Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chestarti9

Szpital Wolny od TERRORU LAKTACYJNEGO

Polecane posty

Gość chestarti9

Myślże , że taki temat bedzie pomocny dla wielu mam, które nie mogą karmić z przyczyn zdrowotnych lub z własnego wyboru. Proponuje podawanie nazwy szpitala wraz z miejscowością.

Gość butterfly32
uwazasz, ze cos najlepszego co mozesz dac dziecku powinno okreslac sie mianem "terroru"???

Gość grjihtkod
Kobiety to nie dojne krowy, o cxym się zapomina.Nie wszystkie z nas mają mnóstwo pokarmu.Na to skalad się wiele czynników, tymczasem te, które nie karmią , są traktowane jak wyrodne matki.

Napisze tak jak rodziłam pierwsze dziecko ,powiedziałam do położnej że mały chyba się nie najada i proszę o butelkę na co usłyszałam -jak nie masz pokarmu ,masz pokarm ,karm bo do domu nie wyjdziecie jak spadnie dziecko na wadze ,przy tym nacisnęła mi tak pierś że aż zrobiło mi się słabo,ten sam szpital parę lat później -położne mówiły tak proszę przychodzić bo butelkę,śmiało .

Gość Kruszyyyyyna
ja jak urodzilam dziecko a mialam cesarke to pielegniarki same dawaly dziecku butelke bez pytania na co ja bylam wkur...bo chcialam karmic piersia ale na szczescie dziecko chcialo pozniej jesc z poiersi bo juz sie balam ze jak sie do butli przyzwyczai to koniec

Gość chestarti9
uważam że mleko matki jest najlepsze, ale różne są w życiu sytuacje. po porodzie bede musiala brać bardzo silne leki które są zakazane przy laktacji. wiec dziecka karmić nie bede. a nie chce wyjsc na wyrodną matke. bo to czy bede karmic piersią czy mm nie czynie mnie matką lub nie.

Gość Kruszyyyyyna
skoro nie mozesz karmic z przyczyn zdrowotnych to przeciez nikt nie nazwie cie wyrodna matka!jak mus to mus...

Gość chestarti9
no różnie to bywa, kurcze nie chce sie wszystkim w szpitalu tłumaczyc i wybielać, bo gdybym mogła to bym po prostu karmiła, ale połozne i tak pewnie węszą spisek

Gość mollaćcaa
największy terror- szpital raszei poznań! Co za głupie dziwki położne! Nie miałam kropli pokarmu a kazały karmić. Mała schudła bardzo!

Gość Kruszyyyyyna
u mnie na sali byla dziewczyna ktora tez nie karmila piersia bo byla po operacji kregoslupa i tez jakies leki brala, wiec spokojnie nie przejmuj sie co sobie inni pomysla nie mozesz karmic i tyle a jesli ktos tego nie zrozumie to juz jego sprawa..