Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala stokrotka

Musialam usunac ciaze...

Polecane posty

Gość ala 525
BIAŁA STOKROTKO , ZROBIŁABYM PEWNIE TO SAMO. MOGE BYC W PODOBNEJ SYTUACJI , JUTRO ROBIE TEST... JESTES MŁODA ZNAJDZIESZ FAJNEGO ODPOWIEDIZALNEGO FACETA I ZBUDUJESZ RODZINE , TWOJE DZIECKO BEDZIE MIAŁO DWA RAZY WIECEJ MIŁOSCI BEDZIESZ JE KOCHAŁA DODATKOWO ZA TAMTO...NIE WIEM CZY DOBRZE TO UJEŁAM...

Gość agaa20
kazda kobieta ma prawo wyboru.w innych krajach aborcja jest legalna do 9 tyg ciąży,to chyba logiczne że żadna matka nie chaiałaby skazać swojego dziecka na zły los...Kobiety ,które nie mają środków na utrzymanie dziecka lub poprostu mają złą sytuację decydują sie na usunięcie ciąży,domyślam się ze jestes jedna z nich.czujesz ,ze dobrze zrobiłas?gdybys urodzila dziecko jak by jego zycie wygladalo?na pewno zostanie Ci to do konca życia w myślach ,ale jeśli czujesz , że to byla prawidlowa decyzja nie powinnas żałować..

Gość cgjsdxfghn
ala 525 blagam idz wydoic krowe bo jak przeczytalam twoj post to sianem i gnojem z obory zaleciało.

Gość ala 525
jabaabadu - podziwiam Cie za to , za twoja siłe...

Gość haku
współczuje ci cierpienie jakie cie czeka za te morderstwo

Gość ala 525
do cg cos tam , w przeciwienstwie do pewnie do Ciebie nigdy nie doiłam krów , stodoły , obory za oknem tez nie mam. Wpedzacie dziewczyne za to co zrobiła w poczucie winny. To jej decyzja , jej zycie jej ciało. Kobieta powinna miec wybór czy chce miec dziecko czy nie , ma byc do konca zycia nieszczesliwa ze ma dziecko ze ma gotowac kaszki i zmienic pieluchy jesli tego nie chce. Dziewczyna opisała nam swoja sytuacje ktorej jej wspołczuje , bo jestem kobieta!ktora ja rozumie. Ma sie biczowac do konca zycia bo usuneła ciaze. Miała wybór i go dokonała wolała to niz zycie w biedzie samej z dzieckiem , moze by jej nie było stac na zycie moze by jej odebrali dziecko bo by nie miala waruków itp. Nie mam zamaiaru sie wymadrzac i dokopywac jej za to bo np. mam inne poglądy

Gość ala 525
do cg cos tam dalej. Idz przeczytaj jakąs ksiązke , moze poszerzysz swoj zasob słow. Bo jak narazie słoma z butów Ci wystaje , chyba ze myslisz ze jestes zabawna , mysle ze do dojenia krów jestes poprostu stworzona.

współczuje ci cierpienie jakie cie czeka za te morderstwo za morderstwo to się idzie siedzieć na długie lata,wiec tu nie pindol durnoctw.

Gość cgjsdxfghn
hahaha :) ale ja nikogo nie wpedzam w poczucie winy! :D nie wypowiedzialam sie na ten temat. to sprawa autorki tego watku co robi z ciaza. napisalam tylko o twoim wiesniackim pisaniu. HAHA o niczym innym... otrzep glowę kobieto i ogarnij sie wkoncu bo dalej obora wali!

Gość cgjsdxfghn
dobrze ala ze postanowilas usunac ciaze. gdybym miala miec taka matke, sama popelnilabym samobojstwo w wieku 5 lat. pa... aha i koniecznie kup sobie krowę! :D

Gość haku
nie o ludzie cierpienie mi chodziło Niedawno miałam straszne widzenie dusz cierpiących w czyśćcu, które traciły swoje dzieci widziałam je jak stały, a było ich bardzo wiele a wkoło nich małe kościotrupki i czaszki ciągle miały je dookoła przed oczyma i nie mogły ich z oczu stracić, bo gdziekolwiek się obróciły, te czaszki o strasznym wyglądzie ciągle do nich przystępowały jako straszne widma Matki te miały na rękach jakieś szmaty i zasłaniały sobie oczy i całą głowę. Z chwilą jak zakrywały głowę i oczy, aby ich nie widzieć, chusty te nasiąkały krwią i zalewały je tak, jakby na nie spadała fala krwawego deszczu Matki te strasznie jęczały jęk był taki, jakoby to była rzeź czy coś podobnego okropnego co nie da się opisać Niektóre widziałam że ścinano im głowy a te głowy z powrotem im odrastały, aby na nowo się męczyć w rękach ich było pełno krwi krew przelewała się z ich rąk. Dane mi było do zrozumienia, że jest to cierpienie za morderstwa, za mordowanie własnych dzieci, które jeszcze nie przyszły na świat. Słyszałam nad nimi głosy, że zwierzęta nie były do takich morderstw zdolne jak człowiek, który stworzony jest na obraz i podobieństwo Boże zabijając te niewinne istoty zabijają Samego Boga i stają się bogobójcami, bo dusza to odbicie Boga. Zabijając przeszkadzają Bogu w spełnieniu Jego zamiarów w stosunku do tych dusz, ileż tu na ziemi miałby z nich chwały i jak wiele uwielbienia przez całą wieczność, w której by Go te dusze wysławiały. A teraz, przez wolną wolę, którą Bóg daje człowiekowi patrzeć musi na zbrodnie i zabójstwa niewinnych dzieci Widziałam również te przez matki zamordowane dzieci. Nie są ochrzczone bo matki nie dopuściły aby przyszły na świat. Dusze tych dzieci są w światłości w jakiej być powinny. Te dzieci widziałam jakby w jakiejś oazie, gdzie nie doznawały cierpień ale jednak były smutne. Nie były radosne bo nie były w tej szczęśliwości dla której były stworzone, a którą osiągnęłyby, gdyby były ochrzczone. Jakkolwiek zawsze widzę Boga Miłosiernego, widok tych matek cierpiących przejął mnie wielką troską. Gdybym nie wiedziała że to jest czyściec, myślałabym, że są w czeluściach piekła. Widziałam dusze ojców tych dzieci, którzy pozwalali na te morderstwa. Byli w samych ciemnościach, gdziekolwiek się obrócili była jedna ciemna noc szukali wyjścia i nie mogli wydostać się z tej ciemności. Chwilami zabłysło jakieś światło nad nimi z czego wiedziałam, że to czyściec. Widziałam też, że z ich rąk płynęła krew a gdy chcieli się stamtąd wydostać napotykali na wielkie kamienie, upadali na nie, rozbijali się i wracali z powrotem Męka ich polegała również na. wyrzutach sumienia i na rozpaczy. Było to coś strasznego, że myślałam że są w piekle, bo tam jest rozpacz i wyrzuty sumienia, ale te przebłyski światła wskazywały, że to nie jest piekło lecz czyściec. Widziałam także ich Aniołów Stróżów tak smutnych jak tam nad matkami, że nie mogli im nic pomóc. Zrozumiałam więc, że to nie było. piekło ale czyściec chociaż męki ich były straszne, nie do opisania Widziałam dusze lekarzy, którzy przyczynili się do tych zbrodni i sami byli zbrodniarzami. Widziałam takich, którzy te zabiegi czynili dla zysku. Widziałam, że ich pieniądze były takie jak judaszowskie, za zabicie Boga. Oni także Boga zabili w duszy dziecięcia a zapłata to 30-ci srebrników judaszowskich. Widziałam jak wielu z nich szło po wysokiej górze, jakby szklanej z workiem pieniędzy. Niektórzy byli już na samym szczycie, inni w połowie drogi. Potem spadali, pieniądze rozsypywały się z tych worków a oni znowu wracali i znowu szli zbierać pieniądze i znowu wspinali się na tę górę i znowu staczali się w dół Męka ich była straszna i byli bezradni, nie mogli sobie nic pomóc Potem widziałam wysokie kamienie. Oni stali pod kamieniami a domy te zwalały się na nich i byli juk zdruzgotani. Byłam pewna że wszyscy są zabici, ale nie, wychodzili spod gruzów, wspinali się na pozostałe mury i brak im było powietrza, dusili się. Dane było mi zrozumieć, że to są domy kupowane za nieuczciwe pieniądze. Widziałam wielu lekarzy, którzy mieli noże w rękach i jakby chcieli zabić samych siebie. Przebijali siebie a jednak żyli. Wielka to była dla nich męka a tym bardziej, że był lęk przed śmiercią, przed tym, że sami muszą się zabić a jednak zabić się nie mogli. Pytałam się tych dusz, które w tak ciężkich pokutach widziałam, dlaczego mimo takich zbrodni nie są potępieni a są w czyśćcu odpowiedzieli, że mimo wszystko mieli w godzinie śmierci akt skruchy i wiele dobrych uczynków poza sobą. Na przykład lekarze otrzymali wiele miłosierdzia za okazane miłosierdzie i poświęcenie się dla chorych Niech każdy weźmie to. pod uwagę, że to tylko nadzwyczajna łaska, że otrzymali ten akt skruchy, a nie wiemy czy ją każdy otrzyma.

Gość junac.
kobieto ja mam 21 lat i trójkę dzieci jedno straciłam w 12 tygodniu nie rozumiem jak tak mogłas wiesz ile ludzi nie może mieć dzieci i właśnie takie niechciane można oddać do adopcji też nie mam pracy mąż zostawił mnie bo mu 15 latka koło nosa się zakręciła a dzieci żyją i ją też

Gość ala 525
do cgjsdxfghn , jak narazie to oborą wali od Ciebie bede zmuszona zejsc do twojego poziomu intelektualnego , takiego prostactwa jaki reprezentujesz sobą nie znosze. poziom twojej elokwencji mnie zaskakuje tak obeznanej osoby w sprawie krów nie ma , jestes tylko Ty. Radze Ci abys sobie kupiła słownik lub bardziej Ci sie przyda poradnik kindersztuby bo ogłady Ci brakuje. Wydaje Ci sie jeszcze prostactwo jest smieszne , fajne itp. ale to minie jesli twój mozg osiagnie wyzszy proces inteligencji i zastąpi twoj brak niewiedzy i nie chec do nauki na racjonalne myslenie u nie których moze to wogole nie nastąpic.NAUCZYSZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM , BO JA NIE NAPISAŁAM ZE USUNE CIĄZE TYLKO ZE PEWNIE ZROBIŁABYM TAK SAMO I ZE MOGE BYC W TAKIEJ SYTUACJI ZŁEJ JAK AUTORKA I NIE BYŁO TAM ZADANIA ZE JESLI NAPEWNO BEDE W CIAZY TO JA USUNE, ZRESZTA TAK JAK PISAŁAM WCZESNIEJ UWAZAM ZE TO SPRAWA INWIDUALNA KAZDEJ OSOBY CO ZROBI. WIEC JAK COS JEST WYDOJONE TO RACZEJ TWOJ MOZG Z NEURONÓW!

Gość katarzynaa901
Witam, jestem po zabiegu do którego użyłam zestawu z WOMEN ON WEB. Wszystko poszło ok a w razie pytań moge odpowiedzieć na maila. Zakupiłam dwa zestawy ale jeden mi wystarczył w zupełnosci a drugi mogę odsprzedać. Można pisać na katarzynaa901@interia.pl

Gość MKTVN
Witam ! Do materiału dziennikarskiego poszukuję kobiet, które usunęły ciążę, nie żałują i nie boją się opowiedziec o swoich prawach :) Gwarantuje wynagrodzenie finansowe, bardzo proszę o kontakt na M.Kruz@tvn.pl

wiem ze forum dawno nie bylo aktywne ale moze znajdzie sie ktos kto mi pomoze..prosze o odp kobiety ktore usunely ciaze, mechanicznie... potrzebuje namiarow na ginekologow ktorzy zrobia mi zabieg( koszta sie nie licza) najlepiej w warszawie ale jestem tak rozpaczona ze dojade tez do innego miejsca, nie bede pisac co sklonilo mnie do tego, ale napeweno jest to wpelni dojrzala decyzja. i prosze nie piszcie ze morduje wlasne dziecko bo zdania nie zmienie,,

Gość anayami
Ludzie ogarnijcie się! Przestańcie wyzywać białą stokrotkę od morderczyń, lepiej zastanówcie się, czy sami jesteście tacy kryształowi zanim zaczniecie oceniać innych. Ja ją rozumiem, sama nie chcę mieć dzieci, zabezpieczam się, ale jeśli mimo wszystko zajdę w ciążę - usunę. I nie będę miała wyrzutów sumienia. PS. Nie wyznaję żadnej religii, nie wierzę w świętość żadnej z ksiąg (z resztą sami kapłani też nie wierzą - bo jak inaczej wytłumaczyć to manipulowanie treścią świętej księgi i wyrzucanie z niej niewygodnych fragmentów?), co nie oznacza, że neguję istnienie Boga. Ale to on będzie osądzał, nie wy, i na podstawie całego życia a nie jednego tylko zdarzenia. Lepiej zajmijcie się więc własnym życiem a nie innych, bo to ze swoich przewinień będziecie się spowiadać.

Gość jessicakaczorkonowska129901
bedziesz zalowala ! Jak moglas ! Milosci Twoje dziecko potrzebowalo a Ty je odrzucilas !! Ja mialam 17 lat jak zasszlam w ciaze moja coreczka ma 2 latka i daje rade a z mezem jestem w trakcie rozwodu..

Dziewczyny posiadam skuteczny zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek i oceniam jego skutecznośc na 100%. Podziele sie doswiadczeniem z przebiegu mojego zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość Refh

Zrobiła co musiała a wam chooj do tego ...ki