Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

Jak to wchrzaniam się? Mam prawo pisać gdzie chcę i co mi do głowy przyjdzie i ślina na język przyniesie, w każdym topiku świata, złośnico. :-) A jak możemy zweryfikować to, że gdzieś piszesz? No sama powiedz? :) Poza tym piszesz tak niegramatycznie, w koszmarnym stylu, że trudno uwierzyć, iż zatrudniałaby Cię jakakolwiek redakcja. Nawet lokalna. Taaaa.... :D :D :D

Dziabie cie, ze ktos sobie pisze....moze o marzeniach, moze i prawde? Takie jest to istotne dla ciebie, ze az temat zakladasz? Cos cie tam tlucze od srodka ze musisz to na forum wywalic. A czy to zazdrosc czy niespelnione marzenia czy inna cholera to ja juz nie wiem. Do wszystkich piszących w ten sposób tak piszesz?Bo prawie kazdy pisze tu by wywalić co czuje i się uzewnętrznić Ja napisałam tylko co zauważyłam i tyle Widziałaś gdzieś wpis ze zazdroszczę????Niespełnione marzenia to mają tutaj ci milionerzy nie ja Ja sie nie chwalę tym co mam Nie umiesz interpretować to się za to nie bierz ok??? Potwierdza sie reguła: gdy brak logicznych argumentow do dyskusji to: -sprawdzamy pisownie -podwazamy wiedzę lub wiarę -wyzywamy i czepiamy się nieistotnych dla tematu rzeczy Utwierdzasz mnie ze nie jestes wyjatkiem

Jak to wchrzaniam się? Mam prawo pisać gdzie chcę i co mi do głowy przyjdzie i ślina na język przyniesie, w każdym topiku świata, złośnico. To się nazywa hipokryzja Jedziesz po mnie cały wątek a sama sobie pozwalasz Pomysl czasem KAfe to nie konkurs gramatyczny i nie zastanawiam sie ani nad ortografia ani nad gramatyką Nie mam po co Kolejna nie odbiegajaca od reguly

Gość aszadaga
Adalis :D caly czas jedynie TY piszesz o zazdrosci. I nie, mnie nie bola tematy, w ktorych dziewczyny pisza o wozkach za 3 tys. Baaa....nie bola mnie nawet jak pisza o wozkach za 8 tys :D Natomiast NIE ROZUMIEM co ty widzisz w tym tak zlego, tak nienormalnego, zeby topik na ten temat zakladac? Chcesz potwierdzenia, ze ich nie stac i tak sobie tylko pisza? Wtedy sie lepiej poczujesz? Co mial twoj topik przekazac?

aszadaga Chciałam: 1. podzielić się swoim spostrzeżeniem 2. wysłuchać opinii uważających podobnie 3. Zweryfikować czy to prawda I wiesz co?PRAWDA bo nikt normalny nie pisze o swoim bogactwie na kafe KONIEC kropka.

Gość janie lubie musztardy
musztarda jaki ty jestes złośliwy,nierozgarnięty i wogóle to cie nie cierpie

Do tego nie wykłóca się pół wątku czepiając się innych rzeczy Nie ja pisałam o zazdrości Poczytaj sobie Próbujecie mi wmówic ze skoro to pisze to albo chce kogos obrazic albo zazdroszcze Sama napisalas ze mnie to dziobie Sory Chciałam tylko podkreslic panujacy tu trend A wy sie czepiacie

kazdy zarabiajcy pare tysiecy nie siedzi na kafe,uwierzcie

Gość aszadaga
Nic to....ja uciekam do pracy. Majac realna kase nie dziwia topiki o wozkach za 3 tys :P 🖐️

a ja uważam, że ci którzy piszą że po 3,5 tys wózek to sorry... ja zarabiam 2tys na ręke na razie + premia. uważam, że to nie mało,, ale nie stać by mnie było na taki wózek, same rachunki ile kosztują, tutaj mnóstwo ludzi co niby po 10 tys zarabiają, a kurcze w realu jakoś ich nie ma. ściema i tyle...

a huuj wie co to jest,ale głupie jak but

aszadaga Mam kase ale nie przeznaczam jej na wozki za 3 tys:P No ale panie na osiedlu zzielenieja z zazdrosci jak sie ma taki wózek:P Hahahahaha Milej pracy:P

Gość złość i zazdrość
Przez 90% tych wpisów przeziera się zazdrość i jad, jad, jad...i złość, że ktoś ma więcej...że kupuje drogie rzeczy...że ma bogatego faceta...że go stać...:D Wystarczy przeczytać wpisy od początku topiku...:P

ja też mam w dupie kto za ile kupił ale nie trzeba się chwalić. tacy ludzie dla mnie są zakompleksieni i mają niskie poczucie wartości... a to mnie śmieszy :)

Gość do vampire blooddd
ja pierdole 2000 plus premia to "niemało" to ile to jest mało chyba na chleb i smietane codziennie, o ja cie kurwa ja zarabiam 5000-8000 i mam ciagle problemy finansowe i staram sie rozwijac aby zarabiac wiecej bo tak nie wyrabiam ale kurwa bzdury pisza tu

złość i zazdrość najpierw niech udowodni ze ma kase to inaczej pogadamy Póki co to moze sobie dalej fantazjowac To co tu pisza dzieli sie przez dwa Bo większosc to zwykle klamstwa JA zazdroszcze bujnej fantazji i odwagi by w ten sposob sie kompromitowac

ja pie**ole 2000 plus premia to "niemało" to ile to jest mało chyba na chleb i smietane codziennie, o ja cie k**wa ja zarabiam 5000-8000 i mam ciagle problemy finansowe i staram sie rozwijac aby zarabiac wiecej bo tak nie wyrabiam ale k**wa bzdury pisza tu KOLEJNy milioner:P

Gość tylko jedno!!!!!!!
a czemuz to jeni jeszcze sie do waszego KLUBU MILIONEROW nie zapisala?:P

Gość do vampire blooddd
milionerem to chciałoby sie byc i sie dazy do tego a te marne 5-8 tys. to nie miliony mi to nie wystarcza i krew mnie zalewa jak ktos pisze ze 2 koła to "niemalo" buhahaha poracha na maksa

Vampire Bloood Prawda jest taka że ten kto ma kasę to nie siedzi tutaj nie wkleja zdjęć i nie chwali się ile tego ma Bo i po co? Ma inne rozrywki i czym innym zajęty czas A Ci pseudo robią wielki szum - sama z reszta widzisz jakie poruszenie na wątku Bo ktoś nie wierzy w te miliony:P

adalis, niektórzy chcą się pokazać, a tak na prawdę groszem nie śmierdzą :) niby mi to wisi czy ma kase czy nie, ale takie przechwałki świadczą o braku mózgu :(

Gość do vampire blooddd
nie wale sciemy bo po co po prostu pisze kulturalnie ze mi to nie wystarcza i nie wyobrazam sobie zyc za 2 tys. nawet za 4 tys. poo prostu pisze swoje zdanie