Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOO26

Żadna kobieta nie zwraca na mnie uwagi , czy jestem aż tak brzydki ?

Polecane posty

Gość OOO26

Wychodze do ludzi ,ciagle jestem wsrod ludzi. Kobiety nie zwracają na mnie uwagi. Nikt nie zwraca na mnie uwagi, moze z wyjątkiem staruszków ktorzy potrzebują kogos do rozmowy na przystanku czy w kolejce. Nie jestem szpetny,ale za innymi widze sie oglądają ,za mną niestety nikt

Gość pewnie jesteś prawiczkiem
niskim brzydkim głupim z kafeterii ubranym jak smiec śmierdzisz nudzisz 🖐️

a na czym miałoby polegać to zwracanie uwagi? po prostu sobie idziesz i chcesz żeby leciały za Tobą czy jak?

Gość OOO26
Tak ,bo widze ze na niektorych patrzą ,odwracaja glowe, patrza w oczy, przyglądaja im sie . A ja jestem niewidoczny ,jakby mnie nie było :O

Gość OOO26
czulbym sie przystojny i mialbym wiekszą pewnosc siebie

Dziewczyny z ulicy spoglądają im w oczy i zatrzymują się? Może to coś z nimi jest nie tak :D A tak serio to nie licz na to, że jakaś Cię zaczepi raczej sam to zrób i wtedy będziesz wiedział co i jak.

Jak Ty sobie idziesz czy gdzieś tam siedzisz z nosem na kwintę, że na Twoich kolegów patrzą a na Ciebie nie to tym więcej się nakręcasz.

Gość gość
Być przystojnym to jedno, ale trzeba jeszcze trafiać w gusta. Nie raz juz zostałem olany przez łaskę która sama biegała za facetem obiektywnie mniej atrakcyjnym ode mnie

Gość gość
Kiedy DEBILE pojmą, że nie sam wygląd przyciąga kobiety :P ?

Gość gość
01:17 Jak to wygląd nie przyciąga? To czemu akurat właśnie co przystojniejsi mają dziewczyny? Za każdym razem jak widzę młodą pare to facet jest albo wysoki, albo brunet, albo z bujną brodą, albo twarzą czy sylwetką modela. Często kilka rzeczy na raz. Spotkać kogoś kto niema choćby jednej z tych cech u boku dziewczyny to jak zobaczyć jednorożca. A jeśli juz to dziewczyna jest zawsze mega brzydka.

Gość gość
Bidoku, ty byś pewnie chciał mega piękna co? Haha chyba jeden i ten sam głąb zakłada te bóldupne tematy.

Gość oddajmojenerki
Czymś trzeba przyciągać no sory. Wielu facetow ma większość z rzeczy które podałeś wiec poprostu jesteś totalnym samcem omega jeśli nie masz żadnej z nich. Tacy przeważnie nie maja dziewczyn albo równie nijakie co nie powinno dziwić

Gość gość
Można spełniać i wszystkie warunki a być totalnym tępakiem lub aspołecznym dziwadłem który odpycha zachowaniem i tez sie nie będzie chodzić z samemu po ulicy.

Gość gość
Będzie sie chodzić samemu po ulicy*

Gość gość
Ja jestem całkiem przystojny, może nie ciacho ale 7-8/10 bym sobie dal i jakoś nie zauważyłem by wszystkie wlepiały we mnie swój wzrok. Czasem ale tylko wtedy gdy mam nietypowa fryzuje czy coś jaskrawego na obie. Mam niespecjalnie przystojnego kumpla i też na niego któraś czasem zerknie. Wg mnie z tym zerkaniem na przystojnych to zwykły mit. Przecież zanim na niego zerknie nie jest w stanie kątem oka stwierdzić czy jest przystojny. Co najwyżej ze jest wysoki.

Gość gość
Kobiety lecą na osobowość a ty jesteś nudny i to od razu widać

Gość gość
Kobietom podoba się to, że mężczyzna ma jakieś zainteresowania, pasje, jest o czym z nim porozmawiać. Nie musi być piękny ale musi być zadbany, tj. powinien mieć zadbane dłonie, być zawsze czysty i pachnący. Zapach jest bardzo ważny bo nawet jeśli mężczyzna nie jest wysokim przystojnym brunetem a pachnie atrakcyjnie (mieszanina zapachu ciała i wody toaletowej) to kobieta zwróci na niego uwagę. Nie znaczy to oczywiście, że będzie w niego wzrok wlepiać ale rozmowy czy kawy nie odmówi. Ważne jest to, że zapach dla jednej będzie pociągający, dla drugiej przeciwnie. Ja np. zakochałam się w mężczyźnie absolutnie nie przystojnym ale... ma piękne dłonie, pachnie tak, że aż mi się kolana uginają a do tego ma głos taki, że jak mówi czy śpiewa (pięknie, jest muzykiem) to aż mam motyle w brzuchu. Na ulicy kobiety od niego wzrok raczej odwracają... A Ty chyba bardzo młody jesteś... wszystko przed Tobą :)

Gość gość
Dokładnie. Spoglądanie to bzdura. Na mnie tez od czasu jakas spojrzy a przystojny nie jestem bo skąd niby ma to wiedzieć. Tez jak kazdy facet też czasem spojrzę na jakąś dziewczynę na ulicy. Czasem okazuje sie ładna, czasem brzydka.

Gość gość
Kobiety lecą na wygląd nie na osobowość

Gość gość
Nie słuchajcie tych głupot, że kobiety leca na osobowośc prawda jest taka, że kobiety lecą tylko na wygląd.

Gość gość
23:49 Kobiety lecą również na osobowość. Niby jakim cudem ci wszyscy szpetni, zniszczeni narkotykami rockmani zdobywali tysiące fanek które obracali w hotelach podczas swoich wyjazdów? Poprostu trzeba trzeba miec w sobie jakąś iskrę, emanować pewnością siebie asertywnością, klasą. Robi się to przez zachowanie i odpowiedni ubiór. Ja od kiedy przestałem się ubierać jak dzieciak a zacząłem nosić rurki, płaszcze i kurtki skórzane, przestałem strzyc na krótko, i przyjąłem pewną siebie postawę od razu zacząłem zwracać uwagę kobiet.

"Nie słuchajcie tych głupot, że kobiety lecą na osobowość prawda jest taka, że kobiety lecą tylko na wygląd. " Chyba tylko Twoje byłe ;) Nie oceniaj wszystkich kobiet na przykładzie swoich doświadczeń życiowych .

Gość gość
Skąd pomysł ze jesteś brzydki? Można być nawet względnie przystojnym i tak nie wzbudzać zbytniego zainteresowania. Kobiety sa dziś wyjątkowo wybredne. Nawet ostatni paszczur nie uśmiechnie sie do faceta poniżej 8/10

Gość Gość520
Co jest ze mna nie tak ze jesli nawiaze kontakt z dziewczyna przez internet i prowadzac nawet inteligentna rozmowe o zainteresowaniach i rozwoju zawsze okazuja sie brzydkie? Na jakim portalu tez tylko takie sa chetne do rozmowy albo maja dzieci. Nie jestem glupi mam iq okolo 140 a mimo to zadne nie zainteresuja sie mna? Pisze to anonimowo i nie interesuje mnie czy ktos wierzy w ten iloraz inteligencji.

Gość gość
Cóż, ja akurat jestem przystojny. Kwadratowa szczena, prawie 190 , umięśniona szczupla sylwetka i co ? Nawet jedna nie spojrzy. Z tym spoglądaniem to mit. Jeśli facet twierdzi że czuje na sobie wzrok kobiet to poprostu kłamie albo sie mu się wydaje. Tak jak kiedyś mi. Wystarczyło że jakas laska odwróciła w moja stronę głowę i juz do niej pobijałem po czym dostawałem zazwyczaj kosza.

Gość gość
Kobiety czasem sie przypadkiem spojzą ale atrakcyjność nie ma tu nic do rzeczy. Na mojego kumpla tez czasem spojzą , a przystojny nie jest.