Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Faceci porządniejsi od kobiet?

Polecane posty

Na tym forum można zauważyć, że wielu facetów ma zasady, idee, a kobiety nie. Nawet jeśli chodzi o sex są tu faceci, którzy mają surowe zasady, nie zdradzą, czekają na odpowiedniąchwile itp. A ciągle pełno dziewczyn tu psize o seksie bez miłości, po bardzo krótkiej znajomości, na pierwszejrandce. Czy kobiety po prostu nie mają honoru i zasad teraz (lewicowa propaganda wyprała im mózgi), czy kiedyś też tak było, ale się maskowały?

a cholera je tam wie chyba kiedys bylo mniej kobiet ktore wskakiwaly szybko faceta do lozka nie wiem

Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. W jednym masz rację. Kobiety kiedyś bardziej się szanowały. Przykładem może być obniżenie wieku w którym dziewczyny tracą dziewictwo.

Gość marylciak
Duzo w tym racji :-)ale nie mozna uogolniac, bo sa tez kobiety z zasadami.:-)

Momentami mam wrażenie, że Ty powinieneś się z facetem umówić, a poza tym świat jest dużo większy niż serwer tego forum.

Wiek inicjacji seksualnej kobiet się obniżył? A mężczyzn nie? Litości! A co z tego, że faceci mają idee? Zapytajmy, co to za idee. Faceci częściej hołdują Korwinowi, częściej gardzą drugą płcią, częściej narzekają na rzeczy, o których nie mają pojęcia. I to są ich idee ;) Jak widać, głupie. No powiedzcie mi, co to za szczytne idee facetów z kafe? Czekanie do ślubu? Wielka mi idea, trwale powiązana z pogardą dla kobiet.

Gość nunczako
Bzdura- średni wiek inicjacji sie NIE obnizyl. Nawet biorąc pod uwagę tylko to, niereprezentatywne dla społeczeństwa forum, możemy zrobić sondaż: Kto z czarnych nicków uprawiał seks tylko z jednym partnerem/partnerką i to po ślubie, lub który deklaruje taki zamiar? Odpowiedź: Loooser Ktoś jeszcze?

Luzer tak, tak - szacunek w wydaniu "szanuję waszą niższość". Przykładem jest ten temat, który insunuuje, że kobiety są gorsze od facetów, że mają mniejsze prawa.

Kto z czarnych nicków uprawiał seks tylko z jednym partnerem/partnerką i to po ślubie, lub który deklaruje taki zamiar? Myślę, że znalazło by sie kilka osó, które uprawiają, będą uprawiać sex tylko z jednym. Po ślubie to już pewnie mało. Gdzie jest taki temat, że kobiety mają mniejsze prawa? Ja sam jestem prawiczkiem i tego wymagam od dziewczyny. Gdybym nie był, to bym tego nie wymagał.

Jednocześnie stwierdzasz, że mężczyźni są "porządniejsi" - czy twoim zdaniem kobiety są te gorsze, zajebisty szacunek, doprawdy.

"Wielu facetów ma idee, a kobiety nie" - zdanie świadczy o wyższości facetów. "Czy kobiety po prostu nie mają honoru i zasad teraz (lewicowa propaganda wyprała im mózgi), czy kiedyś też tak było, ale się maskowały? " Nie dałeś opcji : mają honor i zasady. To pytanie można wytłumaczyć jako : "były zawsze kurwami czy dopiero się nimi stały?" Szacunek jak nic. I pomyśleć, że partnerkę wybierzesz z tego niegodnego szczepu.... Z brakiem równych praw, przyznaję - pudło. Przynajmniej nie mam w tej chwili czego zacytować. Ale ci faceci z zasadami o których mówisz, zwykle nie dają im równych praw, m.in. twierdząc że facet może mieć wiele kobiet a kobieta to jednorazówka.

Gość doaj_do_ulubionych
facetow tu jest tylko 10% w tym 9 % MAMISYNKOW.:-P

Brovar - z prawami dodał w następnym poście. Gdyby ON nie był prawiczkiem, kobieta nie musiałaby być dziewicą. :)

Gość aseksualny impotent
Takie czasy chore mamy!

Gość nunczako
Znalazłoby sie kilka takich nicków, które wyznaja zasadę seksu z jednym na całe życie ale to kobiece nicki: Kaina, adalis z tych co na szybko pamietam, więc na razie 2:1 dla kobiet.

Luzer, na sexfotce faceci stanowią większość. Czy to nie zachwieje twoim obrazem świata? :D Ja zadaję się głównie z kobietami, bo z nimi nie ma rozmów o samochodach (nie lubię) czy o tym, że widzieli fajną dupę.

Taaa, prawik znający się na kobietach :) To jak z dyskusją : czy PC jako platforma do gier umrze? Albo : czy Unia się rozpadnie? Ludzie nie mają żadnego, ŻADNEGO pojęcia o polityce międzynarodowej (ile książek na ten temat przeczytali?) albo technologii komputerowej (procesory kwantowe?) ale się wypowiadają.

No właśnie, mam nadzieję, że nie jest tak jak napisałem. To była tylko teza, mam nadzieję, że kobiety są porządniejsze niż się to widzi na tym forum. Jeszcze NB zdaje się jest porządna. Ale kobiety tu tyle nie piszą o swoich zasadach, ideałach, jak BSA, czy ja.

Gość nunczako
BSA nie chce baby, chce umrzeć "dla sprawy" jako prawik, ewentualnie aby jakaś niebieskooka aryjka widziała jak on ginie.

Ale wydaje ci się, że jak ktoś coś mówi to świadczy, że tak robi? Nie znasz BSA :D (Hehehhehehehehe) Pełno jest dewotow, którzy zapewniają o szczytnych ideałach, a potem każde zło nagina ich idee. "No ja szanuję kobiety, ale..." i lecisz.

Loser, to, że tak jak Wy ktoś nie pier­doli o zasadach nie znaczy, że ich nie ma. Wręcz bym powiedziała, że więcej warci są ci co REALNIE postępują wg swojego sumienia a nie spędzają całe dnie na forum i tylko o nich mówią

Ludzie powołujący się na Koriwna to najgorsi możliwi partnerzy. Kobiety, uciekajcie od takich. Gdy taki popiera Korwina to pewnie popiera też jego poglądy - i co za tym idzie, ma specyficzne pojęcie szacunku do kobiet....