Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekły Rogacz

Zrobiłem badania - moje dziecko nie jest moje - co dalej

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiiii
I dopilnuj terminu złożenia pozwu, oby się nie przedawniła sprawa

Gość FąTąBlą
kolejny materialista :O 🖐️ ...doro dziecka?:O

Gość iiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiiii
W takim razie przepraszam...ktoś się podszył...

Gość Wściekły Rogacz
Gdybym był materialistą, to wyrzuciłbym żonę z dzieckiem z mieszkania i zażądałbym oddania kosztów utrzymania dziecka w czasie 4 lat. Mam tylko dylemat, rozwieść się czy nie.

Gość Pan po 40
Ty naprawdę nie rozumiesz że jesteś na przrgranej pozycji?? Nie wygonisz żony z domu. Nie odbierzesz pieniędzy za cztery lata. Będziesz płacił alimenty. DOTARŁO!!??

Gość Wściekły Rogacz
Planuję się wynieść z mieszkania, ale boję się, że to będzie szok dla małej.

Gość wiem co zrób
Wybacz i zapomnij. Porozmawiaj z żoną .Nie przekreślaj tych wspólnych lat. Czas leczy rany, a ona zapewne nigdy więcej cię nie zrani.Daj jej szansę

Gość 8 mies
Witaj, a jak zareagowała Twoja żona na to że wiesz ze to nie twoja corka? sytuacja jest straszna. musisz sie trzymac. Spodobalo mi sie w Tobie to, ze nie użyłeś tego faktu aby szybko sie zmyć z ich zycia, nawet jako ojciec. W kilku podobnych sytuacjach zazwyczaj slyszalam ze facet natychmiast dążyl do wolnosci. Szkoda ze zona tak cie okłamała. moze bardzo żaluje, moze blaga cie o wybaczenie, nie wiem. nie wiem czy wybaczylabym cos takiego. to zalezy czy ją kochasz. pozdrawiam

Gość Wściekły Rogacz
Cóż, była zaskoczona. Wypierała się i tak dalej, ale pokazałem jej wyniki badań i twierdzi, że to niemożliwe. Jest pewnie w pierwszym szoku, może później powie, jak to było naprawdę.

A co jak w laboratorium pomylili próbki???? Takie rzeczy się zdarzają....Trzeba powtórzyć badanie :-)

Rozwiedź się z żoną możliwie pokojowo i zachowaj kontakt z córką, ale postaraj się, żeby nie musieć płacić alimentów. Będziesz mógł wtedy dawać jej tyle, ile chcesz. Jeśli ktoś doradza ci trwanie w toksycznym związku dla dobra dziecka to bankowo jest kobietą. To dziwna prawidlowość, w tym katolickim kraju wpaja im się że mają cierpieć za cudze grzechy a jak ktoś nie chce to zaraz go zjadą. I nie wiem czy będziesz musiał płacić, nie jest tak że można zaprzeczyć ojcostwu w określonym terminie po dowiedzeniu się o tym, że nie jest biologiczne? Ale podejrzewam, że zapłacisz. I nie pozwól zawrócić siebie z tej drogi. Zasługujesz na wierną kobietę, czyż nie? Niech znajdzie biologicznego ojca mamusia i niech mu każe się dokładać do utrzymania córki a nie, na ciebie to zwala. Ja nic nie mam do córki - jak ją pokochał, to jest jego. Ale chodzi tu o to, że nie można żyć złudzeniami. Musi się zabezpieczyć, siebie i swoje szczęście. Jeśli będzie w tym związku to klapa, zostanie cierpiętnikiem bez szans na lepszą kobietę.

Gość Wściekły Rogacz
W sumie mam mysli o rewanżu, ale chyba się powstrzymam. Chcę mieć kontakt z córką, ale czy matka po rozwodzie może zabronić mi kontaktu?

Nie może. Sąd ustala kontakt. Jeśli mieszkacie razem to nie ma szans na ograniczenie. Nie gódź się na rozwód z orzeczeniem o swojej winie. Dlaczego miałby ci zabraniać kontaktu z nią?

Gość Wściekły Rogacz
Chyba wezmę rozwód. Nie umiem żyć z nią, wogóle z nią nie rozmawiam. Była jedna awantura i cisza, i tak od tygodnia.

Gość pewnie tak-------
chyba ogladales dzisiaj trudne sprawy

Gość Alina45 zdadziała
Czasami zdarzaja sie sytuacje, ze w szpitalach dochodzi do podmiany dzieci. Porozmawiaj z nia szczerze. To bardzo wazne.

Gość Alina45 zdadziała
Moze do szlo w szpitalu do podmiany dziecka. Bylo duzo takich sytuacji pokazyanych w telewizji. Porozmawaij z nia szczerze.

Gość Studentka prawa,,,,
Do autora-niestety nie możesz zaprzeczyć swojemu ojcostwu.Jedynie do 6-tego miesiąca życia dziecka można złożyć pozew o zaprzeczenie ojcostwa.Potem przepada.Takie jest w Polsce prawo.Pomimo tego,ze nie jesteś ojcem dziecka,będziesz musiał płacić na nie alimenty.Poczytaj,moze w necie znajdziesz coś na ten temat.Poszukaj w googlach ZAPRZECZENIE OJCOSTWA.

podmianka zdarza się raz na . . . za to zdecydowanie częściej trafiają się niewierne żoneczki Drogie Panie dlaczego tak go krytykujecie takie badania to normalna sprawa wynik takiego badania to tylko obraz kobiety porządna albo . . . w tej kwestii 1:0 dla was bo zawsze wiecie kto jest ojcem my wiemy tylko dzięki badaniom - przykra prawda

Gość DonKihon 44
Spokojnie. Nic na wariata. Najważniejsze aby wyjaśnić całą sytuację. Twoja żona jest zobowiązana do wyjaśnienia całej sprawy. Jest to jej obowiazek. Być może dowiesz się wielu zastakujacych rzeczy. Na decyzje przyjdzie czas. Gniew jest złym doradcą. Mogę sobie tylko wyobrazić Twój ból. Trzymaj się (i myśl).

a odnośnie tego co napisała "studentka prawa" to postawcie się w sytuacji tego gościa żona dała raz na lewo da drugi itd. za jakiś czas kolejne dziecko a on ma za to płacić niby dlaczego ?

Gość to ty łysolu?
ogladaj serial "NA WSPOLNEJ" tam tez przerabiaja ten watek :)

podmianka zdarza się raz na . . . za to zdecydowanie częściej trafiają się niewierne żoneczki Drogie Panie dlaczego tak go krytykujecie takie badania to normalna sprawa wynik takiego badania to tylko obraz kobiety porządna albo . . . w tej kwestii 1:0 dla was bo zawsze wiecie kto jest ojcem my wiemy tylko dzięki badaniom - przykra prawda

Gość Henio229
Może jesteś bezpłodny i żona zrobiła to co powinno zrobić.I miała rację!! Lepiej było nie robić badań. Na co ci to było.Tak tylko pytam.

Gość Alina45 zdadziała
Dajcie mala do babic i usiadzcie i na spokojnie wyjasnijcie sytuacje. Krzyk i nie odzywanie sie nic nie zalatwi.

Gość Wściekły Rogacz
Mogę zaprzeczyć ojcostwu. Przeczytałem prawo i liczne kazusy i wiem, że mogę żonie wytoczyć proces o zaprzeczenie ojcostwa.

Gość Alina45 zdadziała
Henio : facet mial watpliwosci i zrobil to co uwazal za sluszne. Kwestia teraz to wyjasnic.

Gość DonKihon 44
A może taka hipteza: impreza, alkohol, kłotnia miedzy wami. Ona robi ci na złośc i klei się do innego a ty jej - interesujac się nową dziewczyna. Ty pasujesz a ona kończy w łóżku. Rano się budzi i zadaje sobie pytanie: co ja zrobiłam....!!! Reszte sobie dopowiedz. PS Nikogo nie bronię. Piszę tylko abyś myślał a nie słuchał przypadkowych rad. Facet jest na tyle zaradny na ile umie rozwiązywać trudne sytuacje. Porozmawiajcie bez emocji.

Gość Alina45 zdadziała
I co zdecydowales???

Gość Wściekły Rogacz
Jasne, a jakoś nie wspomniała, że dziecko może być niemoje. Rozwód jest pewny w 99%.