Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johhannna america

facet bez mieszkania nie jest dobrym kandydatem na meża..:(

Polecane posty

Gość johhannna america

taki sa moje pzremyslenia, takieg co nie stac nawet na kredyt:( nie moze dac stabilizacji i szcescia kobiecie..

Gość Sanders29
Cóż, pozostaje mi tylko gwałcić i liczyć na to że któraś nie usunie ciąży .. to może będę gwałcił obrończynie życia poczętego .. może nzajdzie się jakaś nie przypominająca trolla

Gość klaustrofobia
niby tak , ale jak planowac z takim dzieci ?moj tez , nie ma chaty.

Gość przelot_em
Jeszcze trzeba dodać, że bez samochodu, dobrej pracy i sporych oszczędności. :)

dzieci a po co dzieci... trzeba sie cieszyć tym co jest i nie planować za bardzo naprzód, a jak bedzie miał super mieszkanko, zapłodni i wywali z domu?

Gość Sanders29
tak naprawdę facet bez maski i bez noża ma najmniejsze szanse

Gość przelot_em
acha, jeszcze powinien przedstawić badania lekarskie wykluczające jakies poiważne schorzenia bądź wady genetyczne.

Gość Lubię siebie.
Zgadzam się z Twoimi przemyśleniami. I doszłam do tego samego całkiem niedawno. Ale lepiej późno niż wcale.

Gość johhannna america
mam taka sytuacje od 12l, wiecznie bez stałej pracy wiecznie nie mam pzrez niego zdolnosci.. dzieci tez nie mamy bo gdzie? na wymajeciu sie gniezdzic.Matko znajomi sie juz jakos ogarneli a u mnie katastrofa... i nic to juz nie zmieni, bo on ok 40 ja tez za moment, nawet na spadek nie ma co liczyc.

Gość johhannna america
wieszw wieku 40lat? to juz nie takie proste... ja mam stało prace a on nie da sie namowic na takie atrakcje

Gość przelot_em
To chyba dobrze, że się nie rozmnożyliście bo co moglibyscie dać swoim dzieciom? Biedę i upokorzenie?

Ja nie potrzebuje faceta z mieszkaniem. Mam własne, dość duże dla dwojga. Wolałabym, żeby mnie kochał i chciał ze mną być. Pieniądze zawsze można zarobić.

Gość przelot_em
a co to znaczy " stało prace"?

Gość niezaradny facet nie jest..
Niezaradny facet nie jest dobrym kandydatem na męża! Bo taki, co nie zarabia ale chce mu się pracować w końcu do czegoś dojdzie! Może nie do milionów ale stabilizację jakoś we dwoje osiągnięcie! Najgorsi są tacy wiecznie niedocenieni i narzekający! I wszystko im za ciężko i czekają az im z nieba spadnie! Taki facet nie jest dobrym kandydatem na męża...

...a kobieta wypisujaca takie bzdury nie nadaje sie na zone!!!\ Dam sobie glowe ze topik z facetem i 2 tys miesiecznie tez byl twoj? Smierdzit materialistwem jak nic. A po co ci mieszkanie? Kupisz namiot...

Gość zycie ehh
Moj chlopak tez niema chatyja mam 18lat a on 22Wiadomo ze mieszka z rodzicami studiuje ja sie ucze dobrze bo chcemy razem sami do wszystkiego dojsc:)a za rok ja skoncze liceum on studia i chcemy wyjechac do niemiec bo mam od 10lat siostre zeby charowac oszczedzac miec100tys uskladane zaczac budowe a po powrocie do kraju poszukac pracy i nawet150tys na kredyt zeby do 30 gora35 lat domek byl maly a to sa marzenia a miedzy czasie sie doksztalcac teraz robie kursy rozne i za ponad rok bede miala szkole srednia to za malo

Gość 0 bronka
nawet przy najnizszych zarobkach, bank nie da kredytu,pozostaje wynajomwac do konca zycia.

Gość prawie sie zgadzam
z tym stwierdzeniem 🖐️

Gość zyzulka34444
a wy gdzie znalazłyscie waszych jelonkow z chata??

Gość sroka oka
same wezcie kredyt i kupujcie mieszkanie... dlaczego tak nie zrobicie? nie czekajcie na faceta. facet moze to dlaczego wy nie co?!!!

Gość laska bez domu nie
jest dobrą kandydatką na żonę nadaje się tylko jako przenośny wór na spermę 🖐️

Gość 780000000000
razem najlepiej ok? ale co jak facet ma 40 lat? a ja mam 28i mam swoje

Gość gość
a co wy w zamian możecie zaoferować? Rozumiem kobiety, które same dorobiły się mieszkania i pozycji zawodowej. Natomiast kompletnie nie rozumiem "gołodupczyń", które po za rozjechaną rozklapiochą i rozmemłanymi wymionami nie mają nic. Po za tym nie dla każdego faceta szczytem ambicji jest spłodzić bachora. :o