Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalineczkaaasa

na pieska? coś nie wychodzi...

Polecane posty

Gość kalineczkaaasa

Czy na pieska zawsze musi się udawać? A może tylko, jak kobieta jest znacznie niższa? ;/ Mój facet strasznie wyślizguje się dołem, czasem uderza przy tym w wargi i łechtaczkę, jakby miał je rozerwać. Od tyłu wychodzi tylko, kiedy leżę płasko na brzuchu. Może ktoś coś poradzić? inaczej klęczeć czy jak?

Gość masz za szeroką
peezde

Gość kalineczkaaasa
Pudło. Jestem w ciąży, śluzówka napuchnięta, jestem wręcz za ciasna. Problem nie zniknął. Zniknęła natomiast szeroka paleta pozycji, dlatego szukam odpowiedzi, dlaczego się nie udaje.

Gość Eeerrr...
Opisane przez Ciebie "symptomy" wskazuja na to, ze penis Twojego partnera jest za maly (krotki) do tej pozycji...

Gość kalineczkaaasa
Tak robimy i wylatuje ;( Na jeźdźca też na początku nie wychodziło, dopiero po radach na kafe mi się udało... Liczę, że robimy coś źle i da się to rozwiązać.

Gość kalineczkaaasa
Eeer, 22 cm.

Gość kalineczkaaasa
Dzięki. Dam mu ten "filmik" i każę się wzorować... Kurde, bo już naprawdę brzuch rośnie, a ja jakoś nie zaliczam się do tych, co im w ciąży spada libido, wręcz przeciwnie. Dziękuję za rady!

Gość Eeerrr...
Hmm..to rozmiar faktycznie nie moze byc problemem. Moze za bardzo sie z Ciebie "wysuwa" i dlatego wypada. Albo Ty za malo sie wypinasz?

Gość taki sam problem
ja tez na pieska nie za bardzo, moj chlopak ma 2 metry ja 1,60, i to jest naprawde problem... my zeby sie kochac od tylu robimy tak ze na stojaco.. tylko ja stoje na łózku, tylko wiadomo ze mam niskie lozko, ale z 30 cm mi dodaje, i jest ok,. ale zeby na pieska pieska tak jak na gifie wyzej to ciezko.. nie wiem trzeba by bylo cos pod kolana podlozyc zeby tyłeczek był wyzej, ps gratuluje ciazy , super sprawa

Gość hybhybhyb
pierd.olicie.. Ja mam 160, moj facet 190cm i rzniemy sie na pieska wlasciwie codziennie, nigdy nie mielismy problemow. Wystarczy mocno sie wypiac i mrrrrr :)

Gość taki sam problem
jak mialam takiego co miał 190 to tez bylo ok,. ale jednak 2 metry to jest roznica.. powaga