Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kupiłam sobie

Polecane posty

Gość Dorotka jest najładiejsza :)
Tak masz racje zazdrościmy Ci wszyscy wszystkiego a najbardziej Twojego luksusu, ach och 😭 szkoda pisania Najprościej nie odpisywać , wtedy bedzie pisała sama do siebie ZAMYKAM TEMAT LUKSUSU

dziewczynko gdybyś chociaż umiała na niego zarobić moglabys sie chwalić (inaczej niż dawaniem dupy:D bo za dupe to dość mała wartość... nawet dla galerianki:classic_cool:)

Gość ertzlkj
JENA spadaj kurna wklejasz strony internetowe jak debilka czlowiek z pieniedzmi idzie do markowej drogeri na zakupy a nie pierdoli sie internetem boszszsz co za sierota z ciebie

Gość Czego ta dziewka nie wymyśli..
Cóż jeden jest kimś, a drugi potrafi zakupy zrobić. Fascynujące..

jennifer8787*** no WŁĄSNIE DLA WAS BŁYSZCZYK ZA 150ZŁ TO LUKSUS bo inaczej byście to olali ale nas nie rusza ile on kosztowal..tylko tym ze sie glupio chwalisz... to samo by bylo jakbys kupila cos za 5zl i sie chwalila.... przynajmniej z mojej strony

glupia jestes jak but, naprawde oni na ciebie naskakuja w tym ja, za to debilne zakompleksione zdanie w Twoim poscie cytuje : "a chwalę się tylko dlatego ,żeby powk... te zakompleksione kafeterianki ,które na każdym kroku mni wyzywają ,bo nie mogą przeżyć ,że mam dużo many many" :D teraz widac kto jest zakompleksiony

jennifer8787*** - chleb też czasem potrafisz kupić? Bo jeszcze nie ma chyba o tym topiku? A może jakiś taki inszy? :D Gdybym kupowała chleb, to z pewnością założyłabym topik na ten temat. Ale nie robię zakupów spożywczych, więc nie bardzo mogę się tym chwalić.

Gość olitości 9090909
Czego ta dziewczyna nie wymyśli.... Dobre dobre :-D

nie prawda żona ich własnie rusza wartość czegoś to proste i logiczne jakbym się chwaliła moim 48mieszkaniem to by napisali że slums ,ale jak chate buduję to i tak napisza że brzydka nora,że nie moja itp ..odrazu widac jak to na was działa jak płachta na byka

Gość olitości 9090909
Jenifer jest adminem bo każdy zły temat o niej jest błyskawicznie kasowany :)

zono swojego meza, uwiez mi ze tym laskom z Twojej stopki duuuzo do jenny brakuje :D zreszta przekonasz sie sama ;)

Gość zyczliwa sasiadka
13:23 [zgłoś do usunięcia] sąsiadka jenifer!!!!!!!!!!!!!! hahahaha. Jenny ale dajesz po jajach.Czemu stoich na tle samochodu Adriana???? Przewieśniara jesteś .Adran kazal Ci pokasowac te foty!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może jeszcze pokażesz rejestracje auta mojego brata!!!!!!!!!!!!!!!!!. Poj**ana zazdrosna suko!!!!!!!!!!!! Ostatnio widziałam jak nie zgasilaś kompa ,że siedzisz na tym portalu. Zaglądam tu i co widze!!!!!!! nie no nie wierze . Ty masz cos faktycznie z głową. ja nie wiem ,czemu ta dziewucha nieudolnie prubuje wam pokazać to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!. To moja sąsiadka. Mieszka z matką i bratem-który jest kolega mojego brata Adriana. Ona sama wychowują małą-puścila się kiedys na dyskotece i do dziś nie wie jak się nazywa ojciec dziecka. I sama ja wychowuje.Tzn jej rodzicwe ja wychowują bo ona tylko wysiaduje na necie albo się szlaja z koleżankami.I wcale do zamożnych nie nalezy.Zwykła przeciętna rodzina.Ale

Gość olitości 9090909
więc jednak pracujesz a jak wiadomo wypłaty duzej z tego nie ma :)

lady love to prawda ,że rude to fałszywe:P:) swoją drogą tylko slepy nie zauważy ,że mi nie dogryzujecie na każdym topiku ale z czego z zazdrości? i co ja mam sobie mysleć kurcze czy ja mam tak na prawdę zajebiste życie skoro wszyscy na kafe mnie bluzgają za to?P najwidoczniej

jennifer8787*** nie prawda żona ich własnie rusza wartość czegoś to proste i logiczne jakbym się chwaliła moim 48mieszkaniem to by napisali że slums ,ale jak chate buduję to i tak napisza że brzydka nora,że nie moja itp ..odrazu widac jak to na was działa jak płachta na byka to po chuj sie chwalisz i zalezy ci na kafe ?? co ?

Gość zyczliwa sasiadka
13:26 [zgłoś do usunięcia] sąsiadka jenifer!!!!!!!!!!!!!! zaczekaj jak adrian ci da w ten głupi pysk za to ,że wklejasz foty z jego autem. To po pierwsze .A po drógie to ,że nasi bracia sie koleguja nie oznacza ,że Adrian bedzie chcial kiedy kolwiek z Toba być.On może nie takie mieć .I do tego ,jesz cze laska z bonusem. On by wolal sobie zrobić własne dziecko niz wychowywać bękarta ktory nawet nie wie kto jest jej ojcem!!!!!!!!!!!! Zaczekaj jak wpadne do Ciebie

Gość olitości 9090909
Jeny Ty lepiej swojego męza pilnuj bo teraz pewnie dyma jakąs panicę hahahhaahah

gdybys nie pisala pierdol za przeproszeniem to nikt by na ciebie nie najezdzal a juz napewno nie w takiej ilosci, ale Ty na kazdym kroku musisz podkreslac ze jestes bogaczka wez zajmnij sie lepiej mieszkaniem, naucz sie w koncu gotowac i sprzatac.. nie ladnie tak wykorzystywac swoich rodzicow czy tesciow zaloze sie ze to juz sa starsi ludzie, powinnas sama zajac sie domem

Lady Love zono swojego meza, uwiez mi ze tym laskom z Twojej stopki duuuzo do jenny brakuje zreszta przekonasz sie sama OJ naprawde nie duzo im brakuje... i odbijam Ci piłeczke... tez sie kiedys przekonasz :)

Jenni czemu z gory zakladasz ze kazdy ci zazdrosci skoro sama twierdzisz ze blyszczyk za 150zl to zaden szal? Z tego co widze to jednak wg Ciebie jest, bo jakos nie chwalisz sie ze kupilas dzisiaj pieczywo w piekarni na sniadanie czy domestosa - a to przeciez tez nic nadzywczajnego. Nigdy sie nie wypowiadalam w Twoich tematach, nigdy Ciebie nie wyzwalam przeciez bo nic do Ciebie nie mam generalnie, nawet sie nie znamy wiec nie mam zamiaru sie blaznic oceniajac Cie poprzez dopisane epitety na podstawie Twoich wypowiedzi. Zastanawia mnie tylko czemu na sile chcesz ludziom udowodnic ze cos masz, albo sie w ogole wdajesz w tak denne dyskusje, co rusz zapewniasz obcych sobie ludzi (a przeciez nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie) o swojej majetnosci, zaradnosci zyciowej bla bla bla. Nawet jeden topik na ktorym sie spotkalysmy w ktorym zapewnialas ze Twoj samochod jest naj naj bo mercedesow czy bmw jest pelno dookola - pomijajac fakt, ze Twoj model to klasa srednia, czyli nizsza niz Mercedes E czy S Klasse albo BMW 5 czy 7 - zapewnialas wrecz na sile o jego zayebistosci i wyzszosci. Wydaje mi sie, ze ktos kto jest szcesliwy, spelniony i serio nie robi sobie nic na powaznie z tego forum nie zachowywalby sie w taki sposob. Niech ludzie mysla ze jestem biedaczka, ze nie mam nic, mi tez pisali ze za granica to tylko na garach mozna albo na szmacie robic i nie udowadniam nic nikomu na sile. Niech ludzie gadaja bo tylko tyle im zostalo.

sami zakładacie o mnie topiki potem próbujecie mnie wrobić ,ze to niby ja o sobie zakładam ,wyzywacie od patoloigii i różnych to jest na poziomie?przepraszam bardzo dla mnie to bagno i metr mułu... którym jesteście.Zazdrościcie mi kasy i to jest pewne na 100000%;) bo jakby was to nie ruszało to byście nic nie pisali.Tyle w tym temacie

Ja tam żadnego dowodu nie widziałam. Jej fotki to przeważnie w nędznawych lumpkach w mega starym, dawno nie remontowanym mieszkaniu. Bogactwo jakieś tylko jej się śni. Bo ciągle wkleja jakieś fotki, ale to każda z nas potrafi przecież.