Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

Vampire Bloood No dokładnie:)O ludziach bogatych mówi sie ze są mądrzy i ponad "plebs" A wcale tak nie jest Próżność i pycha Tyle powiem Do tego brak kultury

Gość do vampire blooddd
a co to jest wtych czsach 8 tys. no prosze was po zrobieniu oplat, zakupach itp. po prostu nie starcza, wystarczy logicznie pomyslec codziennie drobne zakupy jakas spożywka, rzeczy najpotrzebniejsze , przy obecnych cenach to jest jakies minimum 100 złotych (zanizam) pomnóżmy to przez miesiac to juz mamy 3 tys. teraz jakies knajpki, oplaty, jakies przyjemnosci, kosmetyk itp. i co wystarczy a gucio wystarczy nie wiem jak życ za mniej i przyzekam Wam ze codziennie wale głową w mur dążąc do wiekszych zarobków bo tak nie wyrabiam

Co tu duzo pisac Widziałaś kiedys bogatego człowieka na kompie na kafe?Taki człowiek w domu to święto Bo nie ma czasu na dupie siedzieć No chyba że pisze córunia tatunia albo żonka kura domowa co cieszy się ze pławi sie w luksusach Nie zazdroszczę takiego życia Bez jakiegoś celu konkretnego Tylko siedzisz i chwalisz sie tym co masz Chociaż to sprawia satysfakcje

Gość złość i zazdrość
Wystarczy poczytać tutejsze wpisy i wyraźnie widać PLEBS...:P I to-wcale-nie są "ci bogacze" :P Żałość bierze...

Ja nie wiem gdzie Wy widzicie brak pokory, albo zarozumiałość jeśli ktoś powie że ma drogi wózek, albo kieckę za 3.500 :o Jak jest temat, w którym pytają w jakiej cenie ma sie coś tam nikt nie będzie zmyślał żeby inni byli dowartościowani :o Sama wczoraj wpisałam sie do tematu ile kasy poszło na urządzenie mieszkania i nie widzę powodu żebym miała zawyżać albo zaniżać tą sumę :o

do vampire blooddd Są tacy co zarabiają 1500zł na miesiac a do wykarmienia maja kilka osób i zyją mają się świetnie Napewno chcieli by zarabiać krocie bo kto by nie chciał Ale ciesza sie z tego co maja A tacy jak ty nie umieja docenic ze maja lepiej niz inni Puste głowy

Aniołek w kropki Racja ja tez pisałam w tym wątku bodajże:) Ale mi chodzi o takich ludziach co piszą dajmy na to: 4 tys?Toz to grosze Ja tyle na torebke wydaje" Czy to nie przesada?Chwalenie się?I czy to prawda?Po co takie rzeczy pisać? albo drwienie z takich co zarabiaja grosze No i co w tym śmiesznego???

Aniołek w kropki A widziałaś topik o tym kto ile zarabia?Większość onad 8 tys:P Jak ktos napisał ze 2 czy 3 to zaraz wysmiewanie - ze to plebs ze slumsy Z tych wpisów wyniak ze na kafe sami bogaci a tak nie jest

Gość A ja TAM bym chciała
BYĆ MILIONERKĄ :D

do tego co 8 tyd zarabia... powiedzmy, zakupy spożywka za 100 zł dwa razy w tyg to 800 zł miesiąc, opłata 400, to 1200, więc 800 na przyjemności zostaje a raz na dwa miechy prad i gaz to nie jest mało, ja żyje nieźle :) albo masz apartament za 4 tys na miecha i opłaty za drugie tyle albo gnój bez wyobraźni jesteś :)

Tez mogę napisać: Mój mąż ma dobrze prosperującą firmę, bardzo dobrze zarabia dlatego mogę siedzieć w domu z dzieckiem Budujemy duzy dom na wsi nad jeziorkiem Mamy dwa samochody a wakacje spedzamy w tropikach Tylko po co Tego nikt nie zweryfikuje to po pierwsze po drugie jesli ktos napisze "ale ci fajnie zazdroszczę" to co mam się cieszyc czuć się dumna skoro to nie ja zarobiłam tą kasę? A jak ktos napisze "ściemniasz" to co mam czuc sie obrazona czy sie wyklocac? Do czego dążę Takimi rzeczami nie trzeba sie chwalic bo nic to nie wnosi A większosc tak wlasnie pisze i zasmieca wątki Mam serdecznie dosc przechwalek niczym nie uzasadnionych i tyle:)

A ja TAM bym chciała BYĆ MILIONERKĄ Nic trudnego - tutaj możesz byc kim tylko zechcesz:D

adalis86 Tez mogę napisać: Mój mąż ma dobrze prosperującą firmę, bardzo dobrze zarabia dlatego mogę siedzieć w domu z dzieckiem Budujemy duzy dom na wsi nad jeziorkiem Mamy dwa samochody a wakacje spedzamy w tropikach Taaaa.... weź... milionerzy na kafe. :D :D :D

adalis, nawet nie wiesz jacy zakłamani są ludzie piszą, że po 8 tys zarabiają, a zakładaja z innych loginów wątki typu "nie mam za co żyć poradźcie coś..." :D

musztarda No i rozumiesz teraz co chciałam przekazać czy dalej będziesz uparcie twierdzić że założyłam wątek tylko po to by obrazić niewinnych ludzi?:D

No to, od dziś- JESTEM :D

a bez kitu, zajebiste wózki dziecięce można kupić nowe w sklepie za 1tys złotych i to wypasiony kosmos wiec nie wiem jaki za 3,5 tys...

JESTEM MILIONERKĄ, oczywiście :D:D:D

A ja TAM bym chciała No widzisz jakie to proste?:D jesteś milionerką, masz 3 fakultetyi jesteś nieziemsko piękna:D

Vampire Bloood Jakie za 3,5 tys?BUDA + 4 koła Niektóre przypominają małe trumienki:P Nie widziałaś wczorajszego wątku o wózkach?:PAle się uśmiałam:D

Gość do vampire blooddd
co robie ciezko pracuje dzialalność plus umowy zlecenia plus ecomerce

09:41 [zgłoś do usunięcia] adalis86 musztarda No i rozumiesz teraz co chciałam przekazać czy dalej będziesz uparcie twierdzić że założyłam wątek tylko po to by obrazić niewinnych ludzi? Wiesz co przekazałaś? To, że jeśli ktoś pisze, iż np. 5 tysięcy na życie w Warszawie, to jest takie minimum, bez szału... świadczy o tym, że ściemnia. Żeby zaraz potem, no może nie zaraz, na drugi dzień pochwalić się jaka to Jesteś bogata. "-) No przepraszam, nie pochwalić, bo przecież dotąd o tym nie wspominałaś. Jesteś skromna i w ogóle. Sprowokowała Cię dyskusja do wyjawienia swojego stanu posiadania. Na kafe nie piszą ludzie bogaci, bo nie mają czasu, chyba, że laski, które polegają na majątku męża? Twoimi słowami. I KTO TO MÓWI?????? HIPOKRYZJA, HIPOKRYZJA, HIPOKRYZJA. ( Hipokryzja (od gr. hypokrisis, udawanie) fałszywość, dwulicowość, obłuda) 🖐️

Vampire Bloood No skoro lubisz trumienki to ten wózek byłby wypas ale kredyt musiałabyś wziąć:DAlbo pogadaj z kimś tutaj Wszyscy tacy kochani i szczodrzy może ktoś ufunduje:D