Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e hehehhehehehehhe

Mam pytanie. Nie mam gdzie spać , gdzie mogę spędzić noc ? Mam tylko 20zł :/

Polecane posty

Gość e hehehhehehehehhe

Wynikła taka sytuacja ,ze musze ''udac'' ze wyjechalam, nie moe byc dzis w nocy w domu. Jak to zrobic? O 15 musze juz wyjsc, do iwieczora pospaceruje po miescie potem pojde moze do galerii. Ale gdzie spędzic noc?? Szukałam jakis moteli w moim miescie ale nic nie ma, tzn sa ale kilkanascie km za miastem. Dzwonilam do najtanszego hotelu , 90zl za dobe. Mam tylko 20zł. Koleżanek tutaj nie mam wiec nie a mnie kto przenocowac. Myslalam ,zeby iść do piwnicy i przesiedziec do rana. Wiem ,ze to strasznie glupie :O Poradzcie cos

Gość e hehehhehehehehhe
jestem dziewczyną.

Gość offerma........
a jakie miasto?

Gość pitolenie
Właśnie, czemu w domu nie mozesz spać??? To ciekawe:)

Gość wredna menda
Na dworcu w poczekalni moze ??

Gość e hehehhehehehehhe
jestem z dala od domu ,naściemnialam rodzicom i nie moge wrocic dzis, najpozniej jutro. Nie chce pisac tutaj calej historii :O Kasy na koncie nie mam, dopiero 10tego wyplacają u mnie stypendium na uczelni. Jestem teraz w salonie TPSA ,o 15 pani powiedziala ze komputer przy ktorym siedze zabierają do naprawy ... co robic?

Gość bblanununini
taa i nie ma koleżanek, rodziny,nic? zostaje dworzec pkp poczekalnia, albo wróć do domu. dlaczego nie możesz spać u siebie w dpmu?

Gość o jap pertole
Do jakiej ty piwnicy chcesz iść? W pustostanie jakims? jak bezdomna ? puknij sie w łeb dziewczyno :D Idz na poczekalnie na dworzec PKS albo PKP...

Gość o jap pertole
HAHAHA dobre :D bilet dobowy i jazda :D od końcowego do koncowego :D zoaczysz jak szybko zleci :D

Gość bblanununini
o matko ty jesteś na uczelni- tzn dorosła? i masz taki problem? wez idz na strony z ogłoszeniami wyrwij mycie opkien albo coś zarób te kilka dych na hotel i nie zachowuj się jak dziecko albo miej twarz i wytłumacz rodzicom