Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błednaokoło

Córka 1,5 roku i 8,5 kg!!!!! leczenie sterydami???

Polecane posty

Gość błednaokoło
asiamt ale związana napewno z tymi choróbskami i lekami na szczescie (odpukać) od lipca ani arzu nie był chora i jej brat też nie, ostatnio mieli angine wiec 4 miesiace spokoju,powinna przybierac chyba.

Gość dddddddd
nigdy wlasnie bylam u lekarza po leczeniu w dziecinstwie sterydami mam super rozwaloną skórę czyli trądzik prawie 20 lat plus rozpiperdzielony przewod pokarmowy chcesz na przyszlosc zafundowac dziecku takie atrakcje co to za konował?

Gość kochana ale
74cm dziecko 1,5 roczne???????????????????????? poszukaj dobrego lekarza!!

Gość kochana ale
a co Twoja coreczka autorko je? pije mleko/ co jest jej glownym posilkiem? moj bardzo malo przybieral na wadze, mial problemy z brzuszkiem i anemie- wyladowałam z nim w szpitalu okazalo sie ze ma alergie na białko mleka - po roku! a kolki mial nieziemskie ale lekarka kazała podawac esputicin i w kolko gadala ze przejda ze wyrośńie :-( w szpitalu zapisali mu Nutramigen i po anemi ani śladu, zaczął ładnie przybierac na wadze a i wzdecia brzucha sie skonczyly!

Gość ,,,
niedobór wagi i wzrostu mogą być objawem celiakii, z tego co piszesz brała dużo antybiotyków, co uszkadza śluzówkę jelit. Mam córkę z nietolerancją pokarmową (gluten, laktoza, cukier) więc radzę zrobić badania w tym kierunku