Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala stokrotka

Musialam usunac ciaze...

Polecane posty

zrobiłaś to co musiałaś , chyba ze chcesz się każdemu tłumaczyć , to może napisz sobie na czole "dokonałam aborcji" i tedy wszyscy będą wiedzieli i będziesz miała grono zwolenników i przeciwników i będziesz sie tłumaczyć w sumie to nie wiem po co założyłam ten temat, jak nic złego w tym nie widzisz i nie chcesz się usprawiedliwiać PROWO 2/10

Gość do bialej stokrotki autorki
biala stokrotka Moglabys mi zdradzic ile zaplacilas za zabieg?Ja tez chyba bede musiala usunac...

Gość VampireBlood
bhbjfnsdknjbvdkjvsnc dndjbsdjcskdnbsjbc djcnjdksnc jdnckdsncjkasncjskncjdkdbvbhfvjnvdkjsnckjdsncjsncjdc tak brzmią słowa autorki :)

Gość cepycepiaste
ale gowniane prowo

Czyli zabic mozna w kazdym stadium ciazy bo dziecko sie nie urodzilo? Nawet w 9 miesiacu ciazy - a moze jeszcze w trakcie porodu. Jak dziecko wychodzi z kanału rodnego to walnac od razu kamieniem w łeb ... przeciez sie jeszcze nie urodzilo :)

Gość biala stokrotka
zaplacilam rowno 2 tysiace. Zrobilam co musialam, chcialam tylko sie wygadac koniec z tlumaczeniem sie. Mozecie sobie obrazac mnie dowoli.

Gość o maj god o maj god,
bosska rozalinda niezla cene podalas hahahahaha

Wspólczuje Ci autorko Usunęłaś bo chciałaś a nie musiałaś Wspólczuję tego że sumienie pozwoliło Ci na taki makabryczny krok Współczuję,że nie usłyszysz od tej małej istotki "kocham cię mamo", nie poczujesz jak Cie przytula, jak patrzy na Ciebie z podziwem - to moja mama No ale dla Ciebie to dziecko to była przeszkoda w dalszym życiu Nic nie znaczący kawał mięcha WSPÓŁCZUJĘ GŁĘBOKO I życzę byś albo nie miała więcej dzieci - bo może znów sytuacja będzie niesprzyjająca i trzeba będzie wyskrobać albo żebyś opływała w luksusy bo wtedy może uznasz że warto urodzić

Nikt Cie nie chce obrazic ... nie mozna obrazic kogos kto nie ma pojecia o uczuciach i empati. Nie ma takich słow ... Wygadałas sie juz? Lepiej ci?

biala stokrotka 2tys? chyba po znajomosci :P ,krecisz dziewucho ile wlezie:D po co wymyslasz takie nieladne tematy co? :P A wy wierzycie:D czuby:D

Gość VampireBlood
to znajdz forum do tych co usunęły ciąże a nie tu do porządnych ludzi skaczesz

biala stokrotka Zrobiłam co musiałam Wcale nie musiałaś Były i inne opcje Tak jednak było najłatwiej - pozbyć się problemu i zyc dalej sama ze sobą

Gość zegda
dobrze zrobiłaś, ludzi jest i tak za dużo na swiecie

Mam już dość takich pseudoludzi ,fałszywych, myślących tylko o własnej zasranej dupie Najgorsze jest to że taka bezuczuciowa istota nawet wyrzutów sumienia nie ma

Gość biala stokrotka
a skad ty wiesz gdzie i ile kosztuje zabieg? W miescie gdzie ja to robilam 2 tysiace kosztowalo, a czy po znajomosci? No coz kolezanka polecila mi tego lekarza. Tyle tu widze tematow czasami gdzie ludzie naprawde wymyslaja a jak ja zalozylam jeden w ktorym napisalam prawde to od razu ze wymyslilam. Niech ci bedzie wiec ze wymyslilam

zegda dobrze zrobiłaś, ludzi jest i tak za dużo na swiecie To może weź sobie łeb urwij co?Teraz tyle pustaków jest a nóż przyszłe pokolenie będzie mądrzejsze

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
szkoda wogole energi ta dziewczyna to jakas gowniara a te co pisza ze dobrze zrobila ze maja kolezanki co tez to zobily i normalnie zyja to nie sa lepsze od ciebie , sa rozne rozwiazania . Ludzie ktorzy nie moga miec dzieci poswiecili by wszystko by byc na twoim miejscu i byc w ciazy. A ty nie masz jak widac po tym jak piszesz zadnego zalu , nic .... jestes pusta kiedys bedziesz chciala miec dziecko zobaczysz, zakochasz sie i zmienisz tok myslenia i bedziesz pragnela miec z nim dziecko ...nic nie wiesz o zyciu i jakie moze byc ciezkie nic.....

Gość aaeulalia
oby ci się życie jzu nigdy nie ułożylo

biala stokrotka I co Ci dało takie wygadanie sie?Chwalenie się tym co zrobiłaś??Ulżyło Ci???

Gość VampireBlood
chwaście - obejrzyj "niemy krzyk"

Ludzie ktorzy nie moga miec dzieci poswiecili by wszystko by byc na twoim miejscu i byc w ciazy A co to w ogóle za argument jest??? Przeciez to czy autorka sie wyskrabie czy nie i tak nie zmieni sytuacji tych ludzi :O Poza tym jak pragna dzieci to niech idą do domu dziecka tam dzieci az nadmiar a ty jako oredowniczka dobra i osoba zatroskana losem CUDZYCH dzieci powinnaś wiedziec że nie ten rodzic co zobil tylko ten co wychował :P

biala stokrotka Bo wiem i juz:P Ci lekarze to mafia:P Ponizej 3000tys nie schodza,wiec mi tu nie pipcz:P

Gość VampireBlood
rozalinsa... boska to ty na pewno nie jesteś :) ciekawe jakby ciebie tak usunęli, jednego wrzoda na tyłku zdrowego narodu mniej :)

bosska rozalinda Gdyby autorka sie nie wyskrobała tylko urodzila i oddała do adopcji jakaś para była by szczęśliwa ze ma dziecko No ale po co sobie dupę zawracać, figurę psuć, słyszeć od ludzi panna z dzieckiem dupy dała. Idziesz skrobiesz i zyjesz dalej.

A kto wam przyzwolił do zaglądania w cudze macice? Zrobi/zrobiła co uważała za słuszne. A wasze biadolenie o kant doopy potłuc.