Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie byłem z dziewczyną

Polecane posty

Gość monifratr brustm
mam 26 lat wrażenie może robić dobre może być i miła i fajna ale to tylko telewizja i tam z reguły, szczególnie w takich programach podają jakiś wykreowany świat to nie jest wiarygodny przykład

Gość monifratr brustm
bierz przykład z siostry ;) zatem siostra "wyszła" rodzicom taka a ty trochę inny bywa tak dość często nie lubisz imprez bierz się za net załóż konto daj przyzwoite zdjęcie nie pozuj na kogoś kim nie jesteś (ale ty pewnie nie jesteś takim typem człowieka, który udawałby kogoś innego) bądź sobą i nie zrażaj się ktoś do ciebie napisze, ty do kogoś spotkacie się nawet jeśli minie rok i nie znajdziesz nikogo dla siebie to spotykając się nauczysz się, oswoisz z kobietami, trochę przełamiesz lęki i gdy spotkasz dziewczynę, która ciebie poruszy, łatwiej będzie ci wystartować nigdy nie spotkałeś takiej, której zapragnąłeś, choćby ot tak bo ładna, bo pięknie się uśmiecha, bo sympatyczna, bo seksy ;) ?

monifratr: dzięki za Twoje rady, bardzo mi pomogły. Postaram się je przemyśleć i może wykorzystać.

Gość ona jest brunetka ?
monifratr brustrm ma racje ! Bardzo dobre rady .

Gość też mi coś
Zacznij sie martwić jak w takim stanie będziesz miał 36 lat.

jakbym był w takim stanie w wieku 36 lat to pewnie byłoby mi już wszystko jedno i nie szukałbym nikogo.

Gość knajpa z dyskoteką
nie, nie, im będzie starszy tym trudniej będzie mu się przełamać

Gość monifratr brustm
też mi coś gdy będzie miał 36 lat będzie mu trudniej dobrze, że myśli teraz i dobrze to o nim świadczy, że dostrzega swój problem i nie próbuje zwalać winy na innych mam 26 lat