Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet 27

Świat bez masek - do samotnych co teraz siedzą w domach

Polecane posty

Gość autorze jeśli jestś z wawy
i przechodzisz koło szczęśliwic to jak ujrzysz dziewczynę w camelowym płaszczu- usmiechnij się do niej :-)

Nie wiem, po moim doświadczeniu nie mogę tego stwierdzić. Ale skoro TY tak dobrze o tym wiesz to wierzę na słowo wg Ciebie tylko doświadczeniem zdobywa się wiedzę?

Gość białkatatrzańska
a ja wkladam maske, bo boje się,że ktos mnie zrani. Chyba łatwiej pogodzić się z tym,że jest się samemu, niż odkryć się i dać się zranic...

"zaraz się wyśpisz - niedługo dobranocka" spoko, nie trzeba włączać telewizora, wystarczy 15 minut z tobą 🖐️

"wg Ciebie tylko doświadczeniem zdobywa się wiedzę?" Nie filozofie, gdybym tak uważała nie mogłabym sobie pozwolić na moją zarozumiałość, nieprawdaż? Jednak faktycznie, doświadczenia uznaję za bardzo istotnie :) Bo często lubię sama o czymś się przekonać w granicach rozsądku i możliwości

spoko, nie trzeba włączać telewizora, wystarczy 15 minut z tobą widocznie sama jesteś taka interesująca , ze inni Cie nudzą...:)

"widocznie sama jesteś taka interesująca , ze inni Cie nudzą" jacy inni? ty masz monopol w tym względzie :)