Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony jak cholera

kochanka mnie wkurza

Polecane posty

Gość zolza aga
faceci lubia miec kobiety na wylacznosc, mimo ze niby rozumieja w co sie pakuja,( ze kobieta jest mezatka), ale z czasem gdy wiez emocjonalna sie zaciesnia, pojawia sie zazdrosc, o meza, innych, czas wolny itp wiec moze to go bolalo i wolal sie nie meczyc.

Gość zolza aga
moze bledem bylo tez mowienie mu ile razy z mezem..moze on wolaql slyszec slodkie klamstwa ze jest jedyny a maz to tylko na papierze.

Gość żadna_wiedza
to się nazywa kochanek wielofunkcyjny :) Ale wkurzonemu gula z zazdrości skoczy jak się dowie, że tak często seks z kochankiem uprawiasz he he Wercyngetoryks Nie wiem jak powinien zapunktować. Nie powinien wkurzać. Musiałabym się głębiej zastanowić. Jak coś przyjdzie mi do głowy, to będę informować na bieżąco ;)

Gość kochanica82
ej no jaka zazdrość w takich relacjach! ja o niego zazdrosna nie byłam

Gość zolza aga
ty moz nie, ale on chyba jednak byl, bo skad pytanie ile razy z mezem?? lub jakies aluzje do flirtowania z innymi, jakby zazdrosny nie byl to by go nie interesowalo raczej!

Gość kochanica82
może byłam rzeczywiście zbyt chłodna... czasem nawet padło z moich ust, że jest mi obojętny...

Gość kochanica82
ale ja myślała, że oni tego właśnie chcą, tylko seks, bez zaangażowania emocjonalnego

Gość Wercyngetoryks
żadna_wiedza -Ale wkurzonemu gula z zazdrości skoczy jak się dowie, że tak często seks z kochankiem uprawiasz Pewno tylko jemu ;) 3 razy w tygodniu? Phi... ;P -Nie wiem jak powinien zapunktować. Nie powinien wkurzać. Musiałabym się głębiej zastanowić. Jak coś przyjdzie mi do głowy, to będę informować na bieżąco Wiem, powinien zadawać pytania bez znaków zapytania. Albo w ogóle nie pytać ;) Więcej róż ....?

Gość kochanica82
i kurcze, smutno mi, że go nie ma... słodki był jednak:(

Gość Wercyngetoryks
kochanica82 -ale ja myślała, że oni tego właśnie chcą, tylko seks, bez zaangażowania emocjonalnego Sądzę, że seks bez zaangażowania nie smakuje tak jak z zaangażowaniem. Owszem ... to dość komplikuje życie, dlatego chyba nikt nie planuje się zakochać. To samo przychodzi, ale to czuć, że idzie, można zawczasu uciec, włączyć komórkę, zapomnieć hasło do maila ... ale człowiek nie chce rezygnować. Jeszcze nie teraz... A potem budzi się i myśli, kurcze ja kocham z nią rozmawiać ;) Czy ktoś chce przedyskutować, zaangażowanie emocjonalne bez sexu ...? To jest możliwe i to działa?

Gość zolza aga
kochanica82 teoretycznie tego chca i jesli on by sie nie zaangazowal bylabys idealem, dla mnie sygnalem bylyby te pytania o innych facetow z mezem na czele, ty pewno go o nic takiego nie pytalas..

Gość kochanica82
zdaję sobie sprawę z tego, że seks bez uczucia jest troszkę ubogi, ale chciałam, żeby wiedział, że nigdy nie narobię mu problemów, nie będę marudziła, żeby żonę zostawił, żeby dzwonił na ur, in, święta, nawet do siebie nie dzwoniliśmy bez potrzeby, bo wg mnie, nie mieliśmy o czym rozmawiać. On jest artystą a ja twardą kobietą.

Gość kochanica82
Pytałam czasem o inne kobiety, ale tylko dlatego, że takie historie mnie kręcą.

Gość zolza aga
dlaczego powiedzialas mu ze jest ci obojetny? chyba to nie do konca prawda

Gość kochanica82
nie, to nie była prawda. Zależało mi i chyba wmawiałam to sobie, tyle, że głośno

Gość zolza aga
wiec uznal ze jest ci obojetny, nie okazujesz mu uczuc, chocby przywiazania, kochasz sie z mezem, podobasz sie innym, a on moze sie zauroczyl wiec czul sie troche odrzucony, zazdrosny i byc moze stad ta decyzja, bo po prostu zaczol sie meczyc, jesli mozesz to pogadaj i wyjasnij moze da sie odkrecic

Gość kochanica82
jest bardzo zamknięty w sobie, tym samym wrażliwy... nie da się już tego odkręcić a i ja nie będę się poniżać i prosić go o spotkanie, boję się, że odmówi.

Gość żadna_wiedza
Wercyngetoryks ty mi nie wyglądasz na kochanka wielofunkcyjnego. Ty jesteś typem kochanka romantyka. Albo wcale nie znasz się na rzeczy. Więcej róż? No gdzie więcej róż! Tak teoretycznie gdyby to miało zadziałać, to co ona miałaby z nimi zrobić? Wzbudzic zazdrość męża? Chyba, że zna się na origami i potrafi nie kalecząc się zgrabnie ukryć je w torebce :D Ty serca nie masz! Jak ma potem klucze wyciągnąć? Pudło!

Gość zolza aga
skoro jest zamkniety w sobie to pewno nie pow wprost ze cos wiecej czuje do ciebie, stad twoje przekonanie ze tu tytlko chodzi o sex w czystej postaci, ale wysyla sprzecznel sygnaly

Gość emilianna
KOCHANICA jakbym o sobie czytala wypisz wymaluj!!!! u nas taki uklad trwal jakos dwa lata i nie bylo mowy o smsach uczuciach moj kochanek niby nieuczuciowy figo fago zrobil sie zazdrosny o mojego meza zaczal przebakiwac o uczuciach o tym ze teskni wtf??? i nagle mowi ,ze kocha:o bylam w szoku ,kazalam sie opamietac zabronilam dzwonic pisac ....obiecal ,ze skonczy z tym zebym tylko nie konczyla tego ale ciezko to widze ... nagle po seksie chce sie przytulac calowac przeciaga pozegnanie masakra jakas

Gość emilianna
tyle ,ze ja z moim zawsze mam o czym gadac :O zawsze podkreslal ,ze prywatnie nie lubi takich kobiet jak ja ,jego zona jest ladna,ale nie maja o czym gadac bo jest nudna(znam ja) i wydawalo mi sie ,ze to mu odpowiada a tu nagle takie cos...

Gość kochanica82
emilianna: Ty to już masz przerąbane:) ale powiedz, miło Ci się zrobiło jak to usłyszałaś? tylko szczerze:)

Gość kochanica82
ale w łóżku to ja bardzo czuła dla niego byłam, cały czas się przytulaliśmy, dotykaliśmy, nie tak od tyłu bez całowania:) czasem nawet mi się wymsknęło, że tęsknię, ale nie w oczy...

Gość emilianna
nigdy nic od niego nie chcialam wrecz zakazywalam romantyzmu ..kwiatow prezentow ,w tym roku kupil mi perfumy na urodziny ,przyjelam bo zrobilo mi sie glupio,strasznie wczesniej naskoczylam na niego ... on ma kupe kasy i byly momenty,ze chcial mi cos kupic ale nie chcialam ....po pierwsze zeby nie myslal,ze ma zobowiazania ogolnie nie i tyle a wczoraj powiedzial,ze odejdzie od z..i wybuduje dla nas dom ,zrobi co zechce tylko mam odejsc od m i byc z nim wyjedziemy obojetnie co ale on zyc beze mnie nie moze:O nie spodziewalabym sie bo znam go jakies 15 lat i to typ nie zakochujacy sie

Gość zolza aga
zadna wiedza ma racje kochanek z Wercyngorysta marny, roze dla zony a dla meza ... nowy komplet kluczy do auta..

Gość emilianna
nie to nie tak ,ze w seksie nie bylo czulosci owszem czasem na szybciora czasem kiedy czasu wiecej bylo to przytulalismy sie calowalismy jak szaleni o tesknocie czasem tez bylo ale kiedy dlugo sie nie widzielismy... bardziej chodzi mi o taka czulosc typu gladzenie w miejscu pub;icznym trzymanie za reke glaskanie takie gesty swiadczace o uczuciach glebszych:P nie zrobilo mi sie milo ..bo to zepsuje nasze relacje a seks jest rewelacyjny:(

Gość zolza aga
*Wercyngetoryksa , sorry za pomylke w nicku

Gość kochanica82
a Ty czego chcesz? Ja w prawdzie męża kocham i nie odejdę od niego nigdy, ale tak mi smutno bez niego, te spotkania były mi potrzebne do odreagowania codzienności:( a może to moja kobieca duma? nikt mnie jeszcze nie porzucił? Jeśli Ty go kochasz, to walcz o swoje szczęście a jeśli nie, to musisz sprawę bardzo delikatnie załatwić bo nigdy nie wiadomo co to takiemu, zakochanemu do głowy strzeli...

Gość emilianna
lubie go pociaga mnie jest strasznie atrakcyjny ... ale kocham meza z nim byla odskocznia ,jest przeciwienstwem meza uzupelnieniem tego czego w malzenstwie brakowalo ale zycie nie ma szans

Gość żadna_wiedza
Jeden i drugi nie nadaje się na kochanka, tylko na męża. Trzeba ich podszkolić. ;) Wkurzony żąda wyznania miłosnego inaczej nie pójdzie z kobietą do łóżka. Patrz str 1 Co za czasy... Chłopaki do kochanek z różami i z sercem a one im w pysk! ;)