Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekły Rogacz

Zrobiłem badania - moje dziecko nie jest moje - co dalej

Polecane posty

Gość Wściekły Rogacz

Okazało się, że moje dziecko nie jest moje. Zrobiłem badania i wszystko wiadomo - moja córka nie jest moja. Nie wiem, jak tą sprawę rozwiązać. Czy w takim przypadku dalej mam prawa do dziecka? Planuje rozwód, ale nie chce stracić więzi z małą. Takie rozwiązanie jest możliwe?

Gość ile cię kosztowały testy
?

Gość sbvkavb
Boże człowieku i co z tego ,że nie Twoje??? kochasz je???? Jest Twoją małą córeczką???? To gwiżdż na to!!! Dla Twojej córki to Ty będziesz tatą najkochańszym na świecie, a nie dawcą spermy.

Gość Nie żałuj
Ciężka próba przed tobą. PO CO ROBIŁEŚ BADANIA???

Gość iiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiiii
Dziecko urodziło się w małżeństwie, więc jest twoje. Na zaprzeczenie ojcostwa miałeś pół roku od narodzin. To po pierwsze. Po drugie: Jak nie Twoje skoro je kochasz, wychowujesz itp???

właśnie dlatego pytam o koszt bo pewnie nie wie i stąd potwierdzenie, że to prowo:)

Gość sbvkavb
Stań przed lustrem i powiedź sobie, czy oby Ty na pewno nie masz sobie nic do zarzucenia, jesteś taki idealny??? Masz córke, która może być najlepszą rzeczą, która Cię w życiu spotkała i pewnie tak będzie, więc na tym się skup!!!

Gość Wściekły Rogacz
Płaciłem około 1500 złotych. Kocham małą. Jednak nie mogę być z jej matką, bo oznacza to, że miała jakiś romans. Szybko policzyłem sobie czas i wychodzi, że wtedy miałem wobec niej podejrzenia. Zaniepokoiło mnie to, że mała nie była do mnie wogóle podobna i wpadłem na pomysł zrobienia tych testów.

Gość Nie żałuj
Po HUJ??

Gość adinnaaaa
nie zla cizia z twojej zony. szkoda dziecka bo niczemu nie winne

Głupotą było robienie tych badań .Lepiej się teraz czujesz? Do dziecka masz normalne prawa, jak ojciec.W świetle prawa Ty jesteś ojcem i nikt inny.Alimenty po rozwodzie będziesz musiał płacić...

Gość sbvkavb
Powiem Ci tak zrób żonie wojne, postrasz ją itd, bo zrobiła Cię w chuja, ale pomyśl o sobie, nie trać tego co najlepsze w Twoim życiu, nie przestaniesz kochać córki nigdy!!!1

Gość adinnaaaa
a co lepiej zyc w klamstwie z idiotka, ktore pewnie jeszcze nie raz wywinie jakis numer

Gość Wściekły Rogacz
Podobno nie muszę płacić alimentów, wystarczy pójść do Sądu z powództwem o zaprzeczenie ojcostwa.

Gość adinnaaaa
twoja zona wie, ze ty wiesz?

Gość Wściekły Rogacz
Zdążyłem jej zrobić awanturę.

Gość Nie żałuj
Puściła się w małżeństwie?

nadal mówię, że to prowo, bo po takim czasie to google ci pomogły w odszukaniu cennika :) Jeśli faktycznie tak zrobiłeś i rozstaniesz się z tego powodu z żoną to i z córka również :)

Gość adinnaaaa
i jak zareagowała?

Rozwód to poważna sprawa.Kochasz żonę, a rozwodu chcesz tylko dlatego,że cię zdradziła? Czy też kompletnie Wam się nie układa?

Gość papla666
Wściekły Rogacz Płaciłem około 1500 złotych. Zaniepokoiło mnie to, że mała nie była do mnie wogóle podobna i wpadłem na pomysł zrobienia tych testów. Jejku, to mój mąż za każdym razem musiał by testy robić ;) A poważnie, nie zazdroszczę sytuacji. Jeśli jesteś pewien, że nie dasz rady żyć dalej z zoną, odejdź, ale o córkę walcz.

Gość asdgjjhhh
Nie prawda, pokaze w sadzie wyniki badan i zaden sad go do alimentow nie zmusi.. Jak po co robil, jak mozecie go krytykowac, mial podejzenia i teraz wie, nie musi to zmieniac jego uczuc, moze na nia placic ale jesli chce.. Musicie nuezle wkrecac mezoe skoro najezdzacie za takie cos faceta. Dziecko to nie piesek, chce sie wiedziec czy jego czy nie. Jestem kobieta i go rozumiem, kwestia co dalej z tym zrobi. Wdpolczuje zony, to zalosny wkret..

Gość trumf trumf misia bela
Oprócz Twojej osobistej tragedii wiedz, że córeczce również zawali się świat. Pamietaj o tym podejmując decyzję.

Gość asdgjjhhh
Tylko zdradzila i zrobila sobie dziecko z innym...,, faktycznie zaden powod do rozwodu. Iiixxxxiiiii zal mi cie

Gość Wściekły Rogacz
Córeczka ma 4 lata, z jednej strony myślę, że to jeszcze taki wiek, że mógłbym zniknąć z jej życia, ale z drugiej strony jakie czeka ją życie bez ojca. O pieniądze mi nie chodzi - mogę na nią płacić. Jednak nie chcę mieć nic wspólnego z jej matką. Boję się, że jeśli dojdzie do rozwodu, to ona będzie mogła mi odebrać i zabronić kontaktu z małą.

Gość Nie żałuj
A przez te cztery lata kochałeś żonę?

Gość Wściekły Rogacz
Kochałem, byłem wierny, nic nie mam na sumieniu.