Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala stokrotka

Musialam usunac ciaze...

Polecane posty

dziecko miałoby się urodzic kaleką, nigdy bym go nie usunęła. nigdy... kto wie, może kiedyś byłby geniusz? łatwo rodzic kaleke bedąc samemu zdrowym. nigdy nie wiesz czy dzicko by ci bylo wdzięczne czy wrecz przeciwnie

21 lat na pewno Tak bo kurwa mieszkam na bezludnej wyspie nie mam starszych koleżanek, znajomych ani kobiet w rodzinie i swoje teorie wróze z fusów...

Gość VampireBlood
znał kolegę, który ciepri na porażenie, umysłowo normalny, ale fizycznie nie, dovtego ma pełno innych chorób, ale jest szczęśliwy że żyje i może mieć tylu wspaniałych przyjaciół, jkest mu cięko, ale nigdy by nie powiedział, że chce umrzeć, każdy chce żyć, teraz tak mówisz, ale jakby co do czego przyszło też byś chciała żyć, tylko samolubem jesteś i nie potrafisz docenić życia, nikt nie dał ci prawa do zabijania. jak możesz mówić że coś czujesz ty nie masz uczuć rozalinda, czy jak ci tam...

Gość VampireBlood
ja na pewno za kaczorem nie jestem może to twoje bóstwo :)

Znam wiele kobiet. Jedne się wyskrobały i nie żałują, inne się wyskrobały i żałują. Inne urodzily i teraz sa szczęśliwe a inne, szczeglnie jedna za namowa urodziła i za kazdym razem mówi ze żałuje i poprostu widać ze nie kocha dzieciaka a dzieciak ma juz 6 lat i zaczyna to odczuwac aletego nie mozna oceniac ludzi i im wmawiac ze napoewno będziesz żałować jak usuniesz bo to nie jest jedyby mozliwy scenariusz. Tak mam 21 lat i nie mam dzieci to znaczy ze nie moge sie wypowiadać? To co dopóki sie nie poparze to o poparzenach tez mam nie mówic?

Gość kukus
idiotka. wszystko w temacie

Gość kotek00701
wspolczuje ci tego wszystkiego, ciaza, chlopak okazal sie dupkiem, musila(musi) ci byc bardzo ciezko. nie martw sie wszystko minie, masz 24 lata znajdziesz sobie innego, lepszego goscia, powodzenia

Gość VampireBlood
To Ty nie czytasz ze zrozumieniem. Nawet lekarze mówią, że to morderstwo. Ale wolisz inaczej ok. Z tego co jest w Twoim brzuchu rodzi się człowiek. Więc to coś w środku to zlepek komórek tylko i wyłącznie.Ty też składasz się z takiego zlepka komórek tylko i wyłącznie, wszystkie twoje narządy są z tego zrobione, to jest dokładnie to samo co u płodu. Twój mózg i serce, skóra, oczy, to wszystko są komórki. Prościej się nie da

Gość VampireBlood
ale już na temat komórek się nie wypowiesz? zatkało? :)

Gość VampireBlood
lekarz składa przysięgę w obronie życia. Porządny nie złamie przysięgi dokonując aborcji

Gość kotek00701
"Nawet lekarze mówią, że to morderstwo" - dlaczego lekarze zabijaja tyle ludzi, przeciez niektorzy robia tysiace aborcji, napeno kto uwaza to za moderstwo tego nie robi, odmawia a wiec nie kazdy lekaz uwaza ze to morderstwo. znam jedna pania gibekologog co odmawia tabletek antykoncepcyjnych(przyjmuje prywatnie) a jak sie do niej pojdzie do przychodni publicznej to tyle gledzi na temat szkodliwosci itp

Gość kotek00701
a ksieza to niby w celibacie maja zyc.:Pheheh

Gość jabaabadu
Byłaś w 11 tygodniu, właśnie kończyłaś 1 trymestr i zaczynałaś 2... Czyli miałaś przed sobą 3 - 4 miesiące CUDOWNEGO samopoczucia i możliwość ustabilizowania swojej sytuacji życiowej. Wiem, co mówię. Sama kończę teraz 2 trymestr... Na początku było kiepsko - nie miałam pracy, studiowałam dziennie, mieszkałam już sama w wynajmowanym mieszkaniu, rodzice są bardzo schorowani, a ciąża pojawiła się niespodziewanie - z facetem, którego widziałam 3 raz w życiu i który nie wiedząc o ciąży wyjechał do UK, nie zostawiając kontaktu do siebie "bo przecież nie będziesz po mnie cierpiała, a miłość na odległość nie ma sensu..." Pierwsze tygodnie ciąży (odkąd pojawiły się mdłości tak ok 6 tyg) przepłakałam i przeżygałam. Nie chodziłam na zajęcia (dużo opuszczałam). Próbowałam odnaleźć ojca dziecka, ale bezskutecznie. Prawie nic nie jadłam, bo wymiotowałam. Oszczędności powoli się kurczyły. Wzięłam urlop dziekański. Tzn. przesunęłam swój 4 rok o rok. Licencjat mam, na szczęście. Ok 12 tygodnia mdłości i złe samopoczucie zaczęły mijać, ja zaczęłam wyglądać jak człowiek... Zaczęłam szukać pracy (na umowę zlecenie, bo innej i tak bym nie dostała). Na szczęście nie było po mnie widać ciąży i ....oszukałam pracodawcę (tzn. nie powiedziałam o ciąży) i dostałam UMOWĘ O PRACĘ na rok. W 18 tygodniu powiedziałam o ciąży. W pracy szok, ale powiedziałam, że nie wiedziałam, że będę pracowała do końca, i opowiedziałam o mojej sytuacji. W pracy się odnajduję, jestem kompetentna, lubiana. Jeśli wrócę do pracy po macierzyńskim, zatrudnią mnie na stałe. Ojca dziecka nie odnalazłam. Obecnie jestem w 22 tyg. Kupiłam już łóżeczko, ubranka kupują mi koleżanki, ja na razie odkładam pieniądze. Jak dotąd wiele nie odłożyłam, ale zawsze coś. Rozglądam się za żłobkiem, do którego wyślę moją córeczkę po 4 miesiącach. Moi rodzice dowiedzieli się o ciąży dwa dni temu. O studiach, o pracy też. Mówią, że trudno, że tak musiało być i postąpiłam tak jak mnie uczyli. Takie rozwiązanie mi zostaje, jednak zobacz, CIĄŻA trwa 9 miesięcy i przez te 9 miesięcy można wyjść z dołka.

Gość VampireBlood
czy ja mówię coś o księżach? nie istnieją dla mnie.

Tak samo nie wiem czemu ma sluzyc nielegalnośc aborcji? przecież jak widac kto chce zrobić to i tak to zrobi więc po co sie oszukiwac skoro wszyscy znamy prawde?

Gość kotek00701
a co powiecie na taka historie. moja kolezanka ma 6 letnie dziecko z bylym mezem, obecnie jest z innym gosciem ktory traktuje ja jak szmate a jej dziecko tak samo, ta dziewczyna ma z nim 9 miesieczne dziecko a ok 3-4 miesiecy temu usunela ciaze!!(wiem ze se pozwolila na kolejne dziecko z tym debilem) okazalo sie ze ma jakies zaminy rakowe, no i usunela, pewnie gdyby byla zdrowa calkiem tezby usunela a waszym zadniem powinna urodzic, pozwolic zeby choroba sie rozwinela, a debil zajal sie 3 dziecmi

Gość jabaabadu
kotek, ja takich kobiet nie ogarniam. Facet jest wariatem a ona dalej z nim jest? Hmm...

Gość VampireBlood
to powinno być za to więzienie min. 40 lat

Gość jestem od Ciebie młodsza,
ale kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży nie usunęłam dziecka, chociaż nie byłam w kolorowej sytuacji... a swoją drogą miałaś siłę żeby wziąć się za szukanie pracy i mieszkania a na zostanie matką to nie? jest wiele samotnych matek i świetnie sobie radzą

Gość VampireBlood
moj koleżanka miała 15 lat jak wpadła... facet ja zostawił itp. ale urodziła, znalazła chłopa, będą mieli dziecko, wzieli ślub i planują jeszcze dwójkę, są szczęśliwi, a kolorowo na początku nie miała chociażby szkoła :)

Gość poproś o prawnika
Zabiłaś swoje dziecko i teraz musisz z tym żyć, już nigdy nie będzie dobrze, będziesz ciągle myślała o swoim dziecku i dzieci wkoło Ciebie będą przypominały Tobie o Twoim nie urodzonym dziecku

Gość Buahahaha
Niedobrze się robi jak się to czyta. Tandetne prowo!! Jakieś gimgowno dobrze wiedziało co robi pisząc to. Wiedziało że wywoła wojnę. Usunęłam ciążę bo musiałam nie czuje wyrzutów ale musiałam to tu napisać. Kurwa totalna tandeta! To się wogóle kupy nie trzyma!!! I każde kolejne wypowiedzi również. A szmatławiec sobie teraz boki zrywa że się nakręcacie jak debile. A skoro już tu jestem to też sobie pojadę na nie ścierwach które roszcza sobie prawa do cudzego życia. Wy tępe kurwy w dzisiejszych czasach istnieje coś takiego jak sterylizacja! Jeszcze nie słyszałem o przypadku zajścia w ciążę po tym zabiegu! Możesz się kurwic szmacic ile dusza zapragnie a jeśli Ci się zachce nagle dziecka to zabieg jest odwracalny. Ale nie bo po co!!! Bo kieruje Tobą żądza mordu!!! Toż ja jestem zwolenniczką aborcji!!! Muszę brać niepewne środki anty bym mogła zajść w niechcianą ciążę i na znak mojego poparcia aborcji dać się wyskrobać i ogłosić wszem i wobec jaka to ja jestem nowo światopoglądowa morduje małe dziecko bo mi wolno! Toż to tylko zlepek komórek! Ja też jestem zlepek no ale na szczęście prawo zabrania zabić mnie wypaczona psychicznie szmate a mi pozwala zajebać niewinny bezbronny zlepek komórek. Jakaż ja jestem szczęśliwa mogąc mordować w imię prawa!! Dziś pójdę do przedszkola opowiedzieć małym dzieciom jak skutecznie je usuwać żeby takie zlepki komórek jak one nie pałętały się po świecie. Och bosze jakie wy jesteście żałosne wy skurwiałe zlepki komórek!! Życzę każdej takiej kurwie bez serca by już nigdy nie spłodziła potomstwa i by przez całe życie dręczyły ją wizje jak wyrywaja z niej po kawałku "problem"paluszki rączki nóżki całe drobne biedne ciałko. Aborcja powinna być przeprowadzana bez środków przeciwbólowych i lekarz powinien takiej szmacie pokazywać każdy kawałekzakrwawionego ciałka z odpowiednim komentarzem. O tu proszę niech pani zobaczy pani zlepek komórek ssał kciuk więc wyrwałem go razem z ustami i językiem bo nie chciał sam wyciągnąć gowniarz jeden. Na koniec zapakować to wszystko ładnie w paczuszke i wysłać na adres drogiej klientki. Toż nie zrobiła nic złego. Ten widok nie powinien zrobić na niej większego wrażenia

Gość shnappi
Chciałam tylko przypomnieć wszystkim dziewczynom o tabletkach 72h które NIE SĄ aborcją, lecz jeszcze rodzajem antykoncepcji, są w pełni legalne w naszym kraju, gdyby ktoś miał wątpliwosci. Wiadomo przecież przeważnie który stosunek mógl nieść ryzyko - nie doprowadzajcie do takich sytuacji, że będziecie musiały podjąć jedną z cięższych decyzji w życiu, jeśli mozna tego uniknąć.

Gość shnappi
ah, dodam w polsce z tego rodzaju antykoncepcji - czyli postkoitalnej - dostępna jest tylko pigułka Escapelle