Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka91

jak ukryć korespondencje z innym?

Polecane posty

potrzebuję rady a nie pouczeń, obelg i wyzwisk. Mam męża od roku. Niedawno poznałam faceta z któym bardzo dobrze mi się rozmawia, oboje chcemy utrzymywac kontakt, cos miedzy nami zaiskrzylo ale mieszkamy zbyt daleko zeby sie spotykac wiec chcemy utrzymywac kontakt internetowy głownie na skypie. tylko powiedzcie jak ukryc to przed mężem? Nie moge mu powiedziec bo jest zazdrosny strasznie. Pomóżcie jak to zataić.

Gość weekendowa kobitka;-)
Zdzisiek do domu

Gość Dopuszczam sie
tak naprawde basia ma męża którego próbuje rozgryźć

niezłomny wojownik nie potrzebowalam takiej rady. Ten jest z daleka a tamtem z tej samej miejscowosci

Gość orson
Strasznie szybko znudziłas sie mężem. Czy aby napewno decyzna o slubie była dobrze przemyslana?

hmmm mysle ze dobrze aczkolwiek szybko. ale kocham go, tylko brakuje mi troszke wolnosci. jestem jeszcze mloda...

zakladasz lewy profil na skype i sie na niego logujesz za kazdym razem i nie zapomnij sie wylogowac. Albo do obecnego skypa, dodaj go tylko jak chcesz pogadac a po rozmowie usuwasz i kasujesz historie. On niech sie nazwie jaką kobieta, jak maz to znajdzie to powiesz ze to kolezanka z dawnych czasów