Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kupiłam sobie

Polecane posty

Gość hiszpanin 5
nie ty masz tylko twój sponsor dupodajko :o ty nawet godziny nie przerobiłas

Gość LaluniaAaAa
A jaki kolorek?i w ogole czy fajny? ja jestem maniaczka błyszczykow, pomadek itd hehe

Gość purpurowy pożeracz ludzi
później się dziwisz, że cię tyrają pustostanie :O

Gość WWWWEDRWERFD
nie no zal jenni , masz starsznie nierowno pod sufitem, zajmij sie corka, zrob cos w mieszkanku. Siada ci mozg od tego nierobstwa

Gość niech się umyje powinno pomoc
ty jakaś j e b n i ę t a jesteś. Ciekawe czy to geny, czy efekt stałego bezrobocia

Gość ale ty sie chwalisz
błyszczykiem za 100zł? :o Ja mam mnóstwo lakierów do paznokci za 150zl, błyszczyków za ok 200zł i nie widzę powodu do chwalenia się tym na kafe i zakładania takich tematów :o I nie twierdzę, że jak stać mnie na błyszczyk za 200zl to jestem bogata :o Są bogatsi ode mnie :o ale ty jestes głupia :( Pewnie obciągnęłaś komuś w galerii za ten błyszczyk i teraz chwalisz sie ze cie na taki stac :D

Gość A K I M A
Zmieniłam o Tobie zdanie. Kto Ci zazdrości kobieto.

Gość Czego ta dziewka nie wymyśli..
Matko jakie ona musi mieć straszne życie, że chce jej się ciągle coś wymyślać. Samych jej "domów" widziałam pewnie z 5. A jedyne prawdziwe, to mogło być to, w którym ma zdjęcie osobiście, a było w strasznym stanie - jakieś mega stare mieszkanie.

nie sadzilam laska ze az takie masz kompleksy a zupelnie niepotrzebnie nawet

jennifer8787*** czy w tym nicku nie brakuje jednej * ??? jakos wydaje mi sie ze to ktos zalozyl takie konto sobie - zeby pisac takie glupie tematy i dopierdalac sie do tej prawdziwej ...

Jeni, ale ze nicy czego maja zazdroscic ??? blyszyka za 100 zl ???? hahahahahah :-D :-D :-D

ale po co popadac w skrajnosci, nie musisz sie ani chwalic ani zalic.. jest jeszcze cos po srodku a Ty masz poprostu kompleksy inaczej sie tego wytlumaczyc nie da, na sile probujesz przekonac ludzi jako to Ty jestes zajebista i ile to masz kasy, ja sie pytam po co?

Gość ale ty sie chwalisz
Tylko zrozum kobieto, że nikt kogo stać nie chwali się o tym na prawo i lewo na forum i zakłada po 1000 tematów o sobie, jaki to bogaty nie jest bo tylko zakompleksione biedaki z patologicznych rodzin mogą wymyślać takie bzdury :o Bogaci mają ciekawsze zajęcia.

Gość hiszpanin 5
niestety to nie projekt to prawdziwa magda z Rogózna :o A tyramy cie za to jakie głupoty wypisywałąs Magdussiu i za te zenujace fotki z rozstępami na dupie i stanikiem na karku :D

Gość Czego ta dziewka nie wymyśli..
jennifer8787*** - wklej swoje zdjęcie z tym błyszczykiem w ręce, wtedy uwierzymy i ... może zaczniemy zazdrościć. :P W każdym innym wypadku nie zazdrościmy ci znalezienia tej strony, bo także mamy do niej dostęp.

u was trzeba płakac i się żalic ,żeby być szanowanym ,ale ktoś kto ma dobrze to trzeba go zgnoić bo tak być nie może ;)prawda?

Gość belereste
urzekła mnie twoja historia, idź z tym do rozmów w toku

widocznie malo inteligentna jestes skoro przez tyle lat nie zaczailas bazy czemu cie tu tak scigaja.. :O

jak przyjdzie począ mogę kwleić ,aczkolwiek ie uważam żeby błyszczyk wartości 150zł był czymś nadludzkim;)dla was najwidoczniej jest skoro musicie mnie za niego zbluzgać?:P