Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie byłem z dziewczyną

Polecane posty

Gość a co to znaczy przedluzane
ja mowilam zebys poszedl napic sie piwa , ale zebys poszedl sie upic .Od jednego piwa chyba sie nie upijesz A jak spedzasz dni , wieczory, weekendy ?

Gość a co to znaczy przedluzane
*a nie zebys poszedl sie upic

sagd: napisałaś, że połowa osób na parkiecie nie umie tańczyć i albo jest pijana albo nie przejmuje się opiniami innych o swoich umiejętnościach tanecznych. Ja do takich osób nie należę. Zresztą jest pewnie więcej możliwości poznania kogoś, niż na dyskotece.

Gość sAGdd
w mojej wypowiedzi chodziło o twoje umiejetnosci taneczne, nie mowie ze masz isc na dyskoteke. Idz do biblioteki tam moze kogos poznasz. Czepiasz sie moich wypowiedzi to ja juz moze przestane sie wypowiadac.

Gość jesteś nudnym dziwadłem
i zawsze będziesz sam

Gość onnttt
sAGdd-to podasz to gg?

Gość sAGdd
7072070

Gość ona jest brunetka ?
ale jak nie wyjdziesz gdzies to jej nie poznasz , no bo jak ? Musisz gdzies wyjsc , czy na dyskoteke, czy do biblioteki , czy wyjazd na wakacje , czy poznac przez kogos no siostra kolegi czy kolezanka kuzynki , a moze jakas ze szkoly np na nk czy fb ( jesli masz , bo ja np nie korzystam z takich portali ) A czy ktos kiedykolwiek ci sie podobal ? Byles zakochany np platonicznie w jakiejs dziewczynie lub jakas ci sie bardzo podobala?

Gość na przestrzeni jakich lat
życia byłeś gwałcony przez ojca?

Gość mam 26 lat i nie mogłem się
zalogować tak mniej więcej od 11 roku życia aż do tej chwili i nie nazwałbym tego gwałtem :)

Gość malaaa mi
Sorry, ale coś tu mi nie pasuje. Prze tyle lat nie poznałeś jakieś kobitki przy której by Ci "stawał" ?

Gość knajpa z dyskoteką
to dobre miejsce na poznanie dziewczyny, wszystkich swoich facetów poznawałam na disco, ale musisz być pogodny i otwarty, na kolegów, na piwo, na zarwane noce i szlajanie się od knajpy do knajpy, na nowe znajomości, na nieudolne tańce a nawet popieranie ściany, nie rób z siebie ofiary, musisz być pewny siebie i brać życie garściami, wtedy wszystko samo przychodzi, dziewczyny, praca, pieniądze...

knajpa: no widzisz, ja akurat taki nie jestem i raczej już nie będę. Nie wszyscy tacy są i nie wszystkie dziewczyny.

Gość Yx-
Imho porada, żeby iść na dziwki jest dobra.

Gość Yx-
to, ze nie bedziesz prawiczkiem, bedziesz wiedzial, jak sie zabrac za kobiete.

Gość ona jest brunetka ?
jesli ci sie jakas podoba to po prostu zagadaj do niej np na nk , moze jest wolan . nie wstydz sie zgadaj , umow sie do kina ... Pisales ,ze jakies ci sie podobaly , zorientuj sie czy sa same i po prostu zagadaj ...

Gość monifratr brustm
nie wszyscy lubią knajpy, dyskoteki ja chodziłem ale nie lubiłem i nie lubię nadal internet jest dobrą metodą do poznawania ludzi dla osób z zahamowaniami ale żeby to miało sens w końcu trzeba się umówić a nie pisać bez końca możliwe, że twoje problemy z kobietami są jedynie przejawem głębszych problemów emocjonalnych na przykład: niska samoocena automatycznie skutkuje brakiem pewności siebie, niewiarą we własną atrakcyjność, wartość

tylko że ja na takim spotkaniu nawet nie wiedziałbym jak się zachować. Tylko bym się ośmieszył. Niestety, jak się czegoś tyle lat nie robiło, to potem trudno jest zacząć.

Gość knajpa z dyskoteką
to ułatwia życie i daje radość i satysfakcję ale pogodnego usposobienia się nie nauczysz to może rozejrzyj się po sąsiadach i okolicy, może tam są jakieś wolne dziewczyny ale musisz się wykazać inicjatywą i wszystkie swoje lęki i obawy schować głęboko do kieszeni, wyjdziesz na nieudacznika jeśli je ujawnisz, jak się znajdzie która ładniejsza to się bierz do roboty spontanicznie intuicyjnie, bo ci ją ktoś poderwie, może w pracy ? może zacznij chodzić z psem na spacery i poznasz jakąś miłą "psiarkę" no nie wiem co doradzić, musisz bywać w wielu miejscach gdzie jest dużo osób, wtedy masz większe szanse kogoś poznać i musisz się wykazać inicjatywą ja nigdy nie ganiałam za żadnym facetem, jak się któryś spóźnił z tel. umawiałam się z innym, miałam dobrą zabawę i miłe towarzystwo, niekoniecznie oznaczało to od razu wielki związek ale przynajmniej się nie nudziłam, w końcu spotkałam takiego co mi bardziej podpasował i teraz jesteśmy razem ale jestem z dużego miasta, na imprezach bywałam 2-3 w tygodniu (potem praca w biurze) mam znajomych z którymi mogę się względnie bezpiecznie szlajać po knajpach urody jestem przeciętnej ale nie robię z siebie ofiary z tego powodu

Gość mrufkaa
nie napisałeś nic o sobie , czym się zajmujesz jakiś ogólny opis wyglądu ...

mrufka: teraz szukam pracy, bo do tej pory nie miałem szczególnego szczęścia w tej dziedzinie. Chciałbym wreszcie znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Wzrost średni, szczupła budowa ciała.

Gość ja pier...co za tłumok
tyle rad, knajpa , dyskoteka, wakacje, jakieś portale itd, itd, a ten tylko nie i nie, nie nadaję się, to w końcu do czego się nadajesz i jakiej rady oczekujesz???

Gość knajpa z dyskoteką
średni to znaczy ile ?