Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOO26

Żadna kobieta nie zwraca na mnie uwagi , czy jestem aż tak brzydki ?

Polecane posty

Gość jacekplacek

Ja jestem obiektywnie brzydki a czesto słyszę je przystojniak ze mnie. Też czasem jakaś się spojrzy. Serio, to nie ma nic do rzeczy. Poprostu pewnie nie zauważasz ze na cb zwracają uwagę.

Gość placekjacek

brzydki = przystojny dla innych kobiet

Gość adada

Ja tam do brzydkich nie należę a tez żadna nie zwraca na mnie uwagi. Kobiety zwracają uwagę tylko na najprzystojniejszych.

Gość Monika

To nie chodzi o wyglad.

Wypisujecie tu tych aktorow,ktory ladny bo wysoki,bo niski....

...a nie pomysleliscie,ze oni sie podobaja,bo maja charyzme?

Facet moze byc brzydki jak najbardziej. Nie moze byc tchorzem ani chamem.

Gość Pablo

Wielu facetów narzeka tu na to, że są wiecznie samotni oraz na to, że kobiety nie zwracają na nich uwagi. Trudno mi pojąć fakt, że są faceci, którzy nigdy nie trzymali kobiety nawet za rękę ani z nią nie tańczyli. Mnie na szczęście nie spotkał taki los. Wręcz przeciwnie. Mam 50 lat. Nie jestem już tym szczupłym chłopakiem z czasów młodości. Włosów też mi sporo ubyło. Mam żonę i dorosłe dzieci. Zastanawia mnie to, że co pewien czas nadal spotykam kobiety, które ze mną flirtują, a nawet mnie podrywają. Nie rozumiem tego. Przecież nie jestem już przystojny. Nie jestem też jakimś super oratorem czy super tancerzem. Jestem przeciętnym facetem. W ciągu ostatnich 15 lat spotkałem 4 takie kobiety. Wszystkie młodsze ode mnie. Dwie mężatki, wdowę i rozwódkę. Jedna z mężatek jest młodsza ode mnie o 15 lat. Z każdą z nich mogłem mieć romans. Każda z nich jest świetną kobietą. Z każdą z nich z wyjątkiem tej najmłodszej / za młoda dla mnie/chciałbym i mógłbym być w związku gdybym był wolny- od żadnej z nich nie dostałbym kosza.

Piszę o tym gdyż uważam, że los nie jest sprawiedliwy gdyż w kwestiach spraw damsko męskich jednych całkowicie omija, a innym sypie jak z rękawa. Jeden facet szuka kobiety całe życie i nic. Inny spotyka przychylne mu kobiety nawet wtedy gdy tego już nie potrzebuje. 

Gość dedereporter

Czemu od razu brzydki? Może jesteś calkiem przystojny ale musisz wiedzieć że laski i tak spoglądają tylko na 20% najprzystojniejszych chłopaków. Przecietniaki musza podbijać w ciemno, a brzydale szykować sb sznur.