Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyLat27

Gdzie szukać dziewczyny?

Polecane posty

Gość SamotnyLat27

Od jakiegoś czasu próbuję sobie znaleźć dziewczynę (poprzedni związek się rozpadł) i niestety zupełnie mi to nie wychodzi. Odwiedzam w wolnym czasie różne miejsca, szukam okazji, aby zagadać, ale to wszystko wygląda jakoś sztucznie i ostatecznie zawsze zostaję na lodzie. Snucie się samotnie po muzeach, teatrach, kinach, przystankach tramwajowych czy klubach studenckich powoli staje się irytujące. Co ja właściwie mam zrobić, aby dziewczyny się mną zainteresowały? Gdzie szukać samotnych dziewczyn, które starają się upolować partnera?

Gość SamotnyLat27
Ninka, ale ja nie mam kumpli :P a już na pewno nie takich z którymi mógłbym łazić po klubach

dokładnie na imprezach wyrwij kogos ja poznałam swojego męża na dyskotece ;-) albo umów sie z kims na czacie :-) powodzenia

Gość SamotnyLat27
Serwisy randkowe już przerabiałem. Piszę listy do różnych dziewczyn i nigdy nie dostaję żadnych odpowiedzi. Ostatecznie uznałem, że właściciele serwisów oszukują i pewnie tak sprytnie zakombinowali, że albo listy nie dochodzą, albo dziewczyny do których piszę nie istnieją (to zresztą stara praktyka kantowania - narobić lewych profili atrakcyjnych osób, aby przyciągnąć do serwisu klientów)

Gość a ja mam ina
Może czat.Wbrew pozorom można tam spotkać interesujących ludzi ( zwłaszcza sporo tam samotnych kobiet).

Gość SamotnyLat27
W Krakowie nie ma dyskotek, musiałbym po okolicznych wsiach szukać :/

jakie serwisy, jakie czaty???? widzisz laske na ulicy i mowisz ''czesc, wygladasz fantastycznie, chce cie poznac' i juz!!!! kurde szukacie problemow gdzie ich nie ma...

Gość a ja mam ina
zbereznik po takim tekście 50% kobiet go zignoruje, 20% uzna za niezrównoważonego zboczeńca, 25% za nieszkodliwego błazna - nie wartego jednak uwagi. 4% może byłaby zainteresowana ale ma już facetów

Gość Jasiuuuuu
a 1% kopnie go w jaja i strzeli z łokcia

Ja bym się nabrała na taki text zbreźnika :) Swoją drogą, to założycielu topiku musisz być bardzo brzydki skoro nie możesz wyrwać fajnej dupy!

Gość SamotnyLat27
Kasiula, wcale nie czuję się brzydszy od innych. Często widuję piękne dziewczyny chodzące pod rękę z facetami tak ohydnymi, że na ich widok można by zwymiotować. Już tylko ten fakt mówi mi, że facet nie musi być superładny, aby mieć powodzenie :>

Gość a co mi tam!
ostatnio modne stało sie badoo, dwie moje koleżanki poznały tam facetów, jeśli interesują Cię znajomości internetowe to może tam spróbuj

Gość SamotnyLat27
Badoo już przerabiałem. Poznałem kilka fajnych dziewczyn, ale jak na złość mieszkających na drugim krańcu Polski. No i mimo, że fajnie mi się z nimi rozmawiało to obie znalazły sobie facetów w ciągu niecałego tygodnia, a ja oczywiście nie mogłem ot tak sobie do nich pojechać. To spowodowało, że zniechęciłem się do badoo :/

Gość SamotnyLat27
nie mam szczęścia :P

Gość SamotnyLat27
jak bym chciał sobie posponsorować dziewczynę to bym bez problemu znalazł w necie, ale wiesz, ja szukam takiej która mnie pokocha i z którą mógłbym ułożyć sobie życie w przyszłości, a nie takiej która się sprzedaje

Gość maybelineNY
znam takich jak ty,szukasz ale pewnie masz jakas fajna mniej atrakcyjna przyjaciolke ktora bylaby super kobieta ale nawet na nia nie spojrzysz,jestes płytki jak cholera

ja nie szukam sponsora :P ale widzę romantyk z Ciebie, szukaj więc dalej :) tylko pamiętaj, że co 2 patrzy na portfel nawet jak z pozoru wydaje się, że nawet o tym nie myśli ;) hihih

"obie znalazły sobie facetów w ciągu niecałego tygodnia" szybkie były :D widac wsród jakich szukasz 🖐️

Gość maybelineNY
romantyk,jasne pewnie laske zapraszasz na spacery bo jestes jebanym sknera

Gość SamotnyLat27
a co? mam wydawać kasę na nieznajomą? teraz pełno kobiet szuka frajera który za nie zapłaci a one i tak go oleją jak przyjdzie co do czego ;>