochajaca rodzine Mógł ZYC

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
Boska rozalinda tu nie chodzi o nasze zadowolenie tylko o zycie nie narodzonego dziecka , ktoremu nie pozwolono przyjsc na swiat . Tylko porozrywano po kawaleczku i wyciagnieto z macicy , obejrzyj sobie film o aborcji , bo tepak z ciebie.

Gość zegda
adalis86 - dziecko, kto ci nakładł tych fałszywych idei do łebka, że tak kategorycznie je wypowiadasz, jakbyś miała jedną jedyną słuszność w swiecie idei i zjawisk?

Ale zapomniałyście, że nie każdy myśli waszym tokiem i nie każdy ma takie zasady moralne jak wy.

misz masz Nie jest tak źle Znam ludzi z domów dziecka i są szczesliwymi, dojrzalymi ludzmi a dom dziecka wspominaja bardzo dobrze Lepiej im tam było niż w domu gdzie piją i biją No mniejsza z tym Nie rozmawiamy o domach dziecka Noworodki BARDZO szybko znajduja nowe domy A jeszcze jak korzystasz z czegos takiego jak adopcja ze wskazaniem to wiesz dokladnie gdzie trafi twoje dziecko

Wybacz o rodzeniu dzieci wiem faktycznie mało bo to jeszcze przedemną ale nie oznacza to, ze nie obcuje z kobietami które urodziły albo aktualnie sa w ciąży. jeżłi miałabym tak cierpiec, narazac sie na powiokłania, po porodzie wyglądac nietarakcyjnie tak jak one to napewno nie po to zeby oddac dziecko :O Soro juz mam byc w ciąży, znosic jej trudy i znoje a potem wyglądac obwisło to musze chcec tego dziecka a narazie nie chce i gdybym teraz wpadła to wiecie co by było. Zabezpieczam się i uważam ale to czasami nie wystarcza.

zegda Dziękuję Ci:)Nikt mnie od lat dzieckiem nie nazwał Od razu odmłodniałam Idę w zakład że jestem starsza od Ciebie więc daruj sobie to "dziecko":P

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
mismasz masz racje i o to cala sprawa , bo raczej toku myslenia takich osob sie nie zmieni , poki porzadnie nie dostana od zycia po dupie choc i to nie pomaga czasem

misz masz Tak ale piszemy teraz o noworodkach i o tych ktorym niedane bylo dozyc narodzin

do ideału mi strasznie daleko Kolejny pustak Po co ja mam to praktykowac skoro mogą to robic osoby ktore dzieci nie chca miec a je robia

Gość zegda
niektórzy nigdy nie dojrzewają a ich cechą charakterystyczną jest dziecinny sposób widzenia świata z podziałem na czerń i biel przedziwnym gatunkiem jesteśmy :)

bosska rozalinda :)No i tu pies pogrzebany Nie byłaś w ciąży nie masz dzieci więc nic nie wiesz o tym jak to być mamą Ja miałam trochę inne zdanie o aborcji zanim własnego dziecka nie urodziłam To cud I wiesz co?Mogłabym nawet umrzec byleby tylko moje dziecko mogło zyc Nie bede ci tego tłumaczyc bo itak nie zrozumiesz Poczekaj az sama bedziesz mama Wtedy jestem pewna w 100% zmienisz tok myslenia

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
No to boska rozalindo teraz wiem czemu tak piszesz. A uwierz mi obcowanie z dziecmi i kobietami w ciazy to nie to samo co byc w tej ciazy i urodzic. Czlowiek tak kocha to malenswo ze nie zdajesz sobie sprawy ze mozna miec takie uczucie w sobie to nie da sie z niczym przyrownac. A atrakcyjnosc to zecz wzgledna, jesli sie zadba o siebie to niewiele sie kobieta zmienia. A warto byc matka

No ja tak kocham ze jak mi sie okres spóźniał to zaczełam gromadzic adresy ginów, którzy będa w stanie pomóc wiec nie wmawiaj mi, ze zareaguje tak jak tobnie sie wydaje. Poza tym piszecie, ze pogląd zmienia sie po porodzie a ja narazie do porodu dopuścic nie zamierzam i mam tylko nadzieje, ze antykoncepcja wystarczy

zegda W dziecinny sposób to myślisz ty Właśnie dla Ciebie wszystko jest albo białe albo czarne: Kobieta zaszła w ciąże a coś jej nie pasuje - aborcja - jest ok W zyciu jej sie powiodło - moze spokojnie urodzic To jest Twój prosty sposób myślenia Podobnie: nie twoja macica nie twój problem Nie zwazajmy na to co robia inni - patrzmy tylko na swoja dupę Tak robią dzieci Zero empatii czy uczuc wyzszych Tylko JA JA i JA Jeśli dla Ciebie to że staję w obronie życia, współczuję głupim matkom braku rozumu i odpowiedzialnośći jest dziecinne to jestem z tego dumna

bosska rozalinda Nie wiesz o czym piszesz Nie zamierzasz zajsc w ciaze a nie ufasz antykoncepcji?Mam radę Nie uprawiaj seksu Bo i po co?To zwykła fizjologia

Gość zegda
to żaden cud, to zwykła kolej rzeczy wszystkie organizmy się mnożą i nie ma w tym żadnej świętości - geny są zaprogramowane na przetrwanie - ot co ludzie mnożą się tak szybko, iż cudem będzie jeśli za kilkanaście lat ziemia wykarmi te hordy głodnych gęb wtedy napiszemy o cudzie nie my, ci następni...