Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie byłem z dziewczyną

Polecane posty

Jak w temacie- nigdy nie byłem z dziewczyną. Jestem w tych sprawach kompletnie zielony ( zero seksu, pocałunków nic). Nigdy nie spotykałem się z dziewczynami. Co do wieku to jak w nicku mam 26 lat, ale za miesiąc skończę 27, więc do młodzieży już raczej trudno mnie zaliczyć. Macie jakieś rady, jak zacząć spotykać się z dziewczynami? Wiem, że w moim wieku to już nie jest łatwe, ale może jednak da się coś zrobić...

Gość afasfdasfasfasffffffff
Stary idź na dziwki, może to Ci pomoże nie myśleć tak o tym jak już nie będziesz prawiczkiem i w tedy się jakoś ogarniesz i samo przyjdzie.

Gość sAGdd
to zależy czym to jest spowodowane że nigdy z nikim nie byłeś..czy np. nie czułeś takiej potrzeby?, czy nie chciałeś?, czy nie było z kim? Żeby móc Ci próbować doradzić musze mieć podstawowe informacje

myślisz, że tak powinienem zrobić? Parę osób mi to radziło, ale nie wiem, czy to dobre?

Gość sAGdd
to zależy czym to jest spowodowane że nigdy z nikim nie byłeś..czy np. nie czułeś takiej potrzeby?, czy nie chciałeś?, czy nie było z kim? Żeby móc Ci próbować doradzić musze mieć podstawowe informacje

Gość na pewno jesteś jebanym
psychopatą :o

sagd: przez długi czas może i nie czułem potrzeby, ale od paru lat już chyba chciałbym z kimś być, ale zupełnie nie wiem, jak się w tym odnaleźć.

Gość sAGdd
chcesz na gadu pogadać?

Gość a co to znaczy przedluzane
umow sie ze znajomymi , idz na dyskoteke lub impreze , moze poznasz jakas . Nawet jesli na poczatku nie bedzie motyli w brzuchu to sie z nia spotykaj , moze z czasem cos poczujesz , ona do ciebie i sie przespicie razem .Niby z dziwkami dobry pomysl , ale z drugie strony -dziwka to dziwka , nigdy nie wiesz kto byl przed toba , ilu ich bylo itp...to tak jakby sie przespac z tabunem chlopow .

Gość onnttt
sAGdd -mam podobny proble,podaj nr

ale jesli mialoby ci to pomoc ... Chociaz na poczatek moze postaraj sie kogos poznac .

nie wiem, dlaczego tyle osób radzi mi te dziwki, dla mnie to dość niezrozumiałe. Mi chodzi o normalną dziewczynę, a nie o dziwkę. Na dyskoteki to nie chodzę. Nie jestem imprezowym typem.

no , ale moze umow sie ze znajomymi i idz na ta dyskoteke . Moze tam tez bedzie dziewczyna , ktora ma podobna sytuacje do ciebie . W domu nikogo nie poznasz i nie spotkasz . Musisz wyjsc do ludzi , nawet jesli tego nie lubisz .

Gość może tata cię ruchał
w dzieciństwie i masz teraz uraz

Gość sAGdd
nie no jak nie masz gadu to jestes przegrany życiowo , zartuje ;p Na dziwki nie radzę sie wybrać bo to nie załatwi problemu, istniała by możliwość ze problem na chwile "ucichnie" ale w ogole do czego potrzebna jest pomoc dziwek? Bo zgubiłam wątek. Chyba w tym wszystkim chodziło o to że nie masz dziewczyny i chciałbyś miec..wiec dziwki są tu zbędne, no chyba ze z jedna z nich bedziesz chcial sie zwiazac..czego nie radze ;)

nie chodziłem ze znajomymi na dyskotekę, tylko bym się tam ośmieszył, bo nie umiem tańczyć.

ale tez nie ma jakiejs granicy ,ze do tego i tego wieku trzeba sie przespac z kims . A moze ty wlasnie poznasz kogos pozniej , moze jak bedziesz mial np 28 lat , kto to wie. Ale jak bedziesz siedzial w domu , to nie masz mozliwosci poznania kogos . Zostaje ci internet , zaloguj sie gdzies i na poczatek prowadzcie znajomosc korespondencyjna , mailowa..., a moze pozniej cos z tego wyniknie .

Gość onnttt
sAGdd-ja mam 25lat i dokladnie ten sam problem:O,moglabys pogadac na gg?

pewnie, że można czekać z tym i do 30. tylko po co marnować najlepsze lata swego życia na samotność?

Gość sAGdd
wiele dziewczyn(tych mądrych) ceni sobie to że ty jeszcze z nikim tego nie robiles i moze czekasz na kogos wartosciowego i godnego. Nie musisz sie spieszyc. To ze nie umiesz tanczyc to nic, polowa ludzi na parkiecie nie potrafi tanczyc wiec albo sa pijani albo maja to w d*pie co mysla inni. Nie wiem dlaczego ale mam wrazenie ze masz niska samoocene i przejmujesz sie tym co mysla/powiedza inni????

no to idz napic sie piwa . Poobserwujesz jak inni tancza , a jak jakas ci sie spodoba to popros do wolnego . Do wolnego nie trzeba umiec tanczyc , chodzisz z nogi na noge :-D

sagd: sorry, ale nie mam zwyczaju się upijać i raczej nie mam tendencji do tego, żeby się ośmieszać. Nie czekam na wartościową dziewczynę, bo czekać można całe życie.

Gość sAGdd
eeee.....ja nic nie mówiłam o tym ze masz sie upijać, chyba pomyliles osoby :|

Gość onnttt
sAGdd-a Ty ile masz lat?