Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kupiłam sobie

Polecane posty

Gość sąsiadka jenny
Mąż naszej Madzi ma na imię Paweł :D ładnie nie ?

ertzlkj za pare miesiecy nastukac 4000 tys post to znaczy siedzisz na forum 24h dzien w dzien od rana do rana, dziwne to!!!!!!!! to znaczy musialabys dziennie minimum 200 post wkleic??????? hahah tak 24h dziennie... a co cie to boli co ? :D

Gość niestety ale
jennifer ma racje ,bo jakbyscie mieli w d.. co pisze to byście jej nie odpisywali po 100 postów na topik hehehe

Gość ertzlkj
nie nie boli tylko doszlam do wniosku ze na tym forum jest jedna wpadka za druga

Gość ertzlkj
no pewnie ze jestem dlatego wiem co pisze

Gość kfkkgg
jej maz ma na imie Maciek. kurde, jaka idotka ja nie moge, niedlugo bedzie sie chwalila ze sie zesrala

Przypomniało mi się, jak miałam bar... był jeden taki klient.. zamawiał drogie drinki, płacił gotówką, wygadany ,elokwentny.. Fajny, dopóki nie zaczął się przechwalać... "mam kupę forsy, tato zarobił wiele lat temu na nieruchomościach" "rozdzielił między braci i teraz kazdy z nas ma miliony" "CBA i CBŚ ma nas cały czas na oku, dlatego nie mogę szastać forsą" Brat wyjechał i tam może śmiało dysponowac pieniędzmi, ja tu ich nie mogę ruszyc, bo mnie zamkną, ale jadę do Wloch, tam sie ustawię" Wyjechał, za jakiś czas wrócił..na bogatszego nie wyglądał, ale rozpływał się jaką wille kupił, pokazał mi zdjęcia, jakie auto ma, jaką chatę przy plaży itp.. oczywiście wszystko traktowałam z przymrużeniem oka, bo wiedziałam, ze to jego głupie przechwałki :) Aż pewnego razu zostawił w barze portfel, postanowiłam mu go odwieźć. No to jadę pod adres dowodzie - stara rozpadająca się chałupa, w środku czuć alko i stęchliznę, pod domem maluch rozebrany na części... matka mówi, że synek teraz mieszka w mieście i tam się urządza, dala adres. no więc jadę tam - obskurne jeszcze bardziej mieszkanie w kamiennicy socjalnej wśród brudasów i pijaków. On otwiera drzwi zażenowany.. w srodku smrod psa i grzyba, poobdzierane sciany i podłogi :O wziął portfel i szybko zamknął drzwi :D potem przyszedł z bombonierką do baru i dziękuje. I zaczął się tłumaczyć, że on ma kasę i jest bogaty, tylko że CBA mu siedzi na tyłku i musi się kamuflować :D Przetłumaczyłam mu, mam nadzieję, jak krowie na rowie, że jest spoko gościem, a robi z siebie pajaca.. potem już nie przychodził. Dalej jest sam, nie ma nikogo, dalej mieszka w zapyziałej norze i dalej sie chwali ludziom swoim bogactwem, którego niestety nie może jeszcze ruszyć :D Jenny mi go przypomina :)

Gość umcuaśa
Jej maż ma na imię Paweł sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:

Gość umcuaśa
Znalazłam stronę internetowa ich firmy i teraz mam dylemat, podesłac mężowi te foty co ona tu daje?

Gość kfkkgg
Madziu i powiedz nam dlaczego zawsze masz takie tanie ciuchy na sobie, jak taka jestes bogata???

Gość rewerwererw
Dżeni, co zrobisz jak już zostawi cię sponsor, i nie będziesz mogła kupować błyszczyków za kilka stówek? :D

Gość cbcvbcbc
i tak jesteś brzydka i głupia więc nie musiałaś kupować tego błyszczyka, nie pomoże Ci :)

Gość rewerwererw
umcuaśa, daj linka do tej strony Pokażcie w ogóle zdjęcie jej męża

Gość kfkkgg
to napisz nam czym sie zajmuje jej maz

Gość umcuaśa
Ona kiedys dawała fotę ale nie mam zapisanej na dysku :o a link voila wygasł, popros kogoś na forum to może ma jakiś fanatyk jenny Stronę nie trudno znaleźc wystarczy troszkę poszperać w googlach :classic_cool:

a ja sobie na 40che kupilam bransoletke pandore....i dokupilam jeden koralik bo na tyle mnie stac....jezdze beemka 7 ...niedlugo bow lutym bede babcia...mam narzeczonego...i jest mi zajebiscie !chwale sie tym co mam...i jestem szczesliwa -przechwalki typu mam dom i chodze w tandetnych ciuchach w ktorych sie fotografuje jak mam balagan to NIE DLA MNIE!!pozdrawiam !

Gość rewerwererw
Nie mam pojęcia, jak znaleźć tę stronę ;D Nie mam żadnych danych A przystojny ten mąż?

Gość dywan do czyszczenia
tez znalazlam te strone, weszlam na nk i jest inna babka pod tym nazwiskiem. gruba blondynka to chyba nie ona?

Gość cbcvbcbc
chcesz jej poderwać męża?

Gość rewerwererw
Nie, jestem ciekawa :D

Gość kfkkgg
czyzby studio reklamowe???

Gość umcuaśa
Ona nie ma NK i to jak szukasz w goglach to firma jest na nia i meza :P

Gość gtyhnb
jej maz na takie padła z kafe nie poleci heheh

Gość umcuaśa
jej mąż nie jest urodziwy ma wygląd dresa i spojrzenie typu "masz jakiś problem"? 🖐️

Gość rewerwererw
No dajcie jakiegoś linka :D

Gość kfkkgg
czyli rozumiem ze nazwisko na W.???

Gość dywan do czyszczenia
chodzi o firme na A?

Gość uiuoou
Jej naziwsko to waszkiewicz